Ağlayakta gözden mi olak???

Kızlar yumurta toplandığı gün hemşire adetinin ilk günü doktorunu ara dedi şimdi kahverengi gibi gelmeye başlamış ilk gün sayılır demi yinede kırmızıya dönmesini beklesem mi acaba

Aynen sosimm bu testler beni benden aldi
Sbry evet ilk gun sayacaksin kirmizi falan bekleme.Benim dr lekelenmeyi gordugun gun ilk gun sayacaksin demisti

Ayşemm çok saol kuzum hep birlikte inşAllah

Kız sosi sorma dedem yazık hep gelin bizde yemek yiyelim diyip duruyodu. Tek yaşıyo hep gidip yiyip içelim istiyo bizimde iki gün dışarıda olunca bide bugün akşam kuzene kalmaya gideceğiz o yüzden dedemin gönlü kırılmasın annemlerde üzülmesin diye ben dedim pasta kesmek güzel ama buda iyi oldu..
Babam gitmesek kuzene akşama alırız denişti o da olmadı eşimin yüzünden gidiyoz zaten ben hiç istemediydim ya yapacak bişi yok..

Sosim sen otur yorma kendini..
Bu arada bizim ankara çubuk un turşusu meşhurdur abim almış o kadar güzel kü yedikçe yediriyo şişicem valla ekşi ve tuzdan

Ayşem sana katılıyorum ve bnde tek çocuk daha iyi ikiz gerçekten zor sadece büyüdükleri zaman güzel

Yelizimm hadi az kaldı kavuşuyon kocana vede tedaviyee ilaaçları verirse adeette başlıyon yaaa

sabo ilk gün say sende başlıyon o zaman opu oldu zaten transfer yine yumurtlama dönemindemi oluyor dondurulmuşla kızzz

benoş açık havada d.günü dedoşla ne güzelll

ikiz gerçekten göz korkutuyor ama ben istiyorumm

Sosimm aysemmm

Benossss
Bi saattir sayfaya girmeye calisiyorum sinir oldum artik yaaa
Kizlsr ben de acayip sekilde istiyorum hem ihtimal artsin hem de ikiz olma ihtimali icin ama yine ameliyat dusuncesi beni korkutuyo
Bide yani isterim hamileyken gezeyim alisveris yapayim agiz tadiyla.
Ama cogul gebeliklerde hep riskli oluyo hep yatiyosun
Yoksa israr etsek iki embriyo kabul eder bizim doktor

Kizlar biraz once benim kanka yuzune krem surmeye banyoya gitti cildi cok hassas oldugu icin dr krem verdi gecen neyse koridorda bi karsilastik yuzu bembeyaz disleri falan cikarmis karanlikta bi korktum ki anlatamam hani su filmlerdeki meshur sahne varya aynen onun gibi oldu

Buraya yazdığımda kahverengi geldi daha bişey yok acaba bu ay böyle lekelenme gibi mi olucak ki doktorumda p.ertesi kontrole çağırdı

Sosyallll gözümde canlandı bi an kızzzz

saboo söökülür merak etme benim bi kaç aydır öyle iğne filan ilaçlardan olabilir
sen takılma ona bende yaşadım o durumu

Fundos tamda gozunde canlandirdigin gibi oldu ne eksik ne fazla aman Allahim dedim bu kadina ne olmus bide ortam los isikti dusun yani halimi ayy aklima geldikce guluyorum

Selam kizlarrrr
Bu internetten cektigimi bi allah bi ben bilirim
Kasta avea bi halta yaramiyor evde hic cekmiyo anca balkonda bahcede falan neysee az kaldi :)
Giydim parmak arasi terliklerimi yuzmeye gidiyom Hava cok sicak
Agrida kaloriferler yanmaya baslamis

Benimde misafirlerim vardıı
ömercik hastaymış yaa ayşem şimdi ne üzgündür
Benoss simdiden iyi yolculuklarr
başladığı yerde biter tüm yolculuklarr

Yelizziyi yüzdün haa Sefan olsunn
yalnız o değildee ingilteere ile kameradan görüştük çocuklar şort ve tişörtle bunalmış o soğuk memleket yanıyo burası soğuk ilginçç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…