Ağlayakta gözden mi olak???

Ayy hamarat benosss nasil ozeniyorum ben de sanaa
Aman masallahh kizzz
Benim tee cocukken yaptigim danteller havlu kenarlari pike takimlari suan benim ceyizimde kizzz
Bakmayin benim de elimden her iş gelir Annem hayatta yazlari bos birakmazdi beni de hatta bi bebek pike takimim var taa ilkokul 5. Sinifta yaptigim dantelden
Aysemm az kaldi bence cook yakinda duzene girecek uykunuzzz

Sosiii sen basgansin sana yün örgü yakismaz

Oyyy sosimmm şimdi girdim kızzzz canımmmsın

kızlar felakett yağmur kööprüden geçene kadar popomuz uyuştuu

benoşşş ipler süperrr annem gibisin oda bayılır örmeye benim en az 10 tane yeleğim var dolapta yer kalmadı yapma diyorum
bu arada bebiş yeleği yapsana kızzz bi arkadasımızın oğlunaa

Yeloo benim anneminde o kanaviçeleri vardır siyah bez üzeriine neler neler hepside asılı duvarlarda çerçevelerde

Aysemmmm poklu napıyoooo

Biz topikçek becerikliyiz kızlarr

Benim kendime kazak örmüşlüğüm vardı ama bebek için bişi hiç yapmadım ki
Hazırlar ne güne duruyo hediye için

Bende ayşem bu tarzı izliyorum artık hafta içi izleyemeyeceğim

He kızz burdada camlara vuruyo dallar yağmurun yere vuriş sesi fenaaa zemin yaa
Köprüde yaylanırken bizde uçacaz sandıkk çok fenaydıı

Bende yeloya katılıyorum vee simdi seni tebrik ediyorummm
Yaa kızlar kuzenin eltisi var ve görümcesi ikisininde sıpaları vardıı nisandaa görmüstüm
Simdi ikiside karnı burnunda görünce sok oldum tabi benim diğer kuzenimde hamile yaa Epey muhabbetini yaptılar çok üzüldümmmm bide sancım vardı çok ağrı kesici içtim orda rezil olmim diye ondanda canım sıkıldıı niye ben bu haldeyim dedim ben üsüyorumm düsünün elti elinde hep sigara camda annemde kızdı bebeği düsün günah dedi
Görümcede ayaklar çıplak gezdisabahtan aksama ben çorap terlik hırka karnım ağrıyo
Allahım neden dedimmm bu ağrı nedir o kadar koruyorum kendimi düsündüm durdum

Fundam ben de kotu oluyorum oyle ortamlarda bizim ruh halimizden kaynakli uzuluyo insan napalim nasip hersey canim benim
Buarada sen bana bi evrak gonderdin mi kizz hani su hastama sukadar kez islem uyguladim diye fotolarda gordum ama bana gondersigini hic hatirlamiyom cok garip ilkkez gordum cunku
Hah iste simdi gorunce aklima geldi ki acaba sen doktoruna oraya 2 kez uyguladim yaz desen yazar miydi acaba o takildi aklima

Gerçekten ordaki o ortamdaki halim içler acısı oluyoo şimdi iyiyim ama bu durumu yaşmak çok üzücüüüü ve ben bu çikolata kistine taktım yani arkadaş bi ayda sakin geçmezmii hepmi kıvranıp kötü geçircem bu adet günlerini ya 31 yaşındayım kaç yıldır usandım bi yasmin içtiğimde çok rahattım oda malum içemem artık yani ne bilim yaa bazen gerçekten sosyal hayatımı eetkilemesinden bıktım usandım

evt canımm hastane kararını aldığımda gruba attım bu evrakı gönülün doldurmasıını istediler diye
yok kızz doldurmazdıı bide protokol no giriyor ekrandan
hadi o neysede dosyada var rapora işlendi yaa bir kez aşılama yaptırmış diye şener hocayada sölemiştim olmazdı yaniii
ama boşa zaman kaybı biliyorum olmuycakkk
napim tüpe bi adım kalcak işte zaten onuda bi yaptırim oda olmazsa tası tarağı toplayıp bu diyardan kaçacam

Nere gittinnnn
hiç iyi değilim benn saırım biraz yalnız kalmaya ihtiyacım varr bu konuları konuşmak bakmak iyi gelmiyorrr

Tiryakilere diyolar canim cunku ona vucudu alisam insanlar birakinca vucutta bazi degisiklikler oluyo kalp atişi vs oyizden sanirim

Buarada cikilata kisti dogumkontrol hapi kullansan da agri olurdu bence.ne bilim canim yaa ben zannetmiyorum oyle oldugunu
Valla yipraniyoruz bir yandan fundam haklisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…