Selam canlarrrr
Aaa funda gelmiş gecmis kulupten :)
He kizz ben battaniye yapiyorum yeşil sarı krem.once kucuk kareler yapip dikecektim ama sonra kendim kagitta olculerle cizerek bisey tasarladim uzun uzun şeritler örücem sonra birbirinin icinden gecircem falan neyse benim toruna yetisir biter insallah gosteririm size :)))
Siz cocuk analari olarak pok temizleyinn biz de kafa rahatlatmak icin örgü yapalimmm
Zaten benosun kizi olursa ona ne guzel seyler yapar erkek olursa cok bisey yapacagini sanmam
Yelo zaten battaniyeyi bitiremeyecegi icin o bi sey oremez herhalde
Ayy sosi sana katiliyorum :)
Ayrica bence de benosun bi kizi olsaa neler ôrer ona kizz ben hala corap patik ormenin dunyanin en zor isi oldugunu dusunuyorum hic aklim ermiyo ozellikle ona
Annem otoruyo tv izlerken 2 saatte bi cift patik yapiyo bide desenler falan uzerinde hayret ediyorum
Ben anca duz orgu biliyom ama basladim ya simdi gelistirecem :)
Evet işin icine ölçü vs girince benim icin daha kolay oluyo kizz kafa oyle calisiyo napakk
Buarada bizim ust kattaki adamla kadin yine apartmani ayaga kaldirdilar bigun cikip ikisini de atacam asagi.Hep aklima bigun mutfakta yemek yaparken salonda muzik actigim icin rahatsiz olup adamin uyarmaya inmesi geliyo deliriyorum bi senedir evi basimiza yikiyolar bikere cikamadim :)
Yelo yukari cik ikisini birbirine bagla asagi at
Benos valla tulum falan orersin erkek olursa
Kiz ben duz orguyu bile bilmiyorum siz anlatiyorsunuz ya ben nasa sifresi saniyorum sizin yazdiklarinizi
Aysemm senin yazdiginada cok guldum kizlar kapanin elinde kalacak
Bizdede ust komsu cok fena. Evi basimiza yikiyolar. Esim kac defa cikti kibar bi dille konustu. Onlarda gayet kibar cevap veriolar. Ertesi gece yine gece 2 de kizlari ayagina terlik giyip geziyo. Surekli tingir mingir sesleri gelio. Artik biz kendi hallerine biraktik.
Ayşem yaa bizimde üst öle bi gün 3-4 gün akşam 7 gibi bi başlıyodu bişi sürüyo gibi susmuyo artık dayanamadık ertesi gün yöneticiyi aradım durum böle adam geldi çıktı neymiş çocuğu sandalyeyi sürüyomuş yuh dedim yaa. Bide öğretmenmişler ama bigörsen kadın her gün sabah akşam süpürge çalıştırıyo falan.
Ben çıksam kavga edicem eşimde ben gibi o yüzden daha çıkmadık
Kizz tingir mingir ses gelse iyi.bikere her cuma evde matkap calisiyo.biseyler çakiyo saatlerce.bide kadin aksamdan beri surekli ciglik atiyo.ama oyle boyke degil yani bagris cigris sonra ses kesiliyo yine duvara biseyler cakma sesi geliyo dan dan.
Var bunlarda bu anormallik ama cozemedim tam olarak ne oldugunu.gece yatak odasinda da boyleler once cam cerceve iniyo sonra ciglik cigliga şeyy sesi anladinizz.hasta ruhlular galiba zaten adam bi garip psikopat gibi gozukuyo.kadin da cok tatli ufacik bisey ama o da az degil
Ama bigun polisi ariycam gorün bak :)
Anam onlarda pek fenaymış..
Hayır o bağrış çığrışın kapı pencere indirmenin ardından nasıl mik mikleniyorlar anlamadım
çok şükür öle bişi yaşamadık, bırak böle bişeyi eşim beni durduk yere bile sinir etse ben hemen yatağa gitcem öle mi .. bırak yatağı yanına yaklaşmam
Kiz orgu bilmedigim buradan belli demek ki orgu tulum olmuyormus benos
Bizim ust komsununda 2 kizi var vede yaramazlar ama kadinla adam bizi ne zaman gorse ozur diliyorlar ne yapalim cocuk deyip geciyoruz