Ağlayakta gözden mi olak???

Sol tarafım cnm bacağımda çok ağrıyor deneyim dediğin gibi bide sölemesi ayıp ben hemen tuvalete çıkma ihtiyaacı hissediyorum zor tutuyorum halbuki çıktığım zamanda az bişey ama niye böyle anlamadım iltihaptan olabilirmiki belkide ondan olmuyor bebek tuvalete çıkılmayacakmış

Son düzenleme:

inşallah canım inşallah hepimiz hamiş kalırız da toplu halay çekeriz inşallahhh

fundoş sen hadımköyde mi oturuyon kıs yoksam

sağol canımm

doğru beton yığını her yer

canımm ya fa.. baksana bi

ohhh o nasıl iş kız öleee yemek bile yapıyon öğle arasındaaa

he kız p... izleyince şey gerçekleşmesi gerekiyor yaa
ezocannn iyi çalış bugün belkide tuttu onun ağrısıdır inşallahda öledir

hadımköy değil sabo ama yakın bahçeşehir tarafı

bakıyorum hemennnnn canommmm
yemek yedim geldim

Evet cnm bugün mutlaka zaten kaçmaz bu 3 4 gün:26:

kız ezo sanki haftalardır senin yumurtlamanı konuşuyoruz bitmedimi yahu halaaa
ne zaman bat kız

Evet benimki geç geliyor ya o bakımdan geç yum oluyor sanırım o yüzden haftalar oldu testte 2 gün çıkmadı hiç çizgi,koyu çizgileri yakalayamadım bi türlü bugün fena ağrım var yum olabilir bakacaz bugün test umarım koyulaşır bat belli olmuyor ki cnm

bende bu ovulasyon testlerini denemeye başladığım ay hamile kalmıştım ama 25 gün önce 7 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için doktorum istersen korun dedi bende korunmadan bi defa ilişki yaşadım kürtajdan sonra bugün test yaptım daha çok erken ama pozitif çıktı kan değerlerimde düşmemiş olabilir allah herkezin gönlüne göre versin

Cnm değer düşmemiş olabilir çünkü annemdede aynı olmuş umarım tekrar olur umutsuzluğa kapılmayalım

Eşimi dün zorla yat uyu uykum var benim dedim yazık ölemi tamam deyip yattıı

benimki alıştı artık canım gün aşırıya o yüzden ne zaman yaklaşacağını biliyor

o herkeste oluyor canım ama dayanman lazım ayrıca tuvalette çok ıkınma

İnş sosyalcan bacağımda ağrıyorr umarım yum dur bugün testte çıkıcak bakalım

çıkmasa bile çalış

evle iş çok yakın canım bide düdüklü işin içine girince 1 saatte yapılıyor canom

beni hatırladın mı bacııı

Tamam cnm bugün deniycem mutlaka dediklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…