Ağlayakta gözden mi olak???

Esimde kızıyor bana sölüyosun herkese diyee çok pişmanımm en yakın arkadaşım biliyoo oda çok arar sorar noldu diyee sölemeseydim keşkee
birde benim aile ama aşılamayı tabii
Tüpte nolurbilemem :))

Aynen öle yelomm ama iste naapalım ya bosa gitmesin istiyozz arkadas vardıyaa amerikadan gelen 2 tane koydurdu bak tutmadı ona rağmen
Benim gittiğim hastanede yaptıran kıza tek koymuslar tuttu bellide olmuyoki anacımm
Sabonun dediğigibi tektesans dahamı yüksek acepp

Zamanı geldiyse eğer canım tekte tutar yeter ki Allah ol desin

Neyse kızlar kaçtım ben sabaha görüşürüz inş telefonun şarjı bitiyo bide erken kalktım bugün biraz hepinize iyi geceler...

İnşallah canımmm bencede tutar yaa çok iiyi bir merkeze gidiyorsun canımm
Heerşey sistemli
hayırlısıyla inşallah yüzümüzz ggülecek az kaldı

İyi gecelerrr

Günaydın kızlarrr

Dün geç geldik sonrada giremedim ama sohbet baya koyuymuş..

Sbry hoşgeldin diyorum öncelikle ve inşAllah sonucun güzel olur canım.. Bu işler zor işler Allah yüzünüzü güldürsün inşAllah..

Fundamm çok saol canım benim hep birlikte olsun inşAllah..

Dun gelen giden cok oldu fundosum hatta dun karnima bi agri girdi aha doguruyorum dedim sonraki gaz sancisiymis
Kankamda iyi kahvalti yaptik oturuyoruz yemek derdine dustu ne yapacam diye dolaniyor
Benos dogum gunun kutlu olsun sevdiklerinle nice guzel yaslara insallah

Kızz napıyım fırsatı değerlendiriyorum

Çok tşk ediyorum sosim ve sbry ım inşAllah hep birlikte

Sosim kız hep sen mi düşüncen bırak birazda kankan düşünsün

Bu arada bizimkilerde benim doğum gününü dağda bayırda piknik yaparak kutlamaya karar verdiler ve pikniğe gidiyoz

Selam canlar
Benosum yeni yasin kutlu olsunn nice guzel yaslaraaaaa

Hava cok sicak.Pazara gitcez birazdan annemle.Turşuluk kucuk biberlerden alicam kendime orda bulmak zorr bide ben kurayim bakim nasil olcak :)

selam kizlarrr
benosum dogumgunun kutlu olsunn sevdiklerinle bir omur mutlu ol insallahhh,d
gunu kutlama seklide super:)
saboroyyy nerelerdesinn senn,tekrar hosgeldin aramizaa, hayirli sonuclarin olsun insallahh
sosimm agri mii aman aman sen cok yorma kendini yoksa seninki hemn sinyalleri yollarr:)kankanada selam ederizz:)
fundammm gunleriii bos gecmeyin jellede olsa yapinn. umut her zaman varr. ins,yakin zamanda sendende hayirli bi haber alacazz ama bence ikiz cok zordurr. tek olmasi cidden daha hayirli kizlar. ikiz olursa belli bi aya kadar yaninizda surekli biri kalmalii hele birde gazli olurlarsa dahada fena yelomm sende dr unu dinle bence.
yani onceddn bende ikiz bebeklere hep imrenirdim ama bebekbuyutmesi cok zormus kizlar.
omerin aksam burnu tikandi. butun gece uyumadik. sabah damla aldik. deniz suyuymus. onu sikinca rahatlayip uyuyabildibiraz. tabi bende bugun zombi gibiyim. sac bas daginik. artik bulanik goruorum ztn,kisacasi gorunusum kamyon carpmis gibi

Dogum gunu kizi benosu piknikle avutmaya calismislar buda garibim sevinmis bu kadarla beni kandiramazsiniz de aksamina parti istedigini bildir
Yelo benim kankada getirmis tursu cok guzel yapmis valla yemeye doyamiyorsun sende yap kisa yemeklerin yanina guzel oluyor
Aysem hosgeldin
Dun gercekten yoruldum gelen giden eksik olmadi bugun aksamada misafir var ama ben oturacagim valla karisamam hic bir seye
Minigin burnu neden tikandi usuttumu yoksa
Bebek bakmasi zor gercekten sizlerden duydugum kadariyla ikizi bencede dusunmeyin benim cevremde ikiz cok
Tecrubeettim yani aysem tek bebekle kamyon carpmisa donuyorsa ikizle gemi carpmisa donersiniz herseyin hayirlisi

selam kızlar bıse sormak ıstıyorum 4 senelık evlıyım korunmasız bebısımıs olmadı esım varıkosel amelıyatı oldu 2 sene gectı uzerınden ben klomen catlatma ıgnesı vuruldum 1 ay oda tutmadı sonrasında rahım fılmı cekıldım tüplerım acık cıktı doktorum ılk 3 ay tedavıye ara verelım dedı 3 ay ıcınde hamıle kalman yuksek dedı bu 3. ay bende bu ay ovulasyon testı ıle denıyım dedım 20 eylul adet gunumdu 10 gunden basladım denemeye hep tek cızgı cıktı 4 ekım ıkı cızgıde koyu kırmızı sekılde cıktı 4 ekım sabah 4:30 sıraları bırlıktelık oldu 5 ekıme baqlanan gunde sonra ben testı 2 gun yapmadım 2 gunden sonra yaptım tek cızgı cıktı bu sabahta kalkarkalkmaz yaptım tek cızgı benım yumurttam 4 ekımde catlamısmı oluyo bve ben bu gunu degerlendırmıs oluyomuyum ??? ben testı adet olana kadar yapmalımıyım ılk denemem tecrubelı arkadaslara seslenıyorum bana yardımcı olabılırlermı ((((((((((

Canlar ben salı donuyorum buarada
Hic donesin varmi sorsaniz yaaa
Ama kocami ozledim o ayri buraya da doyamadim napimm
Hocayi aradik sali ordaymis direkt erzuruma gecicem burdan belki ilaclari yazar tedavi icin
Kaaavede okey oynuyom babam ve arkadaslariyla Evlenmeden once de boyleydim evlendim hala devam

Ben ovulasyon testlerinin dogru sonuc verdigine inanmiyorun onun yerine gun asiri iliski daha dogru geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…