Ağlayakta gözden mi olak???

Kızlar çok yoğğunnn
ablamın arabaya atladık sabahtan alışveriş filaan anneme sonra yakınız die eyüp sultana gittik eve geldik şimdi ayyy kocişim aadı reez. Yaptırmış boğazdaa çok şaşırdım dedimki kıyafetim yok burda uygun olmaz oralar boşver
ablam yetişti imdadıma getirmiş bana bi elbise

benoşşş iyi gidiyon valla haa daha geçen hafta ordaydın ben gitmem valla yazık o kadar para veriyoruz yaaa hem iki canlısın gerçi dr a gidecen orda güzel haberlerini alacazzz bunun için bile değer gitmen : )
kızlar aynen en güzeli uzak olmak benim annemler aynı şehirde tamam ama çok yakın değiliz belli zamanlanda görüşüyoz iyi oluyo bende öle dipdibe sevmiyom dengeyi sağlıyoruz

Kemoterapiden sonravsaclar dokulunce ve renk degisince daha kotu oluyor gormesi haklisin yelizim en iyisi simdi gitmek sonra sanki tanidigin degilmis gibi konusuyorsun
Boyle hastaliklarda en ufak bi olay bile umut isigi oluyor iste biz annemin artik son safhada manisada bi aktarci var dediler gityik sular macunlar falan aldik anneme zorla icirdik ama olmadi iste insan o safhada kim ne derse ona inanmak istiyor
Sende gitmisken dr unla gorus bence ihmal etme yelizim

Vayy fundos hanim bogaz yemek romantizm demekk hadi hayirlisi insallah bi omur boyu boyle mutlu olunn canim benim yaa ben burdaki konustugum herkesin cok mutlu olmasini istiyorum insallah herkes cok mutlu olacak

Yekiz senin erzurumda ne isin var kiz
Benos valla iyi dayaniyorsun gidip gelmelere bana gore degil hic

kız napıyım dayanmayıp,, şimdi gitmesem bak görüyon mu beğenmedi olur, başkalarının doğum günleri falan olunca gittim, şimdi bu elti yani zaten sevmiyorum bide gitmezsem laf veririm ki hiç işim olmaz gelemem böle şeylere..

diğer haftada diğer kuzeninin sıpasının mevlüdü var ona gitmiycez mesela gidemem
zaten dedim eltinin ki son.. ondan sonra olacakların herşeyine koşmam gelemem diye..

Rabbim nasip eder hamileliğim devam edesede artık bahanemde olacak..

tamam canım sen bana bunu hatırlat bende senin sıpanın uslu oluşunu hatırlatırım
sen böle diyon ama büyük konuşuyorsun haberin olsun canım tikat et

Anam gezenti gelmiş..
kız Evlilik yıldönümüz hayırlı olsun canım.. nice daha güzel senelere bebişle inşAllah..
Boğazda yemek haaa oy maşAllah.. Allah ağız tadınızı bozmasın ama çok kıskandım..
Bu sene eşim elinde olmayan sebeplerle yer ayarlayamadı.. sonra bende boşver gidek kebap yiyelim dedim oraya gittik

Ayrıca da foto isteriz yok öle gittik demeler.. boğazı çekip koyum deme gebertirim seni
kız kimse bilmiyor ki yukarıda anlattım o sebeplerden ama ilerleyen dönemde zaten gitmiycem çok sık.. duruma göre bakalım..

ben annemlerin yanında olmayı çok isterdim.. uzak olmak o kadar koyuyor ki bana

Fundammm bogaz falann ohhh ne guzell kizz sonra da şeyyy Hadi hayirlisiiii

Benosumm kizz saka yapiom ben biliyom basima gelecekleri sen merak etme

Sosyalimm simdi evet onlar hep bi umut iyi seyler duymak isterler zaten gidince konusucam ben de oyle aglayan sizlayan vay basimiza ne geldi triplerinde insanlarla gorusturmesin buranin insani da cok sever agit yakmayi cok sinir oluyorum moral bozmaktan baska ise yaramiyorlar
Eşi dün benden söz aldi sık sık gelceksin diye ben de tamam dedim ama ben kendimi taniyorum cok etkilenecegimi de biliyorum ama sonucta bu hepimizin basina gelebilir onun yerinde ben de baskasi da olabilir bide cevrelerinde oyle teselli edecek mantikli konusacak moral verecek fazla insan yok gelip gelip agliyolarmis simdi bem gidince hepsini bi silkeliycem Yangina korukle gidiyolar iste farkinda degiller esim olcek biriymis gibi davraniyolar diyo en sinir oldugum sey

