Ağlayakta gözden mi olak???

Sagol aysem amin insallah hayirlisiyla saglikla sihhatle gelsin
Benos bi giriyor bi cikiyor tatil donusu is zor olsa gerek ne demisler zamaninda yedigin hurmalar simdi totonu tirmalar

anam ben bu hafta pek yoğunum yaa sinir oluyorum bu duruma
izin sonrası hep böle oluyor. başımı kaşıycak vaktim yok. dün ne güzel işi azaltacakken bi izin alıp gittim 1 saatte biter sandım öğleyi yedim,
haklısın sosim bayaa bi totomu tırmalıyor

Ayşem okuyorum ama herkesi atlayarak yazıyorum valla çünkü hızlı okuycam diye aklımda da kalmıyor yazacaklarım..
ama okuyorum mutlaka kızlar

bu haftadan sonra galiba düzene girerim gibi geliyor, düşünin ki işten kendi tahlillerime bile fırsat ayıramadım ki o benim için çok önemli bi ayda sonuç alınıyor deniyor.

öğlen sayfayı açınca iş sonuna kadar yazabiliyorum Allah'tan ilk defa bugün yapabildim.. yoksa telden hiç giremiyorum kırk saat yazmak zoruma gidiyor. akşama saklıyorum

Yaa insallah Aysemm bu ay bi terslik cikmazsa baslarsak fundayla ayni ay tedavi hatta test zamani bile belki ayni gunlerde olurr belki guzel de bi tesaduf olur sinuclarimiz iyi olursa ne guzel olur yaaa
Benoss okuyup cikiyo demekki yogun

Sosi biz aninda foto isterizz e mail atmakla da ugrasamazsin kii ondan diyoz telefon diyeee
Neyse siz iyi olun da guzel haberlerini her turlu aliriz nasilsa
Kizlar evi temizlemem lazim nerden baslayacagimi bilemiyorum hem banyolar hem mutfak hem han gibi ev neresinden baslasam acepp

Benosum normal canim yogunsundur ama en kisa zamanda da şu testleri ertelemeee

Aysem masallah omercige bu bi ilk olabilir ama duzene gireceginin de bi belirtisi sonucta.Zamanla da daha duzenli olacak insallahh

yok canım 7/24 aklımda ama inan bana bu arada tatil dönüşüde çok izin aldım gibi oldu yüzüm de yok. işim desen inanılmaz yoğun o yüzden haftaya kesin giderim

sizi zaten ben merakla bekliyorum.. önce bi sosi doğursun sonra peşine sizin haberlerle çoşalım artık..

Belki bu bi isarettir yelomm
Ikinizde ayni anda tedaviye basliosunuz bide:)
Bu tarz benim daha gec baslio artik cnm.

Benosum Allah yardimcin olsun. Tatil donusu klasik yogunluk iste. Haftaya rahatlarsin insallah.

Ins duzene giriyodurrr valla nazar degecek diye kimseye soylemiorum ztn. Sadece sizinle paylasiorumm:)

Cosmussunuz kizlar ben dus alip gelene kadar
Benos testlerini ihmal etme
Yelo yavas yap temizligi kendini yormadan
Aysem duzene girecek demek ki omerimiz bundan sonra sende rahatlarsin insallah

Isirgan otu cayi findik badem dereotu bulgur pilavi hurma bunlar geldi aklima yelo humana cayi ayseye iyi gelmisti ondan mi icse acaba

Yelo bide goguslerine masaj yapsin
Kizlar bi de dun hemsire dediki bebek emxirirken gogsunun kahverengi kismiyla yani tumunu vermeyecalisagzina dedi boylelikle yara olmaz dedi

Sosim evet kahverengi kismin tamamini bebegin agzina almasi gerekiyomus kardesimin dogumunda hemsire de oyle anlatmisti.ama bebek o plastik gogus ucu olmadan asla emmedi o ayri mesele

İciyo canim iciyo da ise yaramiyo demekki baksana

İyi akşamlar canlar napıyosunuz malum net yok giremiyorum aksilik olucak ya grip oldum geçer inş sayesin daha çok geçer heralde benoşum transferden önce belli bi kalınlığa gelmesi gerekiyomuş rahmin bebek daha kolay tutunsun diye bende bilmiyodum ama insan herşeyi zamanla öğreniyo işte ... Benim sıpalar derken canım embiriyolardan biyopsi alınıp amerikaya gönderdiler onlarda ay sonuna anca gelicek galiba inş hepsi sağlıklı gelir

Son düzenleme:
Yelizim iniAllah kesilmez ya çok erken daha..

Sosim kız rüyaymış o.. Zaten ölmesi saçma olurdu..

Sbry inşAllah sağlıklı gelirler canım sıkıntı yapma herşey güzel olacak

Yelom bol bol su iciyor mu birde yesillik cok guzel sut yapio. Morelini bozmayacak hic yoksa sut cekilio.
Bu arada ben humana ictim 3 gun goguslerim sisti biraktim simdii
Hee birde hurma cok ise yario.
Imsallah faydasu olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…