Ağlayakta gözden mi olak???

Canlarim gunaydin
Omer grip oldu. Bayramda birinden gecti sanirim herkes kucagina aldi cocugu..
Zor nefes aliyordu hemen damla aldik sonrada nazal aspirator diye bi aparat var ince uzun bi hortum hortumun bi ucunu burnuna sokuosun diger ucunuda agzimiza alip burnundaki butun pislikleri nefesle cekioruz. Bunu yapinca biraz rahatladi. Simdi hirlio hala. Ates ve oksuruk yok. Burnunu tamamen bosaltabilirsek rahatlayacak insallah.
Cocuk hasta olunca huyu degisiomus. Dun sabahtan beri hep aglarak uyuyup uyanio. Kucaktan hic inmio zaten. Dun artik yorgunluktan basim dondu.

Sizler nasilsinizz

Aysem gecmis olsun kisa girmenin zararlari iste bizler bile grip olunca nevrimiz donuyor kucucuk bebek ne yapsin insallah bir an once gecer
Insanlar biraz anlayisli olsalar keske hastaysan bebegi niye kucagina alirsin anlamam

Yok aysem sancim falan yok bugun 37+0 olduk varsada ben hissetmiyorum sanirim
Ama sabahlari cok halsiz hissediyorum kendimi aksama dogru iyi oluyorum
Omerimizde insallah ilerlemeden kurtulur daha cok kucuk antibiyotik kullanmasina gerek kalmaz insallah

Ohh masallah prense. Seninki zamanini bekleyecek gibi.benim seyimin ustune hep kramp giriodu cunku. Arada belimede agri saplaniodu. Neyse saglikla gelsinde artik bundan sonra ne zaman gelirse gelsin. Kritik gunleri atlattin cok sukur.

Bende ondan korkuyorum. Daha 2,5 aylik. Ama gecmezse mecbur dr a goturecem oda hemen antibiyotik verecek tabi neyse en azindan adi belli hastalik. Bir sekilde gececek. Allah daha beterinden korusun.

Evet aysem atlattim cok sukur gecen hafta 2 kere kramp girdi o kadar dr a sordum dogum kanalina girmemis daha dedi
Insallah gecer aysem sende bu zaman zarfinda yipranacaksin ama anne olmak kolay degilmis insan bunu daha hamileyken anliyor dogunca kimbilir neler hissediliyordur

Sabah eve gelir gelmez uyuma çabası içine girdim uyudumda ama nasıl bi baş ağrısı ile kalktım anlatamam.. Eve gelme hediyesi oldu

Ayşem çok geçmiş olsun canım inşAllah ömer tez vakitte düzelir..

Sosim kız saba da az kaldı he ayy ne güzel..

Funda kız bana da tam bi yıl oldu kasım topiğini hiç unutamıyorum

Yeloo sende iyi tatil yaptın ha

Yaa çok kötü oluyo öle yatınca baş ağrısı bi dengesizlik yorgunluk

havada ne garip

sosinin doğuma az kaldı vallaa

he yawww koca 1 sene
neler yaşandı neeler
hem burda hemde kendi çevremizde insan düşününce üzülüyo garip oluyo
ama vardır bir hayır elbet

twin napıyo acep

kızlarrbi medyum var ins... da
Maille fala bakıyomus ama tuzluu
Yaa çok popüler ünlülerlede fotoları var maille sordum döndü aama tuzlu istee merakta ediyomama ne der

İyi akşamlar kızlar bende memleketten döndüm sabah evdeki net bozulmuş nolduysa
İlk 2gün lekelenme gibi oldum bugün ağır taşıdım biraz malum memleketten bişeyler getirdik ondan mı yoksa anca söküldü ondan mı bilmiyorum baya oluyorum yarın kontrole gidicem zaten
Ayşemmm sizede çok geçmiş olsun tatlım

aman merak istee ama çok diyorbaktırmam kız benooo

Saboo en güzelii mis gibi ama benpek köy ürünleri yiyemiyom kokuyo bazıları

Kız simdi senin transfer ne zaman olcakkk ayy çok heyecanlııı

Kız kaç lira dedi çok merak ettim
Az olsa baktırcak hatun :)

Sbry bende elimde olsa ne var ne yok getircem
Annemde yazık götüremiyorum diye üzülüyo

Evet sen şimdi napcan ?

Kayfe elli tarot 100 biide farklı bişi dedii 200

Kız yumurtaları toplanmıs transfer olcak ama önce arastırıyolar oda 2 kez düsük yaptı yaa embriyolar arastırılıyo galiba öncesi
Sonra transfer olcak herhal
Yumurta toplama uyutulup oluyodaa transferde uyanık ve çisli oluyon ben zor tutrımm salabilirim adamın yüzüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…