Benosum kendi ailene yakin olmak da emin ol bazi sorunlara sebep olur.
Ama ben de sizin bi bebek mevludu icin bursaya gitmenizi cok gerekli goremedim tabi eşinin ailesi vardir bi bildiginiz.
Ama senin oldugunda onlar gelmezlerse -ki ayni randimani alacagini sanmam-
Ozaman iste cok sinirlenirsin bu gitmeler icin

oooo ortam felaket desene bencede sen bi git silkele onları kadının ölmeyeceği varsa bile öyle akrabalar öldürür çok tehlikeli

Allah korusun kız gelmesin başına.. seninki de uslu ..
Bu arada sizin sıpa sen gittin diye arkadan ağlıyor olmasın

canım ya bencede en iyisini edersin.. yakın akrabaları anne baba kardeş için çok zor gözleri önünde eriyen biri ama onlarında dik durması lazım, belli etmemeleri lazım.. güldürmeleri gerek ki kadın düşünmesin oyalanınca insanın aklına gelmiyor, tek kalınca insan kendini yiyip bitiyor..

Bende böle şeylerden çok etkilenen biriyimdir

Allah'ım güç kuvvet sağlık versin bi an önce inşAllah.

kız bana kalsan gitmem ama eşimden ötürü mecburum,, şimdi arkadamdan da gelmedi deritmemek istiyorum,,
eltimler daha benim evime gelmediler be.. bende onların evine gitmiyorum, birikiyor bende merak etme..

hele burda bi doğurayım ve mevlüt yapayım da gelmesinler işte o zaman sen gör ekşını

Bu istenen tahliller biraz fazla degil mii
Yani doktor kimligim yetmedi bazilarini ilk kez goruyorum

Eklentiler

• image.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 77
Evet canim seker testi yapacaklar oncesinde 50 gr eger risk cikarsa 100 lukmyapacaklar ama dr un hepsini mi istedi belki bu genel test kagididir aralarinda isaretledigi vardir ve pc sisteminden istemistir

Yok kizz bunlar yapilmasi gereken testler bunlarin hepsini yaptir gel dedi
Ben bunlari agrida anlatana kadarr saclarim agarir kesin eksik yaparlar.en iyisi ben yine Erzurumda yaptirayimm

Senin gittigin dr un hastanesinde yok mu bu testler yoksa ozel muayanehanesinevmi gidiyorsun bencedevgit erzurumda yaptir o zaman riske atma

Var hastanede de ben aksamuzeri ordaydim ya dr agrida yasadigimizi biliyo kolaylik olsun diye orda yaptir dedi
Ama ben gidip orda yaptirmaktan yanayim sonucta tup bebek merkezi dosya icin lazim oldugunu biliyolar anlatmak zorunda kalmam en azindan

Selam canlarimm nasilsinizzz
Fundass masallah bogaz falann : ) nice seneleriniz olsun canimmm
Yelom yazdiklarini okuyunca icim ciz etti. Allahim bol sifa versinnn : (
Bende cok boguldum artik ve cok yoruldummm. Gaz sorunumuz ne zaman bitecek acaba: ( herkes 4 ay diyoo

Bencede yelizim git orada yaptir orada laf anlat anlat bitiremezsin yorulursun erzurumda mis gibi ysptirirsin keske gitmisken 3. Gun harcindeki testleri yaptirsaydin
Oyy aysem demek ki minik cok gazli insallah 4 aydan once gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…