Ağlayakta gözden mi olak???

benoşum ben banyoya giriyorum yine ev çok sıcak olmaya başladı , sonra yemek yapacağım sonucun çıkarsa bana bi çağr at hemen geleyim

tamam canım pc beni kabul ederse öğrenir size de haber ederim canım..

iyi cıp cıplarr sana ve kolay gelsin ne pişircen kız bari yazaydın ya benimde yimeğim yok bugün

benim beta kızlar sabaha kaldı aradım yine bi adam çıktı.
sabah verilenlerin bir çoğuna bakılmamış çok yoğunmuş bakamazmış

hayır sistemdende artık bakamıyorum.. bileydim o kadar sık girmezdim ya böle saçmalık mı olur

Ben geldimmmmm anam elbiseler5 tl 10 tl kaptık tabikidee
sosyalim fırdıkzade çapa cerrahpaşa o hastanelerin olduğu yerrr ondan orada o tarz şeyler bulunur ve lab. Lar var test içinde uygun ve hızlı eşimde oraya gidip yaptırmıştı
benoşun işinede yakın sayılır alabilir aslında
benoşşş git al testte yaptır kızz çatlarız sabaha kadarrrrr

yaa twin gelmicekmi artıkkk ayyyy kocası çokmu kızdı acabaa yaa ne var sanki girmesinde hayret birşiy yaaa
sbry ye bende cvp vermedim keyfince gelenleri anlamıyorummm tüp bebek topiğinde sürekli görüyorum tedaviye başlamıyyy
ezoda başlıycak galibaaa

sedoyla yazışıyoruz kızlar ama neden gelmiyo bende anlamıyorum sormuyorumda artık gelebilirdi evet..

aman test mest alıp yapamam fundam zaten teste bu ay 40 tl para verdim bu konuda cimriyim kusura bakmayın

hayır yani 40 liraya gider pantolon alır giyerdim her yer indirimde bak sana doldurmuşsun elbiseleri bizim başımız kel

aman boşverin diğer kızları,
gelene kapımız açık gidene bye bye.. zaten yeni bi üyede gelip konuşmuyor bizi beğnmiyorlar oysa ki gelseler konuşsalar tanışsak kaynaşsak onun dertleri ne öğrensek pek fena olmazdı
ben hep fundayı çekmek zorundamıyım arkadaş

Kızz benim 5 tl ye aldığım teste içim gidiyorrr sen pahalısından alıyon birde ya heralheee haklısın

Neyse boşa gitmedi en azından kızzz

Bide benle yelo gibi sazanlar var

Kızz gelse nolur gelene yüz vermiy5z arkasına bakmadan kaçıyo hatunlar

Neeee son bombayı yeni farkeettimmmm

kız işte akıl mı var onlar doğru sonucu vermez ayağına her ay ben 20 lik alıp yapıyodum yoksa siz 3 lira 5 liralık mı yapıyodunuz anaamm ne mal mışım ya ben gitti paracıklar

fundam haklısın valla ama ben yine konuşuyoruz kız samimiyet çerçevesinde olmasada. hatta bi kız vardı ailesiyle ilgili bişiler yazmıştı tek ben konuştum ama kimse cevap vermedi kıza sonra kız bi daha yazmadı ya

espirik yaptım canomm sonradan farketmen çok ayıp ama

ayy bende o zaman kavurma yapam
zaten sen ne yaparsan bende onu yapıyorum bu ara dolma dedin dolma yaptım bugünde bari et yapam sever kocam da bende çok severim yiyelim hep birlikte
yemeği olmayan herkes bugün kavurma yapsın

işte akıllı hatunun hali bi başka olur

ben burjuvaymışım resmen hiç ii olmadı bunları söylediğiniz çok içerledim
zaten benim tahlil yalan oldu sabahı gelde bekle şimdi işe gelir gelmez girip bakcam yeminle

Kisir da canim cok istiyor haa teyzem cok guzel yapar soyleyeyimde yarin yapsinda beni cagirsin bari
kiz benim bi yemek resmim vardi onu koymamislar mi

ben ufaktan kaçar kızlar servisde yer bulamıyorum sonra

evde hemen giremezsem bilin ki yemeğe daldım ama mutlaka 8 e doğru gelirim dizi saatinde benay iş başında

ne yemeği kız ?

ayrıca bende kısıra bayılırım ve söylemesi ayıp pek güzel yaparım yani ben kendi yapıtığımı bayıla bayıla yiyorum

K7z sen 20 tl lik test alinca herhalde bi bildigi var dedim sustum ne bileyim ki srn dunyadan bi haber yasiyormussun

Biz bol salcali eksili acili baharsatli yapariz ama yemesi iyi oluyorda sonrasi facia
Gorusuruz aksama o zaman bu arada evde bakamiyor musun hastane sonuclarina ara ara bak diyecektim

Ayy menü süper sosyalimm dana etiimi kızzzz kuzumu ımm
bende mücver yapıyom tazecik aaldık pazardannn dereotuna hastayım zatenn

kısır bende çok sever ve güzel yaparımmm özelliklede yanında hamur kızartma olcakkkk

bugün hangi dizi var kızz goltepe hangigündü aaaaa kara para aşkmı bugün kızzz

peeride gelmiyo artık bide binicimi vardı neee hkbinici

Biz bol salcali eksili acili baharsatli yapariz ama yemesi iyi oluyorda sonrasi facia
Gorusuruz aksama o zaman bu arada evde bakamiyor musun hastane sonuclarina ara ara bak diyecektim

Bu hiç iyi olmadı işteeeebende öle severimmm sonrası aynen kabusssss ama çok fena canım çektiii bi ara canım çeker sölerdimmm ayşeninde vanı çeker yapardııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…