Ağlayakta gözden mi olak???

Yelom hadi hayirlisi olsun hakkinda insallah bu sefer guzel haberler alacagiz bizde bi degisiklik yok aynen hersey bildiginiz gibi
Amin canim insallahhhh
Kizz git cemkir bisey yap yine bi ay bekletcekler mi telefon icin Musteri hizmetleri degilde en ust mercilerini falan arayin

Aradim anam aradim istanbula gitmedigim kaldi bi bu sefer 20 gunde deldi kiz yani gelisme var simdi 10 gun sonra bekliyorum

Sosimmmm bizde seni çok özledik
bencede gelene kadar burdan yazışalım olmuyor böle,
ne çektin be sosim telefondan nasıl bi telefonsa o da

bendeki gelişmeleri de sana akşam bildireyim caınım olur mu yazmak istemiyorum şimdi burdan daha bişi yok zaten

Burnumdan getiriyor ne yapsin surekli kucak istiyor bu ara dis sikintisi basladi sanirim buyudu sanirim biraz

En kötü şikayet et savcılığa

Kız yazamadım ev sahibi geldi de bişi yok kuzum gene oturduk popişimizin üstüne

Günaydın kızlarr

Büyüsün bakalım sıpa. gelsinde telefon bol bol görürüz artık..
Kız buraya yazmayı da nasıl özlemişim ha iyi oldu birazda..

Hayırlısı kuzum ya, çok ümitlendiydim bu ay ağrım falan çok çıkmayınca bozuldum bakalım ne zaman gelecek.

Benim tayin sonucunu bekliyoruz canım. eşimin son 15 günü işte dün ayrılış yapacağız dediler pazartesi son kez gelecek sonra 15 gün sonra yani gidiyor diğer yerde başlayacak benimde inşAllah o süreçte gelirse iyi gelmezse ayrı kalcaz karışık yani

Sosi sonuna kadar arkandayiz istersen imza kampanyasi baslatalim :)
Mehtap hayirlisi canimm
Tayin işi de insallah en iyi sekilde hallolor senin icin

Hadi hayirlisi olsun benosum insallah gittigin yerde cok mutlu olacaksin ve suprizler arka arkaya gelecek
Yelo senin gibi biri arkamdaysa baska kimseye ihtiyac duymam kiz mahkemeye vereyim ben bunlari en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…