Aysem molfix iyide herkes prima oneriyor bende prima kullanacagim o yuzden memnun olmazsam o zaman molfix alirim diye dusunuyorum
Bu ara havalar tam istedigim gibi yasasin serinlik
iyi yapmissin cnm. cunku benim kanamam ilk gun coktu. geceligime cikti. ki altimda hasta bezi vardi. hastanede bez verio ztn. bana 3 gecelik anca yetti
yok cnm o kadar degil. 2 saatten sonra bez sisio ztn. ben ortalama 3 saatte bi aliorum. tabi buyugunu yapinca hemen aliorum. ama kiz bebegin bakimj daha zor ve onlarda daha cok pisik oluo. erkeklerin biraz daha rahat. bizim daha hic pisik olmadi cok sukur. hergun zeytinyagi suruorum ama. sende sur cnm
yok cnm. icinin bosalmasi lazim bir an once. hatta ben ameliyattan ciktim hemsireler beni yatagima yerlestirdi. sonra biri alttan bakti. iceride kan kalmis falan dedi biraz karnima bastirdi icimden biseyler akti. icindeki pisliklerin bir an once cikmasi lazim yani.
pipisinide temizliorum cnm altini ustunuu : ) ayni kizlardaki mantik gibi onden arkaya temizlioruz.
bak ilk basta sutun cok gelmio ztn. ki ben sanci cektigim halde bi anda sutum gelmedi. o yuzden gogus pedinin cok aciliyeti yok. cantana koy tabi ama cok koymaya gerek yok. en cok senin icin ic camasiri terlik ve gecelik onemli birde orkidlerin.
cocugun kiyafeti ve bezleri islak mendili. birde gogus kremi cok onemli.hatta en onemlisi o. ben ameliyata girmeye 15 dk kala bile surmustum.
ilk 40 gun yapilirsa cok hizli iyilesir dedi doktor ama esim istemedu. illa cocugun o anini hatirlamasi lazimmis. bana kalsa hemen yaptirirdim. bence eger yaptirma fikriniz varsa hemen yaptirin cnm
Ic camasir olarak normal kullandigim buyuk camasirlari goturecegim lohusa kulotlari hem pahali hemde gereksiz gibi goruyorum
Gogus kreminide koyarim canim hatta surmeye basladim ben aciyor cunku