Ağlayakta gözden mi olak???

İnş ikimizede gerek kalmaz fundacanım dr. Bana hiç öle bişey demedi banada normal gözüküyor yumurtaların dedi film felan çekelimde demedi inş demez korkuyorumm

ama sorun yoksada sen talep et canım çektir boşuna bekleme ben biran evvel eşimle sonuçları gösterip sonuca varmak istiyorum
sorun yoksa korksamda film çektirmek istiyorum çünkü yorumlar süperrr yaptıran hamiş kalıyo

ssssllllmmm kısslarrr
itiraf ediyorumm daha edet olmadım
başlamadı daha mik mik günleri
masumum dışardan daha masumum
malesef bunun için kocama mecburumm
hadi diyelim mik mik çok
benim için binlerce spermm verddi
ya bir gün olursam hamişş
binlerceee hamişş varrrrr hoppaaaa
tekrar herkeze günaydınnnnn:

Sıcak suyu keşfeden babannem sedocan benim bikeresinde tutmamıştı kaloriferin yanında koydum leğene sıcak su tuttu valla peyniri netten bakıyorum cnm denemedim hiç teyzem yapardı çok nefis oluyor

örneğin akşam 10 damı beze sardım, sabah 10 da bezden çıkarıp hiç kapağını açmadan dolaba koyuyorum bende :44:

sende kapağını açıyorsun...şu kaymağın bence bir tüyosu var ah bilsemm

miniğin iyi olmasına sevindim canım ayvayı yaptın mı

Aklında bulunsun 3 saat tutacaksın fundacanım 3 saat sonra dolaba atacaksın sabahda afiyetle ye ben üstüne küçük el bezleri olur ya havlu gibi onu kapıyorum suyunu alsın sertleşsin diye
3 saat mi yoğurt üzerine dimi içine yani kapağa skıştırmıyorsun

Sıcak suyu keşfeden babannem sedocan benim bikeresinde tutmamıştı kaloriferin yanında koydum leğene sıcak su tuttu valla peyniri netten bakıyorum cnm denemedim hiç teyzem yapardı çok nefis oluyor

peynir tarifini teyzenden alırsan eğer yazarsan çok sevinirim ezocan :93: ama kolaysa

Gittiğim dr. İnfirlitemiydi neydi aklıma geldi o dr.u doç. Eşimdende test istedi ocakda gideceğiz geçen sordu 3 gün ilişki olmadıysa yapalım test diye yok dedim utandım regli olmuştum ama mik mikden sonra gelmişti dr.un aklına geldimi diye utandık regliyken nasıl yaptılar diye asla olmazda dr. Düşünmüştür :26:

Günaydın cnm öğlen olduuu

Ben 3 saat tutulur diye biliyorum tutuyor zaten 3 saatte ekşi olur yoksa yoğurt aklınızda bulunsun benim eşimde kay ağını sevmiyor o yüzden süt pişince alıyorum kaymağını

hahahha süperrrrrrrr günaydınnnn hep böle gülll eğlennn

kapağını açınca katı kalıyomuş sözdeee

YOĞURT KİTABI: Evde Kaymak Yapımı
senin için bişey buldummmm ımmm nefis gözüküyo ama istersen açmaaa canın çekebilir :125:

ezocan bizim perhizde bugün bitiyo pazar bu test için çalışma oldu yarında test yaptırcak benim kociş
bide diyor odada şey izletiyolarmışşş kıyamam yaaa iş arasında gidicek inşallah bişey çıkmazz çok üzülürüm kıyamam onaaa

eveeet bunu duymuştumm üstüne kapak yerine süzgeç koyuluyormuş demek doğruymuş yapıcam

canım çekmez balımm, midem iyi değil

Evet cnm eğer fazla tutarsan ekşi olur yoksa yoğurt yoğurt mayalandıktan sonra kapayacaksın havluyu ama küçük el bezleri olur ya havlunun tüyleri yoğurda düşer ama tüy geçmez o küçük havluların el bezi gibi umarım tarif edebilmişimdir ev yoğurdu fazla sert olmuyor ya annem öle yapardı ozaman sertleşir arada bi çıkar o küçük bezi sık tekrar kapa peyniride öğrenince mutlaka yazarım deneyincede

Son düzenleme:
Arkadaşlar yoğurt konusundaki tecrübelerimide aktarayım bu arada:)

birincisi yoğurdu ne kadar çok kaynatırsanız yoğurdunuz o derece katı olur..Hem bakterilerde ölmüş olur..Snra ılık değilde sıcağa yakın mayalamak gerekiyor..Yani parmağınızı 2/3 saniye yoğurdun içinde tutabileceğiniz kadar sıcak olmalı.. Bunu tecrübeyle anlarsınız..

