Ağlayakta gözden mi olak???

Benoşşş siz bursaya yine niye gidiyonuuz kız yeni geldinizzz

yaa kızlar biz bayramda izmire gitmiyoz ilk kez eşimde konuştu bu defa gelemicez fundayla biyerlere gitmeyi planlıyoz die
gap düşündük ablamlarda bayramda gitmişti çarşılar yöresel mekanlar bayramda kapalıymış taadı olmuyormuş
uçaklı istiyoruz trafik çekmemek için
Doğu kaadeniz de düşündük oda en kısa 7 gün var olmaz
naapsak fikri olan varmıı

Fundos evlilik yildonumunuz kutlu olsun
Bizbu sene unuttuk evlilik yildonumunu sizr soylemis miydim
Kizlar annem icin soylediklerinize cok tsk ederim Rabbim sizin annelerinize saglikli uzun omur versin
Biz guldur guldur izliyoruz bu arada

Amin sosyalimmm

Fundos ben de simdiden kutluyorum yildonumunuzu.Birdahakine cocuklu girin insallahh :)
Tatil konusunda bi fikrim yokk gidin denize falan girilcek biyerde yatin yuvarlanin guneşlenin dinlenin kizz ne turu insan tatil mi yapiyo toplama kampında mi belli degil

Yaa napim bisey diyemedim ben olsaydim onu evde yalniz birakir giderdim dusunmezdim bile
Kardesine soyleyecekti gelip burda kalsin diye ama ben istemedim gelip kafami utuleyecek zaten başimdaki agri gecmiyo bide onu cekemezdim

Canim bebis ben yola ciktigimdan beri bi garip ne gece duruyo ne gunduz simdi de ciglik atmaya baslamis sipa hic uyumuyo anlamamislar cok huzursuz
Kardesim ilk gun aksama dogru yuruyuş yapmaya basladi canim.ilk iki gun cok agrisi oldu ama yurudukce gecti agrilari bir hafta sonra cok rahatti.banyoyu da doktor bantsiz olarak ameliyattan 1 hafta sonra yapmasini soyledi.Ama dayanamazsan su gecirmez bantla 4. Gun yapabilirsin demisti

Yelizimm bende çok korkuyom uyuyamıyorum yalnız kalsam ama mecbur tabi en güzelini yapmışsın eşin arkadaşına destek olmak istemiş yazık..
Kapını kitle zaten uyumuy4n sabaha kadar : )
Tetikte : )

Bebisi bi dr a mi goturseler acaba yoksa gaz sancisi falanmi cekiyor
1 hafta uzun ni sure ama dayanilmayacak gibi degil sezeryandan sonra hemen yurunmuyor mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…