Ağlayakta gözden mi olak???

Masallah sosii. Kilosuda cok iyii. Benimkide bu zamanlarda o kilodaydi sanirimm. Eger gununu doldurup dogurursan 3500 un ustune cikar rahat :)
Benimki 10 gun erken geldi 3540 dogmustu:) boyuda hastanede 51 olculmustu ama 4 gunlukken saglik ocagina gittik 53 cikti.Bazi hemsireler bebegi cok cekistirmemek adina cok ugrasmadan boy olcuyolarmis.haberiniz olsun : )

Ne kar miii

Evet hanfendii senin sevdiğim buzz gibi havalar geliyooo
bense hiçç sevmiyorum kışı hiççç çünkü elim ayağım çok üşür mutsuz olurum gelme kışşşş

Selam kızlar nasilsiniz?
Canim bende 10 aydır deniyorum bebek için olmuyor bu ay klomeni + çatlama iğnesi oldum 10 eylülde. Sizce kan testinde çıkar mı? Çok sabirsizimda

Nee kış mı bencede gelmesin çok erken yaa
Bende çok üşürüm bu yüzden hiç sevmem

Eylülrüzgarı hoşgeldin
Bence daha çıkmaz ama klomen durumu bilmiyorım mantıken yorumladım

Fundamm ben seviyorum kışı insan rahat rahat giyiniyo yahuu cunkuu yazin cok paspal oluyorum ama kisin bakimli

Ayy kuafore gitmistim esimle pisti olduk hic yuz vermedim
Neysee yemege gidelim dedi ben de laf soktum beni gorunce mi aklina geldi diye
Yemek yedik yarin erzuruma gidelim tahlilleri yapalim dedi ondan da birsuru tahlil istediler.ben de farketmez benim icin dedim
Neyse gidecez galiba

Tsk ederiz teyzeleri guzel paylasimlariniz icin
Esimde uzun benim kizlar genetik sanirim cunku esimin aileside uzun benim ailemde uzun ondan sanirim
Yalniz dr kordonunun hemen yaninda oldugunu soyledi korkma falan dediysede ben acaba dolanir mi diye endiselenmeye basladim
Yelizim yarin icin git tahlilleri yaptir ama sen adet olmadin ki daha 2 sefer mi gidip geleceksiniz
Benosum nasil oldun
Fundosss sen ne yaptin kiz
Aysem omerimize masallah onunda kilosu boyu yerndeydi sende artik daha sik girmeye basladin buna cok seviniyorum zaten

Klomen ve çatlatma ben kullandım 2 gün daha bekle bence hayırlısı olsunnn benim tutmadı

Yelizimmmm tabikide gittt yüz verme ama isini görrr
Evet üsüyom diye seevmiyom ben yok yaa yaz iyidir hafif hafif giy çık

Sosyalimmm kırkma nolr canımm kontrolleri sıklastırsan için rahat eder önlem alınır ne biliim

Nohut pilav cacık yaptımm

Yaaa yazin neyini seviosun findikk. Yapis yapiss. Kocana sarilamiosun bilee. Koca diyince aklima geldii. Cocuk olunca kardes gibi oluosun. Zaten cocugun ne zaman uyanacagida belli olmadigi icin bisey yapmakta zor cocuk duzene girene kadar boyle surer heralde

Yelomm iyi demissinn yarinda gidin erzuruma tahlillerini yaptirin. Sende bir an once basla artij hazirligaa.

Sagol sosimm. Evt artik daha rahat gelebiliorum.Ya gaz ataklari biraz daha azaldi. Bir seviye atladik sanirim. Bugun birkez krizi geldi. Simdi kendini memeye verdi. Uykusu var uyuyamio. O zamanda uyku sersemi napacagini bilmio.memeye saldirio.

Bu aksam ulan istanbul varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…