Ağlayakta gözden mi olak???

selammm kızlar

dün akşam başım ağrıyor diye güya hicranı izliyordum uyuyakalmışım

bugünde sabahtan beri başım ağırıyordu 1 saat oldu olmadı geçeli, çok yoğundum gelemedim..

kız finda ben memurluktan rahatsız değilim, çok şükür diyorum, Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama benim demek istediğim keşke eşimin durumu iyi olaydı da hiç çalışmayaydım, bunun memuriyet ya da özelle alakası yok ben ev hanımı olmak isterdim demek istedim ama işte ne mümkün yoksa memurluktan tabiki çok memnunum
Sanırım benden ev hanımı olunca sonu kötü olur diye rabbim nasip etmedi

Ayşem ömer nasıl oldu canım ?

Sosim sende uğramamışsın sen nasılsın kuzu ? senin sıpanın kanala yerleşme çalışmaları nasıl gidiyor

İyiki uyumuşsun 1 i geçiyordu bitti sabah kalkamazdın kızzzz
kız bende sadece memurluğun tek olumsuz yanın söledim çıkma şansın yok emekli olana kadar yoksa en güzeli tabii herkesin hayali
Bencede sende o instagramdaki hamarat hatunlardan olurdunnn
Anlamadığım bu kadınlar diğer islere nasıl yetisiyor o kadar uğrastan sonra
Kız sosi geldi gene yelo hiç uğramadıı naptıacaba son günüüü kızcağızın

Kizlar buraya gunaydin yazdim ciktim 37. Hafta raporumu aldim is yerine gittim sehpalarimiz yoktu misafir gelecek ya onlara biraz baktik tencere tava aldik derken yeni girdik eve
Benosum bu sipa asagi inecegi yerde yukariya cikiyor gogsumun hemen altinda poposu var neredeyse poposundan disari cikacak
Yelonun neti cekmiyor kizlar ondan gelemiyor sanirim

İyi akşamlar kızlarrr evde net bozuk k.v çıktıkça girebiliyorum bugün kontrole gittim rahim duvarın ince ama normal adet dönemindesin dedi kan tahlili yaptı p4baktı normal dedi rahim duvarı kalınlaşsın diye hap verdi onu kullanıcam ayın 27sinde tekrar kontrole çağırdı ona göre bakıcaz artık zaten benim sıpaların sonuçları gelmemiş daha o zamana kadar onlarda çıkar dedi kasımda olucak yani kızlar transfer
Bu süreç git gelle bi şekilde çabuk geçiyoda konulduktan sonraki 10-12 gün nasıl geçicek bilmiyorum

Sorma fındık yaa o kadınlara bnde hayret ediyorum ben iki çeşiti 40 saatte yapıyorum onlar ne ara yapıyo yada her yaptıkları mı güzel olurda fotolarlar

Sosimm benim kuzende öle derdi son aylarında ayakları ile itiyo göğüslerimin altı ağrıyo diye senin ki yakın gerçi ay sonuna ne kaldı ki haftaya ay sonu

Kız sizinde mi sehpa yok bizimde evde sehpa yok gelene tabure kullanıyoruz

Sbry canım neden kalınlaştırıyolar ben onu anlamadım bu konuda bilgi bende sıfır ona sebep soruyorum daha mı iyi tutunsun diye ?
Bide senin sıpaların sonuçları derken ?

Benosum evetvaz kaldi belki persembe gunu dogum hakkinda bi sey soyler
Bizimde yok ortada bi tane puf var onunla idare ediyoruz yalniz bugun kelebek mob. Sorduk 800 tl dedi
en ucuzu 120 tl oda adi sani markasi yok

Ayy hadi yaa hayırlısı sen kadar heyecanlıyız

Kız bizimde puf var almadık bakıyom öle
Gerçekten pahalı sehpalar orta karar iyidir altı üstü sehpa 300 üstü zarar

Anam ruhsuz bu ruhsuz

Kız keşke olsa da güzeli alsak gerçi hiç gidip bakıyon mu diye sorsana :)
Bana gökten zembille inecek sehpalar

