günaydın kızlarrr
Yav akşam gelemedim, biraz kendime alışveriş yaptım, eve gelince de yemek falan derken geç oldu, bide yarın Bursa ya gidiyoruz, doğum günü var sıpanın teki 1 yaşına basıyor onun için, onun ablasına kendime yaptığım bileklikleri görünce çok beğenip istemişti bende söz verdim yaparım diye dün aklıma o gelince ona daldım bi an önce bitsin diye maşallah kızda hiç bişeyi unutmuyor, hani sen şunu yapcaktın bunu yapcaktın diye, bi ara gördüğünde sorduğunda ipim yok alınca yapıcam demiştim, ondan sonra gittiğimde aldın mı ip diye sormuştu
artık kaçarım olmadığı için yapim dedim..
Kız ben burayı hiç bırakırmıyım anam.. ben buraya girmeyince bi hallere bürünüyorum..
Sadece eskisi gibi sayfalarca konuşup kahkahalar için yazmayı çok özledim sadece.
Yelizim örgü çok iyi terapi, ilk bebek kaybımda annem beni örgüye zorladı hadi bişiler örelim diye, o da sırf benim için biliyorum yalandan birinin çocuğuna hırka örcem demişti, ben de kendime öle amerikan servis gibi bişi örmüştüm düşünmüyordum, biraz elime almayım aklıma geliyordu gözlerim falan doluyordu annem gene araya girip hemen örgüyü elime aldırıyordu, belkide o sayede çabuk atlattım.
sen ne örüyon ayrıca ?
Funda için örgü iyi olmuş ama buraya gelmiyor diye ben artık üzülmeye başladım..