Mayayı mayalarkende kaba az süt alıp iyice ayran gibi karıştırıp sonra kaba dökmenizde yarar var..

Sonra iyice sarıp petek yanına sobalı ise eviniz sobanın yanına koymak lazım..Baktınız 7/8 saat sonra katılaşmadı hemen fırını 30/40 derecede yakıp bir beş dakika içinde ılıtabilirsiniz..

Ertesi günde hiç dokunmadan buzdolabına almak ve 1 gün geçmeden kaşık değmemek gerekiyor..Son bir püf noktası metal kaşıkla alırsanız yoğurt sulanır tahta kaşık tavsiyemdir..

Afiyet olsun..

Son düzenleme:

Bizim gideceğimiz hastaneden randevu felan alıyorlar belli saatlerde gştmek gerekiyormuş bilmem nasıl olacak daha var bizee

canlarim bugun yogunluk bitmiyor. annemin komsulari geldii. bir muddet gelemeyecem hepinizi opuyorum.bu arada sed ayvayi yapmadim daha. en kisa zamanda yapcam

eveeet bunu duymuştumm üstüne kapak yerine süzgeç koyuluyormuş demek doğruymuş yapıcam

canım çekmez balımm, midem iyi değil

mayalayıncamı süzgeç koycan kız dene hele bi bakem
misss gibi sağlıklı beslenme ne güzell bebiş için
benim arkadaşta neler yapıyo kız abartıyosunuz diyorum ama senide görcez diyor
yaa hergün hususi çorba yapıyor öğün öğün kızı için kendileri için ayrı
kuzu eti ile her seferinde ona yapıyor
tavuksa gidip biyer bulmuşlar kestiriyolar gözlerinin önünde
sütüde alıyo gidip mandıradan kocası
nereye kadar kaçacan ki gerçi bebekken beslenmesi önemlide

ben öle diyom bende çok dikkat ederim heralde bide bizim ev yakınya mandıralara filan hadımköyden b.çekmeceden filan alırız
ama o şehir merkezinde çok zor oralarda ama bravo valla iyi dikkat ediyolar

bulantılar çoğaldımı canommm
beslenmene dikka ettt kimseyi takma ordaaa
meyve ve kuruyemiş yanında masanda olsunnn

İnan fundacan hep yediklerimizden olmuyor bebek felan geçen tvde hazır tavukları gösterdi bayatlamış tavukları domestosa yatırıyorlarmış beyazlaşsın belli olmasın diye herşey doğal olmalı ama nerde bulunacak işte ev tavuğu felan bi başka tadı çok lezzetli herşey hormonlu gdolu nasıl olacak bebek

teşekkürlerrrr çok iyi oldu buuu

çamaşır suyuna yatırmakmııııııı

ne güzell yaaa keşke köy gibi bir yerde olsak yaşasak yeşillik huzuur
ya arada bir bulantı oluyor sabah yoktu şimdi başladı yemek getirdim hemen yiyeyim sanırım acıkmaya başlayınca bulantı oluyor bunu hissettim...fundoşuuum

canlarim bugun yogunluk bitmiyor. annemin komsulari geldii. bir muddet gelemeyecem hepinizi opuyorum.bu arada sed ayvayi yapmadim daha. en kisa zamanda yapcam

ilk yediğin ayvayla yap ayşemm bizde öpüyoruz seni kolay gelsin
canıım çok teşekkürler ilgine güzel tavsiyeler bir kenara yazdım , tahta kaşığı duymuştum

ama ezocan suyu da faydalıymış kız

ben yemek yiyorum canlarım görüşürüz birazdan öpüyorummm

Bez kapasanda suyu oluyor hep merak etme sedocan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…