Ağlayakta gözden mi olak???

afiyet olsun sedoşummmmm

yeşilllikmiii istanbuldamıııı kalmadıki bu tarafta var ama mantar gibi bitiyor binalar doldu heryer
kız birde artık arsalar uçmuş hadımköyde 50 binlik arsa 200 bin olmuş kanalistanbuldan dolayı
öle güzel köyler varkiiiii görsen biz arada gidiyoruz çatalca tarafına

Kızlar kasıklarım regli olmuşum gibi ağrı var off neyki bu üşüttüm ondanmı acaba:44: bişey yoktu şimdi oldu

Son düzenleme:
Kusura bakmayın arkadaşlar kesik kesik yazıyorum ev işlerimi bitirmem gerekiyor odaları falan havalandırdım
bende eve geldim yemeğimi koydu düdüklüye, saat 1 de yine işe gideceğim

anam anam kız buna ne olmuş böyle coşmuş

neymiş kız oo şu kötü filmlerden mi

deneyimli ev hanımı tebrik ederimm
canlarim bugun yogunluk bitmiyor. annemin komsulari geldii. bir muddet gelemeyecem hepinizi opuyorum.bu arada sed ayvayi yapmadim daha. en kisa zamanda yapcam

sensiz olmuyor be güzelim çabuk gell

ha haa haaa kız ben ziraat mühendisiyim odamda beraber çalıştığım gıda mühendisi var neler neler duyuyoruz küçük bir örnek elmanın olması için ağaca 7 tane ilaç yazıyoruz, gübresini falanda yazmıyorum

Kızlar kasıklarım regli olmuşum gibi ağrı var off neyki bu üşüttüm ondanmı acaba:44: bişey yoktu şimdi oldu

canım yumurtlama ağrısı olmasın sakın o:44:

Ama ne bilim cnm herşeyde bişeyler var işte olabilirmiki bilmiyorum aslında yum olması lazım ama testte silik çıkıyor koyuyu yakalayamadık gün bakıcaz koyulaşır inş fena ağrıyor

fundoş sen hadımköyde mi oturuyon kıs yoksam

sağol canımm

doğru beton yığını her yer

canımm ya fa.. baksana bi

bugün mutlaka çalışma olsun, çalışmadan 30-45 dk önce eşine sert bi türk kahversi içir, kahve spermleri hareketlendiriyormuş canım, uyarıyormuş yani

Evet duymuştum onuda tamam bugün yapıyım içsin ayaklarım buz oldu resmen ağrıyınca bu ay fena oldu üşütmüşte olabilirim:44:

inşallah canım ya bu belirtiler bebişin belirtileridir adet olmak istemiyorum bu ay

amin canım, güzel haberlerle gelir ve halayını sen başlatırsın kuzum

Evet cnm sanki adet olmuşumda ağrıyor bişey yoktu 10 dk önce tık yoktu nasıl ağrıyor ya ayy gelsin hepimize razıyız bulantıya ağrıya demi ama

tabi ki razıyız herşeye bu yola baş koyduk ,çalışmadan sonra eşin hemen çıkmasın 2-3 dk beklesin sonra bacaklarını sıkıca kapat yat ne taraf ağrıyorsa daha fazla önce o tarafa doğru yat daha sonra diğer tarafa en sonda sırt üstü uzan ve bacaklarını karnına doğru çek ve bacaklarını üst üste at

Evet duymuştum onuda tamam bugün yapıyım içsin ayaklarım buz oldu resmen ağrıyınca bu ay fena oldu üşütmüşte olabilirim:44:

yumurtladın senn üşütme falan değil ooo
merhabalar hayırlı günler bol bol umut dolu güzel bir gün olsun hepimiz için......:126::126::126::126:

hoş geldin canım, sağol iyi dileklerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…