Ağlayakta gözden mi olak???

Ayy funda hakkaten nasip olursa belki de ayni ay tedavimiz olucak bu bi işaret mi acabaaaa
Allah dualarimizi kabul eder insallahhh bu son adet okur belki deee

Yelooo hafi bakalım canım inşAllah sizin için güzel olacak bence de senle fında aynı zamanda olacak tıpkı sosi ve ben gibi ama kaderiniz benzemesin özellikle bana

Bugün yoğundu benim aöf e kayıt olmaya gittim tam tamına 2,5 saat kuyrukta bekledik
Ama sonunda kayıt oldum artık bende öğrenciyim

Akşamda bizim avm deki spor salonuna fiyat almaya gittik eşimle bana 990 tl dediler kararsız kaldık eşimin göbek aldı başını gidiyo ama galiba gitmiycez ben istemiyorum da eşim için zoraki olursa diyorum :)

Sosimm kankana geçmiş olsun inşAllah damla ile hallolur onun içinde zor

Yelommm inşallah kızzzz ne güzel olurrr ama benim içimden bi ses 2015 e kalcak benimki uzayacak gibi geliyor hayırlısı tabiii

benoşşş spormuu çok zor yaa yani işten çıkıp zorlanırsın bence
Esin gitsin anam bari orda tek çalıssın

ben sabah annemlere gidiyom kızlar h.sonuna kadar
kuzenimin kınasıda var o tarafta olcam bilginizee :)

Benosum ben 24 saat bos olsam uşenirim yine de spora hic bana gore degill
İşle beraber zor olmayacaksa git tabi mutluluk hormonunun en cok salgilandigi aktivite spormus haaa
Benosum iyi dileklerin icin sagol canim eninde sonunda hepimiz bu topikte unumuzu eleyip elegimizi asacaz insallahh

Fundam hic belli olmaz kizz olsun ayni donemde bu heyecani yasama ihtimali de guzelll

Aman brnimde gidesim yok zaten yapamam ki ben üşenirim
Eşim tek gitmek istemiyo sıkılırım diyo
Yalnız bugün gittik biraz gezdik anam bi erkek ağırlıklı yakışıklı tiplerde vardı diyorum ki sen beni buraya sokman ki dibinden ayrılmam diyo
Arkadaşları olmadığı için benle gitmek istiyo dedim bekle bursaya kadar idare et orda git beni sürükleme dedim yarın karar vercekmiş düşünme aşamasında

Kız fında olmasın 2015 hemen ilkin tutaun ikinizinde ardınızdan benle twin gelsin
Ben galiba en sona kalıcam testi falan derken
Ama olsun assolistler snradan çıkar

Benosum hayirlisi olsunn
Zaten en sonunda sen ben funda twin ayri bi topik acacaz bahtsiz bedeviler topigi diye
Bugunleri de gulerek hatirliycaz bi gunn sipalarimizla ugrasirkenn

Sosiiii gün sayiyozz anammm
Erkek erken gelir derler kizzzz

Selam canlarr

Sosim hayirlisi olsun canim ben zaten senin nezaman heyecanlanacagini cok merak ediyorum

Evet sosim sogumus epey sehirde kömür kokusu da buram buram Kaloriferler yaniyo artik aksamlari
Nezaman simdi kontrolun sosi sezaryen olacaksan dr 38 de alalim diyebilir demi

Buradada 3 gundur yagmur yagiyor ama cok soguk degil
Yarin gidecegim yelo once nst ye girecegim sonra 10 da kontrol 37+3 olduk yarin soyler biseyler herhalde kardesinin kacinci hafta gunde almisti dr.

Selam canlarimm bu ara gelemedim pek,kusura bakmayinnn
Nasilsinuzz
Yelomm hosgeldin evine,benoss sende donmussun o kadar tatilden sonra calismak biraz zorlamistir : (
Findikta gezmelere gitmis galibaa aa haftasonu annemlerin oraya gidecekti
Sosimm 38 olmussun nerdeysee anamm ben heyecanlandimmm ben 38+5 de dogurmustumm.nts ye pek guvenme cnm ben 38+4 de nts ye girdim cok az sancim cikmisti. O gunun aksami dogum sancim geldi:) birde seyinin ustundeki baski artti mi
Birde dogumdan birgun once ben cok enerjiktimm.onada dikkat et

Sosim kardesim de 38+5 de yapti sanirim dogumu ama onun sanci falan yoktu yani
Hadi bakalim yarin ne diyecek doktorun meraktayizzzz

Aysemm hosgeldinn
Tedavi baslamadi kizz evraklari verdik eger bi sorun cikmazsa kist falan yada hormonlarda ona gore baslayabiliriz.
Sosnin bundan 1 hafta sonra oglusu kucaginda olabilirrr
Ayy vok heyecanlii

Aysem hosgeldin nasil oldunuz minikle daha iyisiniz insallah
Aysem enerjik falan degilim yani aslinda gunum gunumu tutmuyor bide baski falan yok gayet rahatim bel agrim falanda yok sancim falan
Yuzduk yuzduk kuyruguba geldik yelom valla hayirlisi 38+5 te herkes dogum yapmis dedigin gibi haftaya bi bakmissiniz gelmis benim ki 9 aylik yoldan

Ayy insallah sosim yaaaa saglikli bisekilde gelicek insallahh haftaya sana ulasmaya calisiyo olabilirizz
O akilli telefon icin baya arkandan konusucaz haberin olsun simdiden

Eger sezaryana kesin karar verdiysen 40 a kadar bekleme bence cnmm, oglusunda simdi cikmak icin sabirsizlanio zaten:)
Ikinizde saglikli bir sekilde hayirlisiyla atlatin ins sosimm

Yelo ben tedaviye basladin sandimm neyse sonucta ilk adimi attinizz. Bence senden guzel haberler gelecek bi an oyle hissettim arkandanda findik ve benos gelecekk

Twincann bizi okuyorsan senide opuyorum gel artik aramizaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…