Ağlayakta gözden mi olak???

aa bilgisayardan daha değişikmiş kız sitee
ayy benoşş bakk boşuna stres yaptınn kuzummm
her şey güzel olacak içini ferah tutt

Yok yok canım takmıyorum artık..
rahatladım yani.. kendi kendime hüsnü kuruntu etmişim

Bu arada kızlar twinin sizlere selamı var, eşi görünce kızmış, tepki falan göstermiş o sırada teknedeymişler bizim kız biraz ağlamış falan, ne gerek var giriyorsun ediyorsun gibi cümleler geçmiş bizimki de kafamı dağıtıyorum falan demiş ama bugün biraz daha iyiymiş ama eşi bazen hatırlatıyormuş.. bizlerle konuşmayı çok sevdiğini söyledi..

bende okulda girersin dert etme dedim

ay kıyamam yaaa kız okumuş mu acaba eşi yazdıklarını

yok canım okumamış Allah tan görmüş
sonradan okur mu acaba diye söyledi bendi topiği görmediyse okumaz dedim..

kv. ile ilgili yazdıkları için endişeli yoksa başka şeyi düşünmüyor

bende dedim facden göster hepimizin resimlerini bak erkek değiller diye dedim

haa ozaman bulamaz herhalde yani rumuzunu görmediyse sorun yok bence
kızz ben de bazen telefonda acık bırakıyorum da ödüm kopuyo benimki açıp okursa diye bazen görüyo ben yazarken bakıyo ama arada ailesiyle ilgili yazdıklarımı görse allah korusun kıyameti kopartır valla

haa ozaman bulamaz herhalde yani rumuzunu görmediyse sorun yok bence
kızz ben de bazen telefonda acık bırakıyorum da ödüm kopuyo benimki açıp okursa diye bazen görüyo ben yazarken bakıyo ama arada ailesiyle ilgili yazdıklarımı görse allah korusun kıyameti kopartır valla

Aman Allah korusun yelizim hepimiz aynıyız..

Fındık naptın kuzu ?

Bende yemek yaptım yedik mutfağa bıraktım kara para aşka oturdum belim kopuyo

Ayy bende işyerine uğradım maişimi almaya tuttular geç geldim
Tvin girmicekmi artık yaaa esii çıok kızmıs diemekkkii sende gültepeyi merak ediyorum yaa çok güzeldi geçen hafta

Benoşşş bu ilk zamanlarında çok yorma kendini be canommm
bırak hafif pratik şeyler yap oyalayan yemekler yapma temizlik içinde kendini yorma bırak dağınık kalsınn miniğin daha önemlii

Ohh hızlandı alışverişlerrr şafak yaklaştııı
Güle güle eskit tülbentlerii canomm bebiş içinmi aldın kuzuu omuza atmak ve mama içinmi aldın onları canımm çok lazımmışş

sosyalim ben kızlara anlattım sen bilmiyon tabiisabah hastane işlerini halleettimm dosya tamam kartım var artıkk
numaram var o kartla gidip hemen işlem yaptırcam
24 ü sabahı gidip sonucu öğrenceekmişim ne yapılacağına dair
sabah aç gel belki hemen tedaviye başlanır dendi
aksi gibi test sonuçlarıda çok iyii hele eşiminki
Asılama derlersede denicemm çok güveniyorum kuruma

Ayy gülümser ismine hoss

Fındaa ne gültepesi yaa kara para aşk varken

Ben zaten tek çeşit yemek yapıyorum canım kokayca olanları temizlik desen elimi sürdüğüm yok
Sadece az önce ocakta patates olduğunu unutup sıçradım böle hareketleride kıstım mı tamamdır

Sosimm yatak seçmek zor olsa gerek canım.. Sen hangisinden alacağına verdin mi önemli olan o..
Ne tülbenti canım ?

Kızzz sarmıyo artık pek durgun geliyo dizi bu çok sürükleyicii
orhan baba ne güzel slüyo beee

evet canım tülbent çok gidiyormuş 1.5 metre aldım daha da alacağım pazarda satılıyor kız
ayy fundoşş hadi inşallah çok iyi haberler alacağız senden, ama neden 24 üne gideceksin onu anlamadım adet tarihin mi yoksa

benoş ağzını silmek için falan çok gerekliymiş ayrıca banyo yaptırdığın zaman havlunun içine seriyorsun iyi kurutuyormuş bebeği
canım ben park yatak almaya karar verdim hani yanlardan hava alır hasta olur diyorlar ya onun içinde uyku setleri yapmışlar kenarlarına falan koyuyorsun, içinede pamuktan çok güzeş yataklar var onlardan alacağız

bu arada hamilelik unutkanlık yapar dikkat etmek lazım

Tamam kenarlarına hafiften oya gibi geçiyorlar onları bende seviyorum güle güle kullanın canım..

Evet bende zaten vardı unutkanlık desene ayvayı yedim

Ayva demişken bizim kızların sıpasında gamze var mı hani ayva yemişlerdi ya bak aklıma geldi

Bide sosimm ben sana kaç gündür ter olayını sorcam unutuyorum bak
Çözdün mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…