bende eve geldim yemeğimi koydu düdüklüye, saat 1 de yine işe gideceğimKusura bakmayın arkadaşlar kesik kesik yazıyorum ev işlerimi bitirmem gerekiyor odaları falan havalandırdım
ssssllllmmm kısslarrr
itiraf ediyorumm daha edet olmadım
başlamadı daha mik mik günleri
masumum dışardan daha masumum
malesef bunun için kocama mecburumm
hadi diyelim mik mik çok
benim için binlerce spermm verddi
ya bir gün olursam hamişş
binlerceee hamişş varrrrr hoppaaaa
tekrar herkeze günaydınnnnn:
ezocan bizim perhizde bugün bitiyo pazar bu test için çalışma oldu yarında test yaptırcak benim kociş
bide diyor odada şey izletiyolarmışşş kıyamam yaaa iş arasında gidicek inşallah bişey çıkmazz çok üzülürüm kıyamam onaaa
Arkadaşlar yoğurt konusundaki tecrübelerimide aktarayım bu arada:)
birincisi yoğurdu ne kadar çok kaynatırsanız yoğurdunuz o derece katı olur..Hem bakterilerde ölmüş olur..Snra ılık değilde sıcağa yakın mayalamak gerekiyor..Yani parmağınızı 2/3 saniye yoğurdun içinde tutabileceğiniz kadar sıcak olmalı.. Bunu tecrübeyle anlarsınız..
Mayayı mayalarkende kaba az süt alıp iyice ayran gibi karıştırıp sonra kaba dökmenizde yarar var..
Sonra iyice sarıp petek yanına sobalı ise eviniz sobanın yanına koymak lazım..Baktınız 7/8 saat sonra katılaşmadı hemen fırını 30/40 derecede yakıp bir beş dakika içinde ılıtabilirsiniz..
Ertesi günde hiç dokunmadan buzdolabına almak ve 1 gün geçmeden kaşık değmemek gerekiyor..Son bir püf noktası metal kaşıkla alırsanız yoğurt sulanır tahta kaşık tavsiyemdir..
Afiyet olsun..
canlarim bugun yogunluk bitmiyor. annemin komsulari geldii. bir muddet gelemeyecemhepinizi opuyorum.bu arada sed ayvayi yapmadim daha. en kisa zamanda yapcam
İnan fundacan hep yediklerimizden olmuyor bebek felan geçen tvde hazır tavukları gösterdi bayatlamış tavukları domestosa yatırıyorlarmış beyazlaşsın belli olmasın diye herşey doğal olmalı ama nerde bulunacak işte ev tavuğu felan bi başka tadı çok lezzetli herşey hormonlu gdolu nasıl olacak bebek
Kızlar kasıklarım regli olmuşum gibi ağrı var off neyki bu üşüttüm ondanmı acaba:44: bişey yoktu şimdi oldu
bende eve geldim yemeğimi koydu düdüklüye, saat 1 de yine işe gideceğim
anam anamkız buna ne olmuş böyle coşmuş
neymiş kız ooşu kötü filmlerden mi
deneyimli ev hanımı tebrik ederimm
sensiz olmuyor be güzelim çabuk gell
ha haa haaa kız ben ziraat mühendisiyim odamda beraber çalıştığım gıda mühendisi var neler neler duyuyoruzküçük bir örnek elmanın olması için ağaca 7 tane ilaç yazıyoruz, gübresini falanda yazmıyorum
canım yumurtlama ağrısı olmasın sakın o:44:
afiyet olsun sedoşummmmm
yeşilllikmiii istanbuldamıııı kalmadıki bu tarafta var ama mantar gibi bitiyor binalar doldu heryer
kız birde artık arsalar uçmuş hadımköyde 50 binlik arsa 200 bin olmuş kanalistanbuldan dolayı
öle güzel köyler varkiiiii görsen biz arada gidiyoruz çatalca tarafına
ya kızlar göğüslerim patlayacak gibi şişti bide çok ağrıyorlar, kasıklarım da sızlıyor
afiyet olsun sedoşummmmm
yeşilllikmiii istanbuldamıııı kalmadıki bu tarafta var ama mantar gibi bitiyor binalar doldu heryer
kız birde artık arsalar uçmuş hadımköyde 50 binlik arsa 200 bin olmuş kanalistanbuldan dolayı
öle güzel köyler varkiiiii görsen biz arada gidiyoruz çatalca tarafına
teste bakma sen akıntı ve ağrıya bakAma ne bilim cnm herşeyde bişeyler var işteolabilirmiki bilmiyorum aslında yum olması lazım ama testte silik çıkıyor koyuyu yakalayamadık gün bakıcaz koyulaşır inş fena ağrıyor
adet yakın ya ondan olabilir canım, yakından senden iyi haberler gelecek,
ezomm senin yumurtlama günlerindesin çalışmaları sıklaştırın
Zaten hiç bi günü kaçırmıyoruz :26: fena ağrıyor heralde yum günü
teste bakma sen akıntı ve ağrıya bak
adet yakın ya ondan olabilir canım, yakından senden iyi haberler gelecek,
ezomm senin yumurtlama günlerindesin çalışmaları sıklaştırın
adet sancısı gibi oluyor değil mi canım:44:
ayy hadi inşallah gelsin minnoşlarrrrrrrrrrr
bugün mutlaka çalışma olsun, çalışmadan 30-45 dk önce eşine sert bi türk kahversi içir, kahve spermleri hareketlendiriyormuş canım, uyarıyormuş yaniAğrım var ağrıdan sonrada akıntı başladı:44:
bugün mutlaka çalışma olsun, çalışmadan 30-45 dk önce eşine sert bi türk kahversi içir, kahve spermleri hareketlendiriyormuş canım, uyarıyormuş yani
inşallah canım ya bu belirtiler bebişin belirtileridir adet olmak istemiyorum bu ay
Evet cnm sanki adet olmuşumda ağrıyor bişey yoktu 10 dk önce tık yoktu nasıl ağrıyor yaayy gelsin hepimize razıyız bulantıya ağrıya demi ama
bugün mutlaka çalışma olsun, çalışmadan 30-45 dk önce eşine sert bi türk kahversi içir, kahve spermleri hareketlendiriyormuş canım, uyarıyormuş yani
Evet duymuştum onuda tamam bugün yapıyım içsin ayaklarım buz oldu resmen ağrıyınca bu ay fena oldu üşütmüşte olabilirim:44:
merhabalar hayırlı günler bol bol umut dolu güzel bir gün olsun hepimiz için......:126::126::126::126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?