Yekiz senin erzurumda ne isin var kiz
Benos valla iyi dayaniyorsun gidip gelmelere bana gore degil hic
Benosumm bu cevabi sana hatirlaticamm bilhareGerci tabi insallah olmaz hic bulantin o ayri
Sosyalimm saka biyana insallah seninki uslu bi bebek olur
Benimki kesin cok uslu olacak baska sansi yokk
Kizz bakk benim annem cok fenadır siniri falan hep cocuklarin korktugu bi tiptir babaannem rahmetli dermis ki filizin korkusundan cocuklari 3 aylikken yemek yemeyi 4 aylikken tuvalete gitmeyi ogreniyolar
Kızlar çok yoğğunnn
ablamın arabaya atladık sabahtan alışveriş filaan anneme sonra yakınız die eyüp sultana gittik eve geldik şimdi ayyy kocişim aadı reez. Yaptırmış boğazdaa çok şaşırdım dedimki kıyafetim yok burda uygun olmaz oralar boşver
ablam yetişti imdadıma getirmiş bana bi elbise
benoşşş iyi gidiyon valla haa daha geçen hafta ordaydın ben gitmem valla yazık o kadar para veriyoruz yaaa hem iki canlısın gerçi dr a gidecen orda güzel haberlerini alacazzz bunun için bile değer gitmen : )
kızlar aynen en güzeli uzak olmak benim annemler aynı şehirde tamam ama çok yakın değiliz belli zamanlanda görüşüyoz iyi oluyo bende öle dipdibe sevmiyom dengeyi sağlıyoruz
Benosum kendi ailene yakin olmak da emin ol bazi sorunlara sebep olur.kız napıyım dayanmayıp,, şimdi gitmesem bak görüyon mu beğenmedi olur, başkalarının doğum günleri falan olunca gittim, şimdi bu elti yani zaten sevmiyorum bide gitmezsem laf veririm ki hiç işim olmaz gelemem böle şeylere..
diğer haftada diğer kuzeninin sıpasının mevlüdü var ona gitmiycez mesela gidemem
zaten dedim eltinin ki son.. ondan sonra olacakların herşeyine koşmam gelemem diye..
Rabbim nasip eder hamileliğim devam edesede artık bahanemde olacak..
tamam canım sen bana bunu hatırlat bende senin sıpanın uslu oluşunu hatırlatırım
sen böle diyon ama büyük konuşuyorsun haberin olsun canım tikat et
Anam gezenti gelmiş..
kız Evlilik yıldönümüz hayırlı olsun canım.. nice daha güzel senelere bebişle inşAllah..
Boğazda yemek haaa oy maşAllah.. Allah ağız tadınızı bozmasın ama çok kıskandım..
Bu sene eşim elinde olmayan sebeplerle yer ayarlayamadı.. sonra bende boşver gidek kebap yiyelim dedim oraya gittik
Ayrıca da foto isteriz yok öle gittik demeler.. boğazı çekip koyum deme gebertirim seni
kız kimse bilmiyor ki yukarıda anlattım o sebeplerden ama ilerleyen dönemde zaten gitmiycem çok sık.. duruma göre bakalım..
ben annemlerin yanında olmayı çok isterdim.. uzak olmak o kadar koyuyor ki bana
Benosum kendi ailene yakin olmak da emin ol bazi sorunlara sebep olur.
Ama ben de sizin bi bebek mevludu icin bursaya gitmenizi cok gerekli goremedim tabi eşinin ailesi vardir bi bildiginiz.
Ama senin oldugunda onlar gelmezlerse -ki ayni randimani alacagini sanmam-
Ozaman iste cok sinirlenirsin bu gitmeler icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?