Ağlayakta gözden mi olak???

günaydın kızlarrr

Yav akşam gelemedim, biraz kendime alışveriş yaptım, eve gelince de yemek falan derken geç oldu, bide yarın Bursa ya gidiyoruz, doğum günü var sıpanın teki 1 yaşına basıyor onun için, onun ablasına kendime yaptığım bileklikleri görünce çok beğenip istemişti bende söz verdim yaparım diye dün aklıma o gelince ona daldım bi an önce bitsin diye maşallah kızda hiç bişeyi unutmuyor, hani sen şunu yapcaktın bunu yapcaktın diye, bi ara gördüğünde sorduğunda ipim yok alınca yapıcam demiştim, ondan sonra gittiğimde aldın mı ip diye sormuştu artık kaçarım olmadığı için yapim dedim..

Kız ben burayı hiç bırakırmıyım anam.. ben buraya girmeyince bi hallere bürünüyorum..
Sadece eskisi gibi sayfalarca konuşup kahkahalar için yazmayı çok özledim sadece.

Yelizim örgü çok iyi terapi, ilk bebek kaybımda annem beni örgüye zorladı hadi bişiler örelim diye, o da sırf benim için biliyorum yalandan birinin çocuğuna hırka örcem demişti, ben de kendime öle amerikan servis gibi bişi örmüştüm düşünmüyordum, biraz elime almayım aklıma geliyordu gözlerim falan doluyordu annem gene araya girip hemen örgüyü elime aldırıyordu, belkide o sayede çabuk atlattım.

sen ne örüyon ayrıca ?

Funda için örgü iyi olmuş ama buraya gelmiyor diye ben artık üzülmeye başladım..

aa tabiki.. neden olmasın..
İnşAllah da görüşürüz canım gerçekten çok istiyorum. tayin olmadan olursa daha güzel olacak

eşim dilekçe verdi tayin icin cevap bekliyoruz bakalım en geç haftaya açıklanır. bu kez umutluyum ama belli de olmaz tabiki, herşeyin hayırlısı inşAllah olur

Sabahtan kankaya verdim uyudum biraz huzursuzlanmis mememi verdim uyudu simdi bugun yine banyo yapacak
Sen nasilsin omerijiz nasil yine gozler fildir fildir mi

Ayyy yelo maşallah yaaa hemde battaniyee

Ayşemmm sosimmmmmm siz popo temizlemekten zaten yapamazsınız boşverin örgüyüüü

Yaaa benossss gidiyonuzmuuuu

Iyi yapmissin. Her firsatta uyu. Ilk gunler narkozunda etkisinden sanirim daha cok uyku gelio.
Ya masallah diyim hatta kicimi kasiyim omer 5 gundur gunduzleri iyi cok sukurrr
bi dun gece ariza yapti. Zorla uyuttum ama iyi uyudu masallahh. Simdide 1 saattir ayagimda salliorum fildir fildir bakio

Omerinde ustunde grip var o yuzden yikamaya korkuyoruz. 1 hafta oldu banyo yaptirali. Cocuk yakinda kokacak

Kiz elbet popo temizlemede bitecek biz sonradannyapalim diye ogrenelim diyoruz fundos
Ay masallah aysem insallah hep boyle uslu olur ama banyo yaptirsaniz keske daha iyi olmaz mi isiticiniz varsa ufo falan yani banyo yaptirdiktan sonra ufonunnonunde ustunu giydirir sonra uyutursaniz bi sey olmaz ama uyiturkennufoyu kapatin tabi

Yaa ev sicak aslinda ondan korkmuyoruzda.Ama ben sabahlari anneme gidiyorum yaa. Sabah usutur diye korkuyoruz. Bu hafta kar sogugu vardi. Haftasonu hava daha iyi olacakmis. O zaman yikayacaz insallah:)

haa şöyle fundoş ya bırakıp gitme yavvv deli ediyon adamı
nasıl gidiyor lif : )

anam yelo battaniye mi örüyormuş nerde dedi, kim dedi

aman bebişlerinizi yıkarken dikkat edin artık kışın dibine vuruyoruz. kar yağsa da rahatlasak.
Yelolar ne şanslı karı gördüler sıra bizde

Ayşecim bizim tek gitceğimiz yer o da malesef ki bursa gönlüm tabiki Ankara olsun çok ister ama açıklamıştım ya bazı durumlardan ötürü bursa olmaz zorunda inşAllah da çıkar, çıkmadan da görüşmeye niyetim var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…