Ağlayakta gözden mi olak???

Amin sosyalim duana insallah ikiniz icin de en iyi zaman nezamansa ozaman gelsin bebegin
Kizz ben sacimi bi teli islak kalmayana kadar kuruturum hayatta islak sacla durmam eskiden olurdu bas agrim ama bundan sebepmiş yani artik olmuyo

Aysem kizz adet bekliyom gelmiyo da cok akintim var onu yazmistim biara
Sicak bi banyo yapayim belki sabah gelir
Yani iyi ki bi bayramdan once tahlilelri yapip teslim edeyim bayramdan sonraya kalmasin dedik haa gecikmese şaşardim

Ben 38+5 de dogurdum cnm. Yalniz entresan bi olay oldu. ikili testi yapan doktor senin bebegin gelisimi onde en son beklenen tahmini dogum 4 agustos dedi. Ben 3 agustosta dogurdum. Adam nokta atisi yapmis. Yoksa gunum 12 sinde doluyodu.

Yelomm adet oncesi akintilarin gelio demekki. Bir an once olda rahatla.sicak su iyi gelir.hem rahat uyursun. Bende saclarimi iyice kuruturum. Yoksa bas agrisindan duramiorum

38+5 super bence keske benimkide kalsa o kadar iceride benim dr da ekim sonu kasim basi diyor ama hayirlisi
Ne yapacam aysem sivayacam sanirim canta hazir olmadigi icin yarin hazirlayayim o zaman ben

Iceride ne kadar cok kalursa o kadar iyi tabi. Ama seninkide cok sukur iyi 37 yi falan atlatirsin cnm. Zaten 37 den sonra iyice agirlasiosun kemikleri batio artik.

Sen cantani yrn hazirla cnm. Bende yine en gerekli seyleri yazarim sana

Yapmadim fundoss adacayina talim
Buarada banyoya girerken pembe akinti gordum
Geldi demekki

Sosi sana inanamiyorum biz mi gelelim hazirlamaya hic yakistiramadim sana yarin hazir olsun cantan kizz ne olur ne olmaz aysem hakli

Buarada farkettim ki akintiyi gorur gormez ilk aklima gelen yarin cekecegim igrenc sanci hemen agri girdi biyerlerime dusununce bile
Ameliyattan sonra adetlerim cok fena geciyo kizlar artik fundayi okadar iyi anliyorum ki

Aysem icimden geldi cansin yaa
Keske herkes senin kadar ozverili olabilse
Sonucta burda yola hamile kalmaya calisarak ciktik ama bu yoldan gecmis olan arkadaslarimizin gecmekte olanlara yardimi da cok onemli ve bicok konuda insan ihtiyac duyuyo bilen birinden duymaya

Simdide yazardim ama omeri emziriorum birde mizmizlanio arada o yuzden cok uzun yazamiorum.yrn yazarim cnm.

Sizde cansiniz yelommm
Birbirimizi en iyi biz anlarizz her zamn elimden geldigi kadr hepinize yardimci olmaya calisacagimm hem dedigin gibi yola birlikte ciktik ve birlikte ilerleyecez.benosunda dedigi gibi olumume kankayiz artik

Bu arada yrn cok agrin olmaz ins. Cnm. Adet agrusinada en iyi arveles geliom cok agrin olursa aklinda bulunsn

Ayşemizzz öylee tek kelimeyle çok duyarlı samimi hep öyle hep çokta bilinçli en küçüğümüz amaa maşallah :)))
Kızzz eyso napıyo aceppp :)))

Yelizimmm kabus baslıyor haa insallah ağrı olmazzz ama baslaması iyi olduuu o nasıl garip bi ağrı dimii üsümee sancııı offf iğrenç yaaa
Valla artık atıyom hemen ağrı kesiciyi aman içmim ona dokunuyo buna dokunuyo yookkkk çekemem bıktım napimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…