Ağlayakta gözden mi olak???

Kızz herşeyi baştan yapıp taranıyozz ne güzel işte aslında değilmi kapsamlı sağlık raporu çıkacak allah razı osunn

Yelizim once gidip kan veriyorsun ac karnina sonra eczaneden o icecegi aliyorsun iciyorsun 1 saat sonra tekrar kan veriyorsun
Fundosum devlette bilemiyorum ki nasil olur belkide bakmissin bebegin o zaman gelir

Aynen fundosss benim kesin saclarim agarir

Sosimm neee bi saat miii abboooo
kagitta bi 50gr glikoz dio bide 100 gr glikoz diyo oda ayri mi yapilcak bi 50 bi 100

Yazamadım bi türlü
İlacı içince ağrım kesildi kızlar iyi geldi valla
Eşim geldiğinde internet kurulumuna oturdu yapamadı olmadı
Arkadaşına maç izlemeye gidecekti dedim sen git ben yaparım.. Orayı ara burayı ara olmadı en son müşteri temsilcisi ike konuşurken çocuk adsl den direk duvardan gelen kablo bağlantısı var mı arada ayrıştırıcı gibi bişi olmayacak dedi bende tekefon bağlantısı var dedim kabloyu bi çektim telefon kapandı
Çocuk küfür etmiştir
Sonra kabloları değiştirdim oldu
Boşuna uğraşmışım

Yelizim tahlil için gidecek olmana çok sevindim bi an önce yapıtır kurtul canım beklemenin bi anlamı yok

Fundam senin aklına hangisi yatıyısa onu yap emre gerçekten iyi mi sonuçta az para vermiycen ilkinde tutmasını canı gönülden istiyoruz biz.. Bu devlet hastanesi aşılamayı düzgün yapsa tutar mı o da bilinme ki nasip kısmet bu işler çünkü

Sosimm senin doktorda bi tuhaf haa yok suyun az gibi der şimdide kordona yakın mı dedi.. Gidip vursak haklıyız hayır ne diye insanın içine kurt düşürüyon..
Hiç bişi olmaz sen içini rahat tut. Biliyorum ki için iki hafta pek rahat olmayacak ama bebiş ondan uzak kalır sen rahat ol

Yelizim onu bilmiyorum iste ben sadece 50 lik yaptirdim
Oo benosum yakinda teknik servisligede cikarsin kiz benim dr iyide aklina gelen herseyi soyluyor iste cok aklima takmiyorum aslinda icim rahat benosum

Telefon fişini çektin telmi kapandııı
sanırım bi denemem gerek orayı kızlar haklısınızz az bi para değil belkide aşılamaları iyidir bunların

Fundosum igne kullaniyorum ya simdi ben eger normal dogum yapmak istersem hergun hastaneye gitmem lazim surekli nst ye girmem lazim ki ona gore igneyi keseyim yoksa kan kaybi yasarim igneyi dr kafasina gore keserse bebek bu seferde bebek riske girer o yuzden en iyisi sezeryan benim icin hem normal dogumdan korkuyorum ben

4000 sayfa vay anasınıı

sosyalimm hiç riske girme tabi sezeryan ol
bende korkuyom valla yalan yokkk

of be bıktım şu saç yıka kurut amann şeytan dio vur usturaya

Yaa sorma fundosum ben de oyleyim.
Esimle birkez doktor muayenesi icin beklerken (ozaman karindan bakacakti)
aglamistim yaptim yapiyodum yani igrenc bisey yaa bide bastiriyolar karnina falann dürtüyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…