sormaa yaa bu kez gittiğime çok pişman oldum, hiç bişi yapmadı ama işte insan tedirgin olunca böle oluyor gözü bişi görmüyor, sonradan pişman oluyo nasılsa olan oldu ya
kız faktör vleiden mutasyon analizi
protein s aktivitesi
protein c aktivitesi
kardiyolipin lgG
kardiyolipin lgM
lupus antikoagülanları ile
troidle ilgili 2 tane diyabet
bi de rutin ast, alt, bun, kreaiten, tam kan sayımı ile tam idrar tetkiki istemiş hepsi bu ama senin dediğin yazmıyor içinde varmıdır ki bilemedim
Benosummm rahim temizlenmis bakk ne guzel kürtaja gerek kalmadi
Doktora kendin sormadin mi pihtilaşma testi var mi diye
Mutlaka arastirma hastanesine gittiginde sor canim
Bazi durumlarda ozel hastane iyi oluyo ama bu tur tahlillerde bence gerek yok ozeller de devlet de genelde ayni yere gonderiyo o kani tahlil icin
Ben de 2 aylik evliyken 8 cm kist cikmisti acil alinmasi lazim dediklerinde kosa kosa erzuruma ozel hastaneye gittik 3 binden fazla para harcadik 2 bin ameliyat icindi sadece oda ucreti tahlillerle vs cok tuttu.gecen ameliyat oldugumda bir kurus para vermedik cok icimiz yandi yani ne gerek varmis hic de fark etmedi ayrica arastirma daha iyi daha ilgililer kesinlikle
Selamm canlarim
Bugun annemdeyimn,biraz dinlendim neyse burdaa
Benosum cok sukur icin temizlenmis hadi gozunaydin,insallah tahlillerinin hepside tertemiz cikarr
Sosimm cantani hazirladin mi?
Yelooomm,fundosummm
Findik misafirler yemege mi gelio caya mii
Hosgeldin aysem
Ya annenlere gidebiliyo olman cok buyuk bi şans cok ozeniyorum sana keske benimkiler de yakin olsaydi
Sosi kesin hazirlamadi sesi cikmiyo bak
Saolun kızlar ya şükür bu durumuda atlattık sırada tahliller var ki onlarda çok sorun değil alırlar bekleme dönemi sıkıntı ha bugün çıktı ha yarın derken günler geçmiş gitmiş oluyor,
Doktor süre vermedi tahlilleri yaptırmadan gebe kalmak yok dedi sadece
Yelizim gerçekten ilk etapta göze gelmiyor ama aslında düşünmek lazım.. şimdi ben 800 ü veririm bi an önce olsun bitsin diye ama ne gerek var nasılsa acelem yok.. bayram dönüşü bi güne bakar sabahtan gitsem akşama kadar hallederim onun içinde vermem,
Zaten Allah nasip ederde tekrar hamiş olduğumda öle ha diyip doktora gitmiycem, zaten bu doktor çok iyi buna devam etcem o ne derse onu yapcam yok öle bursada o doktara gitmek eşimede dedim. yazık günah ya boşa para veriyoruz diye o da haklısın dedi.
Ayşeyi bende çok kıskanıyorum ne güzel zart zurt anasıgilde
bizde öle yok bayram gelsin, yok bilmem ne gelsinde gitmeyi bekle, böle yazıncada Sosime haksızlık ettiğimi düşünüyorum lütfen affet sosim..
Ozeller para tuzagi ztn. Bende omeri muayeneye devlete goturdum hep. Gayette iyi ilgilendiler.
Onceden bende annemi az goruodum. Esimin is yeri anneme cok yakin oldugu icin birakio beni.
Sosim benide affet dusunemedim bende
Sosi hazırlamadı ki çantasını içindekileri saysın..
Zaten sayınca bana şoklar geliyor resmen bavul yazık bize yaw
bu arada fındığın hakkatten çaya mı geliyor yemeğe mi ne yaptı ki acaba menüsünü çok merak ettim,
Zaten sabah fasulye ıslayacaktım unuttum ya akşama ne pişirsem telaşı başladı
sıradan bi geçireyim sizi o zaman
benoş o testlerin içinde pıhtılaşma ve protein testleri var yani işlem tamamdır, sabahtan gidiyorsun 10 tüpe yakın kan veriyorsun testlerin hepsi 1 ayda çıkıyor bu arada gitmeden üni. hastanesini ara çünkü bunların belirli günleri var msela burada her ayın ilk çarşambası yapıyorlar
ayşem çingene beşiğine bayıldım bu arada çantaları hazırladım :)
hazırladım yelo kız ondan gelemedim yaa
benoş Allahın taktiri kız ne yapalım ben öyle şeylere takılmam Allah sizin annelerinize sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin, ayrıca benimde cici annem var tamam mı unutmadan haftayada kv em geliyor
ayşemm son anda gördü yazını kız affedilecek ne var Allah aşkına bi daha duymayayım küserim haa
bebek için
2 tane 10 lu hastane çıkışı
çorap
bez
alt değiştirme bezi
biberon
yeni doğan ıslak mendil
penye mendil
benim için
2 tane pijama takımı, 1 tane alt pijama, 1 tane lizöz
çorap
külot
atlet
terlik
göğüs pedi
havlu
ped
kirli poşeti
göğüs kremi
ıslak mendil
bolca peçete
evet eksik var mı kızlar
bu arada benoşş bavul gibi oldu gerçekten
tamam kuzu ben bayramdan sonraya bıraktıydım ama yarın bi arayım sorayım nasıl yapılıyor diye bugün geç kaldım..
hadi o zaman desene her an doğuma gidebilirsin ama biraz geç olsun tabiki
Ahaaa sosi geldii herseyi cozdu :)
Benoss bakk puhtilasma varmiss ne guzelll
Sosyalim hazirlamana sevindim cantani islem tamamdir artik icimiz rahattt
Bana gore de daha var zamani oyle supriz yapmayacak senin oglan bence sosiii
kv tabi ki candır ama hiç bu kadar uzun bi süre bir arada kalmadıydık en çok 15 gün kalmıştık acaba nasıl olacak
kız dün beni korkuttunuz ya bende hazırlayayım dedim zaten herşey hazırdı yıkandı ütülendi bi çantaya koymamıştım bugünde onu yaptım işte