Birisi gelirken hediye getirse keske bana
Yalniz varya inanilmaz guzel mobilyalar var cok zengin olsam her ay mobilya degistirirdim

Selam canlarimmm
Kusura bakmayin gelemedim bugun kosturmaca gecti eve misafir geldi transfer araci ayarladik havaalani icin falan filan aksam da ev kalabalikti sonra banyo bavul derken gecti zaman.hep aklimdasiniz dedim kesin finda yazmistir yelo da hic ugramadi diye :)
Saat 5 de alicak beni araba 9.15 de ucagim 12.40 da erzurumdayim
Yarindan itibaren artik 3g geri gelir kaş sinirlarindan ciktigim icin
Rahat rahat girerim artik
Yarin da size belki ilaclarimi almis olarak dönebilirim bakalim hayirlisi
Hepinizi operimmm okuyamadim yazdiklarinizi yarin artik :)

Gunaydin canlarr
Yeloo hayirli yolculuklar
Kiz benim kanka diyor ki gozumun onunde ucusan cisimcikler var simdi onu dr a goturecegim esimde izin alamadi du bakalim hayirlisi artik

Günaydınn canlarr

Yelo sağlıkla gel evine güzel haberler bize

Sosim kız hakkat seninde karnın burnunda dikkat et.. Onunda yoktu siZe gelince mi gözünde uçuştu

Selammm

Yürüyüşümü yaptımm kahvaltımı yaptımmm
sosyalimm kv nesi var kızzzzz
benoşş sehpamıı kız burnunu dibinde bit pazarı var gidip baksana çok uygun orası

yelizimmm hayırlı yolculuk ve haberlerle gelll

benimde ark.gelcekti bugün amma pimpirikli yaa kız hasta olurmuş
dedim çıkarmıyon ondanhep hasta çocuk biraz havaaldır bide arabayla bırakılcak yanii

Ayyy dibimizde okul var bando sesleri yıkılıyooo

Selam canlarrr
Hastaneye gittik evraklari aldilar yalniz sekreter adetin 2. Gunu gelsen yeterdi hemen raporunu cikarirdik niye erken geldin ki dedi.heyet meyet bisey yokmus ayni gun cikariyolarmis.
doktorla gorustuk adetin 2. Gunu gel baslayalim tedaviye dedi cok heyecanlandim bu cumleyi duyduktan sonra
Hayirlisi olsun hakkimizda insallahh

Yelommm vardınmı hadi hayırlısıı
kızz herkesemi ölee yoksa sende sorun var diye ameliyatta oldun diyemi acep
ayyyy adete bişey kalmadı zatennn dimii ikimizde başlıyozzz anammm :)
Ben senden çok umutluyum çünkü dr çok iyi bide suna eminim artık erkek dr daha iyi bende içim rahat gidecem

Hayırlısıyla tedavin sorunsuz geçer bebeler gelir insalaahhhhh çook heyecanlı bi durum yaaa

Ayy bi yoruldum ki sormayin yeni iceri geldim dr cok yogundu ogleden sonraya anca sira geldi bi goz damlasi verdi gecmezse ameliyat gibi bi sey olacakmis
Benimki dun izin aldi bugun alamadi o yuzden ben goturdum mecburen yoksa hic cikacak halim yok giderek agirlasiyorum cunku
Yeloo heyecanlandim valla kizz senin adina ayyy bebislermi gelecek sanada hadi insallahh Allahimm

Sagolun kizlarr guzel baslat guzel sonlanir insallah
Fundam bana ozel oldugunu sanmiyorum benim durum sadece ameliyattan dolayi bi kolayligim oldu bazi seyleri istemediler doktor yapilan islemi kendi yaptigi icin onun disinda genel olarak boyle kolay hallediyolar sanirim
Sosim gecmis olsun kankana.Sen de kendine dikkat et fazla yorulma
İnsallah sosim bi baslayalim bakalim neler olacak hakkimizda hayirlisi artikk

Evimdeyim buarada.cok ozlemisim insanim evi kadar rahat oldugu yer yok yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…