Ağlayakta gözden mi olak???

Selam canlarrr
Kizlar benim yuksek cikan deger hepatit B antikoruymus
Yani ben bir sekilde HepatitB kapmisim ve vucut buna antikor uretmis ve Allahtan ki bagisiklik sistemim savaşı kazanmiş.Yoksaa Allah korusun halk arasinda kara sarilik diye bilinen bi illet ve hep taşıyosun
doktor haberi olmadan bu viruse bağışık olani da ilkkez goruyorum dedi
Yani birsuru soru sordu nerelerde nasil ortamlarda yasadigimi yurt hayati cinsel hayat aile hastane gecmisi falann
Yurtta yada hastanede kapmis olabilirsin dedi.Ama cok sanslisin hastalik sana ugramadan vucudun yenmiş sen farkinda olmadan dedi.
Artik hepatitB nin krali gelse bana bulasamazmis cunku tam bagisikligim varmis artik
Benim aklima da şu geldi benim babam askerdeyken bulaşmis ona hatta cok agir gecmis ölümlerden dönmus diyeyim.onu kocakari şeyleriyle iyilestirmisler.
Ben de bebekken apandisit patladiginda ameliyatta babamdan kan almislar bana vermisler.Hani acaba babam da bagisik olunca bana ordan gecmis olabilir mi diye dusundum ne bilimm ama doktora sormak orda aklima gelmedi
Kizlar size nekadar korktugumu anlatamam o tahlil sonucunu gordugumde boyle basimdan asagi kaynar su dokuldu okadar korktum ki bide idrak edemedim basta orda aids hepatitc falan birsuru sey vardi aids falan sandim basta öldüm korkudan

Eşim yağmur sebebi ile ve müyteri şikayeetini gideremek için kolu ile uğrayıp gelmişşş
Bide bayram çikolatasını erken vermisler çok güzellerrr tühh yaaa bu kaarmı olurr

Yaa kızlar esimede dedim adet oldum ne dedibiliy5nuzmuu
Yaa askım neden bizim olmuyo bi seferde tutsun

Yelizcan gerçekten değer çok yüksek yaa insan korkuyo tabide neyseki korkulcak bisey yokmus
Bendend istediler yaa hanii bunları esimdende istemislerdi aynını hatta onda bi değer 8 küsür ç4kmızstı ona bile korkmustum ben

Anam yeliz neler anlattın öle ucuz atlatmışsın çok şükür.. Onla geçmiş olsun.. Korkulmayacak gibi değilmiş

Hepatitte normal bişi değil yani ve gerçekten kıyısından geçmiş olman da sevindirici ha Allah'ın sevgili kuluymuşsun..

Fındam kız ne hainsin oturmuş çikokata yiyo :)

Sosim kız ben nutella çok yerdim taa ki istanbula gelene kadar kahvaltı kültürüm bitti nutellada bitti..
Ablam her yaz getirir ölürdük ona kocaman kavonoz şimdi sakın getirme diyorux

Yok kızz açarmıyımmmm
Bizde eksik olmazkii inglitereden gelenler çok ama bunları açmıycam bayramlasmaya annemlere birini diğeri çok hos kimseye vermemm

Su illetide az iç bence artık yeloo bak baslıyon tüpe erkek neysede kadın içinde tedaviyi omlumsuz etkiiliyo ona göre artık sabah süt yumurta peynir
Aksamları sebze filan aslaa sigara yokkk tamammıııı

Neyse ki korkulacak birsey degilmis tam tersi iyi bi durum bundan sonrasi icin :)
Doktora nezaman gideceksin karar verdin miii

Benosum ben diyorum ya benim gittigim heryerde bi malzeme cikar bana
Bisey cikmasa şaşardim zatenn
Ama cok sukur ki bi musibet guzel bi sonuca donusmus vay bee teprik ettim benim bagisiklik sistemini hic beklemezdim bu başariyi

Selamm canlarimm
Iki saattir kulube yazicam surekli bisey cikti
En sonda omer ishal oldu her yerimiz pok oldu
Neysee sonunda geldimm

Benosumm her serde bi hayir vardir. Bak ilk ayinda hemen hamile kaldin sonucu husran oldu ama bu sayede vakit kaybetmrden butn testlerini yaptiracan. Bidahaki hamileliginede daha bilincli yola cikacaksin. Sen cok guclusun. Bu olayda birkez daha bize bunu gosterdin..

Yelizim seninde sonuclarin iyi cikmis cok sukur.Sende artik yola ciktin. Hayirli olsun ve bize hayirli haberler g e tir insallah

Fundam adet olmussun canin sagolsun. Heyecanli gunler gelio senin icin tabi bizim icinde. Inaniyorum sene bitmeden hamile haberlerini alacaz.

Sosim sen nasilsjn sana ne yazacagimi unuttum. Dur gecmisi bidaha okuyayim

Hatirladimm:)
Bendede dr un numarasi yoktu cnm. Sancimda erken geldi biluosun. Direk hastaneye gittik. Danismada kizlar vardi. Onlar hemen doktorumu aradi. Kadin geldi hemen. Buyuk ihtimal seninde oyle olur. Sen yine konus icin rahatlasin

Valla tek pokla kalsa keske: ) 55 gundur sacimi taramiorum. Banyodan ciktiktan sonra kurutup topuz yapiorum. Geceleri bile acmiorum saclarimi. Banyodan banyoya aciorum sadece:)
Gecen tirnaklarimi keseyim dedim. Sol elimin tirnaklarini kestim. Cigliga basladi icerden. Sag elime baslayamadim bile.onuda 2 gun sonra kestim

Anammmm kizzz biz napiyoz boyle
Valla kardesim de cok fena
Gerci onun bebek seninki kadar degil ama yine de cok uykusuz kaliyo
Onlarin ofisler evin alt katinda.Dün esi bisey istemis merdivenden at diye bizimki cikmis kapiyi cekmis disardan.yedek anahtar da yokmus elektrikli soba acikmis icerde bebek de koltukta.
O nasil bi dalginliksa cekmis kapiyi bizimki sonra akillarini kacirmislar kapiyi acana kadar kardesim hala kendime gelemedim seytan neler getirdi aklima diyo

Sabah sabah koptum bee
Aysem ben sormadan sen yazmissin valla helal olsun bende senin gibi dusundum aslinda
55 gundur saclarini taramiyor musun tirnaklar 2 hafta araliklarla mi kesiliyor yok artikkk
yelizim kardesin icin cok kotu olmus kiyamam yaa insanin aklina seytanneler neler getirir kim nilir gecmis olsun diyelim
kizlar arkadaslarla kahvaltiya gidecegim gec yazarsam merak etmeyin tabi ki bu saatte gitmeyecegim kahvaltiya uyku tutmadida erken kalktim

Gunaydib herkeseee
Yelom kardesinede gecmis olsun. Bende o anda kafayi yerdim heraldeee

Sosimn sana diorum yaa her anini guzel seylerle degerlendirrr: )
Insallah ssninki bol uykulu olurda rahat rahat islerini yaprsin
Yaa sarjim bitio tel kapanmadan msj yollayayim en iyisii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…