Ağlayakta gözden mi olak???

Selam kizlarrr
Yelizimm arkadasiniza cok uzuldumm.Rabbim sifa versin onu cocuklarina bagislasin : ( insallah tez zamanda kurtulur...

Benosummm cumartesi icin rahatlayacak insallah. Hissediorum ben.

Fundam sizde kiz veriyomussunuz. Hayirli ugurlu olsun.Allah tamamina erdirsin insallah.

Bu arada sosi. Ben 2. Gun hastanede yikanmistim. Banti cikarip uhu gibi bisey siktilar. O orada bi kalinti birakti. Yaraya hicbir sekilde su temas etmiodu. Sonrasinda hergun yikandim ztn. Lohusa teri diye bisey var. Bigun yikanmasan terden cok fena kasiniyosun ztn. Yurume islemide ilk gunun aksami oluo. Ilk kalkis biraz zor oluo. Yuruyuste gazin cikmasini hizlandirio.

Günaydınnnn canlarımmmmm

ayşemin şu güzel bilgi verişi beni hasta ediyooo çok tatlı yaaa
Sosyalimmm doğum heyecanı baslamıssss yaklastı diyomdaa daha çok vardiyonnn
Benos nasıl acabayelom yalnız korktumuu

Daha cok var gercekten kiz ama basladi iste bide dr da nst cekilirken konustuk ya bu fogum seylerini falan iyice stres oldum
yelo gec gelir uyumadiysa
benosta yogun olmazsa yazar birazdan

Günaydınnn kızlarrr
İyiyim ben çok şükür ağrım falan yok sadce oturunca biraz kasığım ağrıyo gibi oluyo o kadar..

Fundam kız nişan elbiseni göremedik unuttuğumu sanma

Biz miye mi bursaya gidiyoruz
Çok sevğili eltimin bebek mevldü var onun için

Ayy ben böle gidiyorum rabbim bana da nasip ederde olurda bide istanbulda olursam bakalım onlar bana gelecek mi

Aynen öle sosimmm
Aslında çok umrum değil gelip gelmemeleri keyifleri bilir. sadece ben her şeye gidiyo olmaktan sıkıldım o kadar

kız yan yana olunca ben asıl o zamanki durumu merak ediyorum.. şu anda uzağız herkese kimse yok burda ekmek elden su gölden ya bi tarafa yakın olduğumzda ne olacak işte bütün mesele bu

o zaman bilmiyorum canım ya bende senin gibiyim sadece benimkiler burada eşimin ailesi başka şehirde olduğu için bende yorum yapamıyorum şimdi

şu öğle yemekleriden bunaldım ya..
eskiden ne olsa yiyordum ama şimdi öle değil ya sinir oluyorum..

her gün evden bişiler getiriyorduk ama bugün gitcez diye getirmedik şimdi düşün dur ne yiyelim diye.

kış gelsede hep evden daha çok şey getirebilsem ısıtabiliyorum o zaman

Selam canlarrrr
Aysemmm sagol canim aminnn

Benosum sizinki en guzeli iki tarafa da uzak şahsen ben de artik oyle olsun istiyorum ne kendi ailemin dibinde olmak isterim ne de eşimin ailesinin.Hele kendi aileme uzakken bunlara yakin olmak daha zor bide bi faydalari da yok yanii

Fundamm valla korkmadim bu gece ben de hayret ettim ama gec uyudum tabii
Birazdan erzuruma gidecegimm gitmişken benimkini de alir gelirim heralde

Sosyalimm dogum korkulari basladi demekk.Kizz bir gunluk bi serüven haa bir gun sıkıntı cekiyosun kendinle ilgili.sonra asıl olay bebekle başbasa kalinca baslayacak
Gerci basganin oglu agır uslu bi cocuk olur diye tahmin ediyorum

Benosumm miden bulaniyo mu kizz

onda haklısın canım. uzak olmak her zaman için iyidir ama bizim için çok zor oluyor devamlı gidip geldiğimizden yoksa bende istemem gitmekten bunaldığım iin bari orda olayım bitmiyor dertleri çünkü

yok kız ne bulantısı. sadece biraz ağrım oluyor arada o, bide sabahları midem kazınıyormuş gibi oluyor o onun dışında hiç bir belirtim yok

kız başkan o sonuçta çocuk bi ağlasın höd dese korkar

Kizlar bi uyumusum ki sormayin bu aralar surekli bi uyuma istegi var bende
Benos anlamadim simdi sizin orada yemek cikmiyor mu tabldot degil mi neye karar veremiyorsun onu anlamadim
Yelizim kopardin beni kiz bebek bu baskanin oglu valinin kizi dinler mi imanimi gevretir herhalde

Yekiz senin erzurumda ne isin var kiz
Benos valla iyi dayaniyorsun gidip gelmelere bana gore degil hic

Benosumm bu cevabi sana hatirlaticamm bilhare Gerci tabi insallah olmaz hic bulantin o ayri

Sosyalimm saka biyana insallah seninki uslu bi bebek olur

Benimki kesin cok uslu olacak baska sansi yokk
Kizz bakk benim annem cok fenadır siniri falan hep cocuklarin korktugu bi tiptir babaannem rahmetli dermis ki filizin korkusundan cocuklari 3 aylikken yemek yemeyi 4 aylikken tuvalete gitmeyi ogreniyolar

Yekiz senin erzurumda ne isin var kiz
Benos valla iyi dayaniyorsun gidip gelmelere bana gore degil hic
Canim hem arkadasi bi goreyim sonra da ziyaret ederim ama malum kemoterapiden sonra yipranicak ben de cok uzulucem simdiden iyiyken gorup rahatca konusayim istiyorum sonra dayanamam cunku
Hem de benim toktora da bi ugrarim konusurum tüp işini bakalim belki de ugramam oraya bilemiyom

Kizzz esim dun dedi ki biz seninle bu hastanede doktor tuplerin alinmasi gerek dedi diye dunya basimiza yikilmis gibi dolastik ne aptalmişiz dedi
Bide dun esime mesaj gondermistim benim dayimin gelini de 30 yasinda ben yeni evlendigimde o da 2 aylik evliydi losemiye yakalanmisti.1 yil icinde allaha sukur tamamen iyilesti hatta suanda hamile.esime mesajla bunu yazmistim o da arkadasina gostermis.adam telefonu kaptigi gibi karisinin odasina girmek icin izin istemis mesaji gostermek icin
Yani nasil umut ariyo insan demi ufacik bisey bile nasil insana moral oluyo.Allahim dert verip de derman aratmasin hickimseye

Insallah yelizim cok yormaz beni kiz ben zaten cok yorgunluga gelemiyorum
Seninki izin ister kiz anne altima yapabilir miyim diye
Siz uslumuymussunuz peki yelizim
Teyzemler bana diyorlar sen cok usluydun diye sessiz sakin bi bebekmisim esimde oyleymis bakalim armut dibine dusecek mi

Evet kizz biz cok usluymuşuz anamin korkusundan heralde
Annem bana teyp açar işine gucune bakarmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…