Ağlayakta gözden mi olak???

Milli maclari parali kanallara vermiyorlar canim bildigim kadariyla ulusal kanallarinda sifreleri var onlar kiriliyor oyle izleniyor sanirim

Bakmistir bence
Ama acilmiyomus yaa
Findik nerde yaaaa
Twin de esine yakalanmis da insallah okumamistir esi sonucta onlarin da ozelini paylasiyoz benimki bana karismiyo ama onunla ilgili seyler yazdigimi bilse cok kizar kesinn

Insallah zehir olmaz kizin tatili kotu yakalanmis
Fundos nerede bilmiyorum yine bi ustalik pesindedir belki

İnsallah canim siteyi girduyse neyse de yazdiklarini okuduysa bozulabilir eşi
İnsallah sorun yasamamislardir

Meehaba canlarimmm
Yelomm gozunaydin kavustunn esinee,adamda romantik arkadas masallah guller falann : )

Sosimm muayene iyi gecmiss superr. Seninkide tosuncuk olacakk : ) artik sende son duzluge girdinn insallah son 2 ayin cok hizli gecer.gerci 2 aydan daha az var sanirimm

Ohh fundos hergun bi yerde. Gule gule giy elbisslerini cnm. Kis gelmeden gez gezebildigin kadarrr

Benoss senin sonuclar yarina kaldi o zamann. Yarin diger seyden yazarsin hemen,gozumuz sendee

Twini kocasi mi yakalamis tuhh yaa sanki napioruz burdaa yazik kizaa: (

Çocuğun derdi neydi bilmiyorum ama buna benzer olaylar çok oluyo
Yeliz senin oradaki durumda çok acı ölen öldüğüyle içeri giren girdiğiyle kalıyo malesef

Twoya bende üzüldüm yazık kız hep gelip konuşmak istiyo ama eşi yüzünden arada geliyo kırk yılın başı bi tatile gitti ondada yakalandı.. İnşAllah okumamıştır okursa daha kötü çğnkü.

Benimkide kendi ve ailesi ile ilgili yazdıklarımı görse kudurur

Ayşemm hoşgeldin canım
Benim evet sabaha kaldı mutlaka yazarım canım paşa ne yapıyo ?

Bu arada lİzim ne yaptı ulaş düzeldi mi acaba

Ben size öğlen dedim bu funda işten çıktı ya daha da gelmez buralara gezmekten
Gemiyi terk edeni kurtlar kapar

Hosbulduk benosumm
Senin yorumlara hastayim yaaa. Bi sure findigi unutun kendini gezmeye verir simdi o : )

Sabah sonucunda cok guzel gelecek. Keseyi gormeyede haftaya gidersin olmazsa. Gerci tarih konularini sosi daha iyi bilio.

Napsin canim. Yatagina koydum uyandi.simdi gogsume aldim. Orda uyuyo. Iyice kucakci oldu. Bugun yeni bi gaz ilaci aldik. Sanki uyku verdi bu ilac. Insallah faydasi olur. Dun gece cok kotuydu hic uyumadi. Artik sinirimden agladim: (

Benosummm yarin senden bol gülucuklü bol sevinmeli mujdeli haberler belliyorumm ki insallah da oyle olacakk..
Aysemmm allah kolaylik versin canim benimm bizim bebek de dun gece hic uyumadi 5 saat uyudugu olurdu ne oldu amlamadik bi anda ciglikla aglamaya basliyo ben o uykusuzlukla yola ciktim butun gun oyleymis ve azonce konustum hala sesi geliyo annem mahvoldu cocuk diyo bagirmaktan
Gaz damlasini hala kullanmadilar başlasalar mi acaba
Kizz ana kuzusu olcak ömerr senin gelin sana cok gicik olacak ben sana diyim :)

Selam kizlar
Aysem hosgeldin canim omer yine huzursuz demek ki insallah duzelir kisa bi zamanda
Benos sen persembe gunu tekrar bi kan canim ya artisa bakalim olmaz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…