Ağlayakta gözden mi olak???

tamam o zaman kızlar kendi yerime geçince pc ye kaydedip buraya ekleyim bakalım olabilirse tabiki boyutu büyük olunca olmuyor.. ancak resim çekip ilgili watsap biriminden atmak kolay ama onda da sevgili arkadaşımız sosi yok

o da tel alana kadar ben yelo fındık ve two doğurur

funda da evde oturmaz oldu gezentiydi iyice bi gezmeye başladı
arkadaş iki evinde oturda sohbet edelim.. şimdi akşama gelir 2 dk durur kaçar sonra

bu günleri sana tekrar hatırlatırız funda hanımm :)
ne pazarına gidiyonuz kız hayırdır ?

aranızda para toplayıp bana bi doğum hediyesi olarak tel alın diyorum ama beni dinleyen kimm
kızz hediye dedimde sana hediye almam lazım benoşşş anam ne alsam ki sana kızzzzz

Kııız pazartürkee burda bi o var salı ve ctesii sosyete pazarıı
Yarından sonra yokum ha ona göre annemlerdeyim malıumm nisan var
Yarınsıbahtın kocisle gidicem hast esimin sonucu çıkmıs ama göstermiyor net illa ordaki çıktı olcakmıs onuda verince dosya tamam bakalımne zaman sonuç

Bu arada Dönüstede ekg çeektirim kapanmadan poliklinik spor salonuna vermem gerekkk

Ayy helal sosii hatirladin hediyeyi :)
Yaa benlen alay ediyon amaa bazen işe yariyo kizz bildigim yerlerden soruyonuz
Benosum telde de varya tus kilidiyle ortadaki menu dugmesine ayni amda basinca foto cekiyo şipşak
Ucaga nezaman alcaklar acepp meraktayimm hala bekliyozz

Gezenti fundaaaa

kız valla alay etmiyorum hepimiz burada iyi kötü bi şeyler biliyoruz işte birbirimize yardımcı oluyoruz ne güzel
uçağın saat kaçta ki senin bekletiyorlar
aklıma birden bire geldi kız hediye olayı
tel çalıyor yelizim ama açan yok daireyi arıyorum orasıda açmıyor

fundoşum araziye çıkacaktı belkide ondan duymuyor dedim ama bilmiyorum ki dur bakalım
telefonun başında çaresiz bekliyorum şarkısı geldi aklıma

aranızda para toplayıp bana bi doğum hediyesi olarak tel alın diyorum ama beni dinleyen kimm
kızz hediye dedimde sana hediye almam lazım benoşşş anam ne alsam ki sana kızzzzz

Ne hediyesi anam öle bi konuşma oldu da ne içinde onu hatırlayamadım ben
hamiş kalınca sen mi hediye alacaktın

Anammm bulana aşk olsun.. neysi bu nişan olunca sesimiz çıkmaz..
sosiye diyorum ama sende bi an önce tel alsan iyi olur fundoş efendi
pazarlarda para harcan tele gelince bekler
bi sporun eksikti zaten hadi bakalım nasıl olacak o da dinleriz artık seni bizde bakarız

İnşAllah eşinin sonucuda güzeldir canım

ayy ben sabahtan beri benimkine ulaşamıyorum ya hiç böyle yapmazdı merak etmeye başladım

kız ulaşacağın hiç başka no yok mu iş yeri vs. gibi canım şarjı bitmiş olabilir hemen panikleme

diğer kızlarada yolladım watsaptan

yorumları alayım ben baktığım kadarıyla kansızım
ama biri şu idrar testini yorumlasa iyi olacak ilk defa yaptırdım da

Esim gitme diyo bebek için zararlı ama aslında güzellesecem diye ben onu bilirimmm
Dün diyokii ohh canıma değsinn saçının içine ettim
Masus yaptırdım çok çirkin oldun pislikkk dedimm itiraf ettin sonunda mğer adam üzülmim diye güzel oldu diyomus
Yaa sormaaa benoss alacam sonra diyorum e bu çalısıyooo sapasağlam isimi göüyo gereksiz buluyorum ama dediğin gibi bisürü gereksiz seye ne paralar gidiyoo

kim ilk hamiş kalınca ben ona hediye alacaktım yaa ama unuttuysan sorun değil yani
şimdi arkadaşı aradı telefonu işte unutup araziye çıkmış bizim şapşik arkadaşı durumuma acıdıda aradı sağolsun

Ayy sosi baska ne olcakti zatenn sen deee hen telaşş :)
Ucaga aldilar canlar bi teyze yerime oturmustu kaldirdim ama bi dovmedigi kaldi :)
Napimm en sinir oldugum sey ben koltugumu rastgele almiyorum ki ozellikle yer seciyorum kendime allah allah yaa
Buarada her agri ucagina bindigimde bu kalabaligi gorup bunlar agrida ne yapiyolar acep diye dusunuyorum hep

Benosum degerlerin iyi gibi tam net bakamadim sonra degerlendiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…