Ağlayakta gözden mi olak???

Nere gittinnnn
hiç iyi değilim benn saırım biraz yalnız kalmaya ihtiyacım varr bu konuları konuşmak bakmak iyi gelmiyorrr
Fundam biliyosun ki bu tur durumlar hele de adet olunca insan karalar bagliyo ama her yeni ay yeni umutlar getiriyo
Sabretmekten baska yapabilecegimiz birsey yok ayrica sen de yeni bi yola girdin ne bu karamsarlik

Dun gece bayilmisim sizde az kaynatmamissiniz haa
Bencede ben baskanim yelonun dedigi gibi elimden hic bisey gelmesede olur
fundos ben sana sadece 1 gunluk bunalima girme hakki vermedim mi dun gece yazdiklarin ne oyle simdiden karamsarliga dusersen isimiz var seninle
gunaydin bu arada

Günaydın tontişlerrr

Bende yürümekten haşatım çıkmış uyumuşum bide sabah kalkmak bilmiyorum hava da öle kötü ki resmen bunalıma sokuyo

Ayy bu süper sosi yaa koptum
Anam gözü yok herşey ortada iyi olmuş..

Benim evi pok götürüyo yaa bi el atma vakti geldi artık ne zaman biter bilmem

Kiz benim evin butun odalarida dolap var yataklarin hepside hurclarin icinde en az 10 tane hurc var hangisine bakayim
O repligi bilmiyorum yelo

Vardi ya cok eskiden altın kizlar diye bi dizi
Kizzzlaaarrrr annemi bulamiyorum
Lavabo deligine baktin mii

Ozaman ariycan sosi yapcak bisey yokk

Valla bi tane cikardim benim aradigim yuzsuzdu bu cikardigim kaplanmis guzel guzel kim simdi kirlenirde onu kaplayacak kara kara dusunuyorum
Altin kizlar mi ben hic o diziyi izlemedim sadece adini duydum o kadar

Ben de izlemedim sadece o replik cok meshurdu oyizden amann nerden aklima geldi beeee
Bugun pek gelen yok sosim

Bende bi yemek yapayim dedim belim koptu hemen uzandim
Benos bayramda ankaraya gidiyorsunuz degil mi
Yelo siz neye karar verdiniz mi gidecekmisiniz sizde

Canım yormadan olmuyo hiç içime sinmiyo eskiden daha derli toplu daha çok temizlik yapardım şimdi hep üşengeç tavırlar içindeyim

Sosimm yok kuzum önce bursa sonra ankara. İkinci gün gitcez

Sosim gitmemiz lazim ama nasil gidecez ona karar veremedik
İkimizin sadece gidis donus ucak bileti 2bin lira.malum bayrama yakin tarihlerde ucuyo fiyatlar.bir ay once de ayniydi yani
Esim arabayla mi gitsek diyo aslinda uzun yola alisiktir ama cok hiz yapan biridir hep kavga ediyoruz oyizden ben istemiyorum
Bilmiyom yani isin ozeti napicagimizi
Senim benosa soyledigin şeye istinaden adacayi iciyorum adetim gelsin diye patladim kizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…