Selam canlarrr
Kizlar benim yuksek cikan deger hepatit B antikoruymus
Yani ben bir sekilde HepatitB kapmisim ve vucut buna antikor uretmis ve Allahtan ki bagisiklik sistemim savaşı kazanmiş.Yoksaa
Allah korusun halk arasinda kara sarilik diye bilinen bi illet ve hep taşıyosun
doktor haberi olmadan bu viruse bağışık olani da ilkkez goruyorum dedi
Yani birsuru soru sordu nerelerde nasil ortamlarda yasadigimi yurt hayati cinsel hayat aile hastane gecmisi falann
Yurtta yada hastanede kapmis olabilirsin dedi.Ama cok sanslisin hastalik sana ugramadan vucudun yenmiş sen farkinda olmadan dedi.
Artik hepatitB nin krali gelse bana bulasamazmis cunku tam bagisikligim varmis artik
Benim aklima da şu geldi benim babam askerdeyken bulaşmis ona hatta cok agir gecmis ölümlerden dönmus diyeyim.onu kocakari şeyleriyle iyilestirmisler.
Ben de bebekken apandisit patladiginda ameliyatta babamdan kan almislar bana vermisler.Hani acaba babam da bagisik olunca bana ordan gecmis olabilir mi diye dusundum ne bilimm ama doktora sormak orda aklima gelmedi
Kizlar size nekadar korktugumu anlatamam o tahlil sonucunu gordugumde boyle basimdan asagi kaynar su dokuldu okadar korktum ki bide idrak edemedim basta orda aids hepatitc falan birsuru sey vardi aids falan sandim basta öldüm korkudan