Cikardim kizlar simdi wc den zaten bugun takmistim bencede kimyasaldan uzak durayim
Alacakmis aysem benim ki hedaye olaraktan o zaman bol bol resim mesaj atarim sizlere
Fundam evet gecen ay agridan insanin nasil midesi bulaniyo bizzat gôrdûm
Adacayini yatmadan icicem agri kesici icmek istemiyorum hicbizaman da adetliyken icmek istemedim ama gecen adetimde ilk 2 gun de icmek zorunda kaldim surundum cunki resmen
Aysem kim olsa ayni seyi yapmiyo valla
Bikere sen hamilelik sureci ve dogum konusunda
Sosyal hamileligi beklerken belirtiler takip vs konusunda hep elinizden gelebi yapiyosunuz gercekten bilgi anlaminda
Ben benos fundos da sizin arkanizdan
Sonra ayse sosyale bebek bakimi
Sosyal bize hamilelikte destek olacak :)
Her turlu destegi vermeye hazirim yelo bilmesem bile arastirir yine cevap vermeye calisirim her zaman soyluyorum sizleri kardesimden ayirmiyorum gercekten
Hayın sizsiniz anam ben yokum ya konuşulmuşta kaınuşulmuş
Bütün güzel dileklere topluca amin diyorumm
Hızlıca okumaktan kime be yazacağımı unuttum ya
Ben gittim doktora temiz herşey
İstediği tahlilleri verdi burda pahalı olabilir üniv. Hastanesinde yaptırabilirsin deddi fiyat aldık ordan 837 lira çıkardılar
Bayramdan sonra devlette gidip yaptırcam veremem o kadar para
Yasmini iç iyi gelir dedi günde bi tane öle saatli değilmiş içmek
Benos ve fundos kolay gelsin sizlere benimde bir suru yapacak isim var ama yapasim yok
benay bencede uni hast.yaptir 800 lira cokmus yav icinin temizlenmis olmasida guzel pihtilasma istedi mi
cnım bi sürü yazdı da adı pıhtılaşma değil galiba başka bi adı olsa gerek artık akşama evden bakıcam
iş yerinde her yere giriş yasak ya bakamıyorum burda.
muhtemelen istemiştir yani çok önemli o
bencede yazık fundoşum bende kolay kolay vermiyorum ama işte arada bursadaki doktora boş yere gidip 150 tl yi bayılıyorum sonra gittiğime pişman oluyorum
rica minnet yaptırcam üniv. hastanesinde yani yazık günah 800 e