Ağlayakta gözden mi olak???

Kizz gcen hafta annem izliyodu da ben de hep sinir olurum boyle dizilere guya anadolu kulturunu yansitiyolar adamlar şehire gelen kadina aşik oluyo ama adam ayni zamanda evli evde karisi var falan ama buyuk aşk gibi gosteriyolar falan cok sinir oluyorum
Gecen bolum o adam vuruldu ya ben de merak ettim baktim ama yine sinir oldum kadin sevdigi adami olduren askere aşik olacak falan alin size aglayin :)

Vaaayyy satişa bakkk
Kizz ben de gullerin savasina taktimm bide gultepe.aslinda hicran da guzele bemziyo bide karadayi varr aramizda kalsin vs vs derken hooppp beyin yine sungere donecek bu kış

Kız dizi olayına girme bende hepsi var

Hadise duba olmuş evet ama bende sosi gibi düşünüyırum bırak artık şu zıkkımı deli etme adamı..

Doğru ben uydurmuş gibi olsamda ha ruhsuz ha duygusuz idare et

Bu arada basketi bitti şimdide futbolu başladı yaw..

Bide bugün bizim iş yerinde bi bebeyi tutuklamışlar çocuk tutuklandım diye ters kelepçe birinci kattan camdan atla yere kafa üstü çakılmış merdivene düşmüş çok üzüldüm derdi neyse yazık
Ölmüştür mutlaka

Ay benosss cok uzuldummm
Kizz gecen gun kaşta da gencecik bi cocugu öldürdüler hem de mesele kürt türk kavgasindan cikmis senelerdir hatta kaşlilarin cogundan eski orda yasayan dogulu bi ailenin cocugunu dovmusler dovenler de ayni yaslarda hep kaşin gencleri cogu icerde simdi onlarin da
cok da iyi tanidigim biri cocuklugunu hatirlarim okadar uzuldum kii yazik ne hale getirdiler memleketi oyle fitne soktular ki insanlarin icine kin nefret doldu herkesin ici yazik

Kizlar o mesele benim de beynimi kemiriyo ama anlatamiyorum işte birakamiyorum nedenini anlatsam anlatamam ama birakamiyorum ve gercekten cok caresizim bu konuda.Suanda en acil yapmam gereken sey bu zikkimi birakmak oysa ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…