Ağlayakta gözden mi olak???

Yaa iste bu doktorlara bu yuzden uyuz oluyorum
Yani korkulacak birsey degil madem ne diye bunu soyleme geregi duyup insani huzursuz ediyosun demi

Sosim merak etme bebekler okadar korunmasiz degiller o kendi dogal ortaminda kendi rahatina gore davranir ki bisey rahatsiz ederse ne yapar eder öteye gider yerini degistirir vs yani
Sen bosuna evham yapma simdi
Allahim nekadar cok kafaya takilacak seyimiz var bizim yaaa
Ruh hastasi gibi habire bisey cikariyoruz kendimize :)

Yaa diger tahlilleri de adetliyken yaptirmayayim malum kan kaybi bence illaki biseyleri etkiliyodur adet olmak
Oyizden yaptirayim diuorum adetliyken de zaten ayni gun sonuclari verirler hemen dosyaya koyup teslim ederiz herhalde

Git hepsini yaptır yelizimm

ayşemm bizim ev çok serin kızz yaz boyu çorap ve terlksiz gezemezsin çok rahat yatıyodukkk
ben sıcağı seviyommm

yelizimmm kızz biz ayrı ay tedaviye başlayıp aynı ayyy ayy ne güzel olurrr

sosyalim duydun uzmanları rahatlaa

Kizlar icimi rahatlattiniz cok sagolun valla buraya gelmek bana terapi gibi geliyor Allaha emanetiz artik
Aysem biraz daha zaman gecsin bak sen o zaman oyunlari gor sana neler neler yapacak omer pasa
Yelizim gitmisken tahlillerini yaptir o zaman en azindan yavas yavas dosya toplanir

Ayy keske fundosum yaaaa ne guzel olurrr

Kizz seker yuklemesi de ac karnina mi yapiliyo
Haa kendim cevaplayayim evet

Ayy keske fundosum yaaaa ne guzel olurrr

Kizz seker yuklemesi de ac karnina mi yapiliyo
Haa kendim cevaplayayim evet

Kııızz ben şmdi çarş. Sabahına çağrıldım yaa kız demiştiki adetli olursan bitince gel olmazsa aç karnına gel karar çıkmış olursa hemeen taramadan geçecen detaylı o gün hallolur hem çabuklaşır bir adet daha foto getir dedi

banadamı yapılcak ondan kızzzz
ekg film filan demiş o hast. Sayfasında yazan kızz a
şeyy bebiş varsa hani önce bi o netleşsede ölemi yapsam

Tamam canlar bende aç kalıp gidim sabah zaten eşim bırakcak işe giderken
yalnız şimdi bişey buldumm devlette 2 aşılama olmadan tüpe geçmiyolarmışş
Asılama derlerse direk emrreyemi gitsem acep

Fundosum sen ac karnina git hem tahlil isteyecekler yaptirirsin onlari da
Gece 12 den miiii
Kizim ben zaten 1 de kalkmisim sabah anca yatarim nasil yemiim icmiim bisey

Tamam canlar bende aç kalıp gidim sabah zaten eşim bırakcak işe giderken
yalnız şimdi bişey buldumm devlette 2 aşılama olmadan tüpe geçmiyolarmışş
Asılama derlerse direk emrreyemi gitsem acep
Evet fundam 2 kez asilama diye biliyorum ben de
Soylemistim ya once
Bence orda dene canim tup bebek asamasinda dusun bence ozel bi merkezi
Ama sen bilirsin tabii orasi daha icine sindiyse git bi gorus yada

İcimden bi ses yarin bosuna gideceksin diyor
Yani bi kan alacaklar bazilarini yapmayacaklar gibime geliyo bem seker yuklemesi vs icin de ayri gitmem gerekecek cok sacma olacak
Gece de uyuyamayacagimi biliyorum uyumadan gidince bisey olur mu kizz gene ac olsam ama

Yani aslinda tek seferde bi kan alacaklar dimi.
Seker nasil yapiliyo onda tahlil icin kan alinan yerde mi nerden bulcaz o icilecek seyi

Ben 12 olmadaan yaatarım zaten sende bi zahmet bi gece erken uyu
Off benum hastanedede bi dr sadece persembe günleri oluyormu ozamanda gitcem galiba ama olsun hızlı oluyoo ben çok sasrıdım bu kadar çabuk bitmesine

Sosyalimm dosyaya yazdılar birkez klomenle iğneyle denemiis ocakta
Birkez iğneyle asılama yapılmıs temmuzda die umudum bunlar ama o değil istee devlette yani orda 2 kez yapma zorunluluğunu diyom bakalım ya sabır az kaldı dananın kuyriğu kopcak

Yeloo senin kesin nasılsaa git ne yaptırcaksan yaptırrr iste ama tabi uzak git geller var

Yani aslinda tek seferde bi kan alacaklar dimi.
Seker nasil yapiliyo onda tahlil icin kan alinan yerde mi nerden bulcaz o icilecek seyi

Inlar veriyodur heralde kızz yada eczaneden al diceklerdir amma düşünüyoz dimi iğneler başlayıp opu oldumu senle ben tırlatırız yelooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…