Ağlayakta gözden mi olak???

Benos hiyerarsik duzeni takip ediyorsun demek
Yelo esin cok hiz yapiyorsa bence cikmayin yollarda malum cok kalabalik ucak biletleri zaten ucmustur dedigin gibi hakkinizda hayirlisi olsun
Adacayinin adetliyken hep ictim yelom oncesinde ne yapar bilemiyorum ama sonucta bitki cayi ne kadar kotu olabilirki

Canim ben zaten cok severim adacayini
Gerci her turlu bitkinin cayini severim ve cok tuketirim ozellikle papatya yatmadan once kesin :)
Ama bu aliskanligimi da terketmem lazim yavas yavas
İste adetliyken adacayi cok iyi oluyo hem sancima iyi geliyo hem de adeti söktürüyo

Fundos dun bi gelmis bunalim takilmis gitmis
Papatya cayini birakman lazim hamilelikte kesinlikle icemezsin insallah adetin gelirde rahat edersin yelom

Her adet oldugumizda bikac gun kendimize zehir ediyoruz ya hep ayni teraane
Ben bile suan durumumu bildigim halde adetim gecikince acaba bi mucize mi vukuu buldu diye umitleniyorum yani

Kıızzlar geldim ben

Oturdum artık
Yemeğide dışardan hallettik bi banyo yapmak kaldı, banyoya girmekten nefret eden başka kim vardır acaba
Keşke her evde bi banyo yaptırıcısı olsa

Buarada benoss ins. Da nurhan senturanin bi tarifini begendim benim profilde gorebilirsen patates firinda hani sen seviyon ya ondan dedim :)
Bide ben de o bicaklardan istiyorum cok hoşmuş yahuu

Kıızzlar geldim ben

Oturdum artık
Yemeğide dışardan hallettik bi banyo yapmak kaldı, banyoya girmekten nefret eden başka kim vardır acaba
Keşke her evde bi banyo yaptırıcısı olsa
Ben
Keske insan ayda bir kez falan banyo ihtiyaci duysaydi
Bi de kış geldi ya gör sen benim karin agrilarimi iki gune bi

Aayy sorma o patatesler pek güzel bayılırım
Siyahın benZeri var bende pazardan aldıydımda diğeri değişikmiş almak lazım

Katılıyorum kışın benimde aynı dert bıraksan yapmam bir hafta o derece

Soyacağı demiyom kizz digerini diyom iste şeritli kesen
Valla ben ilkkez goruyorum cok hosuma gitti
Yaa hava bi sogukki
Ve bir uyku geldi nasil tatli tatli yagmur yagiyoo tam battaniye altina girmelik

Bende Severim böle havaları ama evde olacan hiç çıkmayacaksın alacaksın eline el işisini otur dur ahh ahhh hepsi hayal

Evet o şerittendd vardır pazarda aslında dikkat etmedim hiç

Sen basgansin elbet başkaldirilar olacak bunun bilincinde olmaliydin sosii

Ben henuz izleyemiyorum cunku fb maci var
Yetmiyomus gibi bide yeniliyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…