Benim psikolojim bozuluyo kizz varya bide nasil yedigimi gorsenizz geceleri yarim ekmek sandvic yiyorum yatmadan once ama gitgide kilo veriyorum korkuyom da biyandan bisey mi var acaba diye.
Yelizim hic korkma. Sen sikintidan alamiosun bence. Bende dugun zamanlarimda oyle olmustum. 55 kiloya dustum boyumda uzun,iskelet gibi duruodum. Ki yemekte iyi yiyodumm.
Ilk asiniz hayirli olsun sosim.
merdo kac kg olmuss
4600 olmus ama 100 grimi elbise falan desek 4.5 aysem boyuda 56 cm bas cevresi 37 cm sagolmcanim biu arada
Yelo yarim ekmekle ne kilo alacaksin kiz ustune 4 baklava ye bol kuru fasulye pilav ye hemen kilo alirsin
yelo kız 40 çok az zaten anam. senin alman lazım ama bu ara alaman da normal, stres çok etkiliyor, bak benimde bünye ne yesem aldırmıyordu ama iki düşükten sonra ne olduysa ne yesem yarıyo moduna geçtik,
Benim anamla ablamda tığ gibiydiler, şimdi ikisinin de Maşallahı var yani, benimde sonum onlar gibi olabilir ki İnşAllah olmaz.
bu topikte herkes bebek sahibi olacak ve herkes zayıf kalacak arkadaş
Kilosuda boyuda cok iyi masallah. Ilk ayini basariyla atlatti merdoo:)
Ilk ay cocuklarin en hizli buyudugu aymis.
Aynen bende 65-66 olsam yeter. Zamanla oda olacak insallah.
Maşallah kızlar sıpalarınız pek tatlı, Allah'ım herşeylerini yolunda etsin,
kız sosi şaka maka doğurdun 1 aylıkta ettin ya
ne konuşur ederdik yaw o günler geldi aklıma, ilkin lizo, sonra ayşe sonra sen.
Lizo gelmez oldu artık çok nadir geliyor, ama ayşemin kuzucuğuna çok vakıfız hemen hemen herşeyini biliyoruz sıra sana geldi yok öle bizi yarı yolda bırakmak
Ben, yelo, fındık ve twinde kaldımıydık hamiş tamamdır dağılabilirsiniz
Ayy siz hamile kalirsaniz ve dogurursaniz buraya gelmeyecek misiniz artik benos :-(
Evet aysem o kadar kilo verdik ama sonunda kilo aldirmayi basarabildik mamanin cani sagolsun
Aysem b.k lardan konusacagiz demissin ya bi konu arastiriyordum gecen bi baktim sayfada kakali bez koymus kizin birisi kizlar beze bakin yesil seyler varmis icindede kakanin sorunmuymus
Yine mi kaka :)
Saka biyana insan bu arastirma ve paylasim isine daldi mi ne yapacagini sasiriyo biz de otu poku koyuyorduk resmini hayali cizgiler falan aaahh ahh ne gunlerdii
O yuzden cok irdelememek lazim,yoksa icinden cikamiosun..
herkesler nerde ayolll
benos yine orgu pesinde,findikta onun arkasindan emin adimlarla gidio :)
Kizzz ben aksam epey mutfakla ugrastim sonra banyo falan gecti aksam
Buarada ben de orguye sardim cok fena.zaten severim ugrasmayi sonunda basladimmm :)