Ağlayakta gözden mi olak???

Gelecek insallah sadece zamanlarini beklio minikler.
Ya emziriyodum yaa memede uyudu. Sonra koltuga koydum. Genelde koltuga birakinca uyanir.masallah diyim hala uyanmadi. Ya uyuyaraj buyuyecekler. Buyume hormani en cok uykuda salgilanirmis. Hatta aksam 8 den sonra bebeklerin uyumasi lazimmis. Odaninda karanlik olmasi gerekiomus o zaman o horman daha fazla salgilaniomus. Uyusunda buyusun diye bosuna demiyolarmis : )
Tabi gece bizi uyutmayabilirrr : )

Isik kapali degil mi , uyusun tabii sadece acikmadan acikmaya kalksa ne guzel olur ahh iste su gaz problemleri olmasa rahat edecekler bebekler

Evet buyudukce daha tatli oluolar. Valla bizimki huy olarak ayni baba. Ki bence tipide benzio. Bana sadece dudaklari ve burnu benzio. Gnel anlamda babaya benzio.

Gnelde erkekler anneye ceker derler ama bizde oyle olmadi : )

Anammm sohbete gel ne güzel yazışılmış
Yok pipisi yok bezi yok sünneti iyi oluyo bizde sevaplanıyoruz beleşten

Sosimm sünneti 7. Günü yaptırmak sünnetmiş galiba benim kuzenim öyle yaptırdı tam 7. GüNü.. Madem öle bi niyet var bi araştır derim canım olmuşken tam olsun..

Walla kızlar kendi aldığım ipler tam 23 tane evde de 6-7 tane vardı aldıklarıma 35 lira para verdim orası çok ucuz.. Düşünün aradaki fiyat frkını aynı marka ve aynı tonaj ip değil ama benzer ip aynı işlev

Yaparsan inşAllah yaptıklarımı görürsünüz inşAllah hep örebilirim

Isigi kapattim. Ahh keskee. Ben kucukken cok akilliymisim. Gunduz bile uykuya dalinca 4 saat uyurmusum. Gerci dordumuzde akilliymisiz. Annem gecen dioki eger ilk cocugum boyle yaramaz olsaydi asla 4 tane dogurmazdim seninkisi 10 cocuga bedel dedi ama cidden Allah sabrini verio.

Bu arada az once yazmayi unuttum. Bebekler icin uykuda bi besinmis. Uyuyan cocugu uyandirmayin derler ya hep buyukler.

Benos bence bazi bilgileri not alin sonra geriye donunce bulamazsiniz
arastirayim su dr isini yaptirayim iyilessin bir an once bitsin gitsin
kiz ne kadar ucuzmus istanbulun bu olayi guzel iste herseyin ucuzunu bulabiliyorsun

Hosgeldin benosumm kizz seneye bu zamanlardada sizinkiler dogmus olur o zamanda onlari konusacazz insallahh

Bak 7. Gun olayini bilmiodum o zaman vakit kaybetmeden yaptirin sosi,bizden gecti artik.

Yuhh aradaki farka bak. Eminonu cok uygun bi yer zaten ve aradigin herseyide buluosun
Yaa o sepetin ne guzel olmus hem yamukta durmuo cok hos olmus. Bende hic yetenek yok. Bende oyle seyler ormeyi cok isterdum

Banada oyle soylediler cnm. Ananem cok kizdi. Uyuyan cocuk asla uyandirilmaz. Zaten o acikinca uyanir derdi hep. Ben hic uyandirmadim. Basta uyandiralim diodum hep sonra buyukler karsi cikti. Nettende arastirma yapinca bebeklerde uykunun ilk sirada yer aldigini ogrendim.

Eger ikinizde akilliysaniz cocukta cok sacma birine cekmezse akilli olur cnm.
Bizde esim cok yaramazmiss. 1 yasina kadar geceleri saat basi kalkarmis.gunduzde uykusu en fazla 15 dakikaymis. K.validem dioki hic sesini cikarma seninki cok akilli. Omer biraz bana cekmis : )

Ilk gunlr cok uzun uyumuo ztn cnm. Sarilik icinde 5 gunu atlattin mi yeter.

Dogurmus cnm kizi olmus sonra.ama oda cok akilliymis : )

Ayy insallah anlayisli gelinl er e denk geliriz kizz

Sormaa benayi cok kiskaniorum ztn

Anama sizin sohbetin arasına da girilmiyo ki

Hadi siz yazışın
Ayrıca da hakkat eminönü pahalısıda var ucuzuda ben seviyorum orayı
Ve de sizlerde yaparsınız aslında ben çok sevdiğim için böle. Annem küçükken yaIn beni hiç boş oturtmazdı yok seccade, yok havlu kenarı, yok etamin işi, yok danteldi hep bişiler verirdi, bi tek oya yapmadım bak onuda bilmiyorum yapmak
Sizlerde o yüzden vakit olsa yaparsınız eminim..

Bide sepet işi hakkat güzel iş en kötü içine çorap doldurur atarım dolaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…