kız ne bileyim yelo hiç huyu değildir böyle tele cevap vermemek falan ondan panik oldum bi de hamilelik daha duygusal düşünmemi sağladı sanırım kafamdan neler geçti bi bilseniz ayy Allah korusun
hadi bakalım ağrı uçağında sana hayırlı yolculuklar olsun
kız bide onların hepsi ağrıya gitmiyorki adamlar oradan inip başka şehirlere gidiyordur
teyzeyede iyi olmuş herkes yerini bilecek
bu arada benoş bana gönderdiğin mailden anlaşılmıyor hiç bi şey ama dur ben onu engin pc bilgimle halletmeye çalışacağım
Seninde benim gibi bu enfeksiyondan kurtulacagin yok sanirim benayim sirkeyi ihmal etme benimki cok fazlaydi azaltmis biraz
Findikzadede bi medikal sirketi var orada idrar testleri satiliyor enfeksiyon icin tipki gebelik testii gibi orayi bulabilirsen al diyecektim gerci nettende satis yapiyorlar
kız sirke benim gözümün önünde olsa yaparım da dolapta ya unutuyorum sabah zaten alel acele hazırlanıyorum yoksa ilk söylediğinde iki - üç gün yaptıydım ama bıraktım
yeniden başlamak lazım galiba..
onun da mı testini çıkarmışlar
kız bu arada yazmayı unuttum twin mesaj yazmış arkadaşlar eşi siteye yazdığını öğrenmiş giremeyebilirim bir süre demiş size haber vermemi söyledi bilginiz olsun..
evet bugün okudum.. ona da söyledim keşke eşin kızmasa diye.. şimdi tatildeler ya yan yanalar ne yapsa görüyor tabiki..
okullar başlasın daha sık girer diye düşünüyorum..
eşinin yaptığını tasvip etmiyorum açıkcası hayır konuşuyorsun da ne oluyor..
önceden benim eşimde kızıyordu, nerden biliyorsun konuşanların hepsinin kız olduğunu erkek ya diye.. ben hiç sallamadım valla sonra bişi oldumu kızlara sorsana diyo
ama tabiki twinin kocasına da saygı duyuyorum napalım o da öyle yapacak bişi yok.
ezo yu da zaten bizim söylemlerimiz uzaklaştırdı ne yaptı ama bende çok merak ediyorum onun durumu daha vahim
dünde yazdım ya benay anlamıyorum ki keşke hiç girmeseydi tatildeyken buralara o zaman görmezdi eşi okul açıkken yazardı oda senin dediğin gibi neyse artık olan olmuş inşallah çok büyük sorun olmaz
ezoyu bende merak ediyorum ama biz o söylemlerde haklıydık bence
tabiki haklıydık..
onun o ilk tanıştığımız geçen sene bu zamanlardaki komik hallerini ben çok seviyordum çok güldürüyordu beni
sonra ailevi problemleri galiba bu hale getirdi olan oldu
neyse ona da yapacak bişi yok
kalan sağlarla devam 7 kişi biz böle mutluyuz
kimler geldi geçti gitti ki f.. den eklediklerimi hep çıkardım ben
sedoş gelebilirdi ama diye düşünüyorum tamam hiç kolay olmadı bu süreç onun için ama yani arada gelip hatrımızı sorabilirdi diye düşünüyorum
geçenlerde sbry gelmişti ama onunlada konuşmadım ben çünkü onada kırıldım
kesinlikle seda için söylediklerine de katılıyorum..
sen daha önce yaşamışsın ama bende bi kayıp yaşadım ki bu demek değil ki bi daha gelmeyeceğim..
sanmıyorum ki giripte burdan bişiler araştırmasın mutlaka giriyordur..
herkes biz gibi bağlı kalmadı diyelim canım.. ben bi kez yazıp baya gelmedikten sonra tekrar yazamam galiba..
ben önceleri ateş topiğine yazıyordum ama uzunca bi ara verdim ben ya işlerim olsun kardeşimin düğünü falan derken şimdi oraya yazamıyorum mesela ama takip ediyorum orayıda
beta değerini bende merak ediyorum inşallah akşama doğru çıkar oda
kızzz kan sonucu sonucu sisteme zırp pırt giriyorum diye bana artık hasta kaydı yoktur diyo açtırmıyor ya sayfayı
acaba sınırlama mı vardı ki günde en az 10 kez bakabilir diye
aradım bilgisayarları donmuş