Ağlayakta gözden mi olak???

selam canlarrr nasilsinizz
yelommbugun hayirli haberle geleceksin insalah
hava o kadar kapaliki. su anda isigi actim oyle oturuom:)
sosim sen napion nasil gidioo.

Bizede demişti doktor ya ameliyat ya da tüp bebek ama varikosel ilerlerse sizi ileride rahatsız eder ağrı falan yapmaya başlar demişti bizde o yüzden olduk canım ameliyat ağustos 20de eşim ameliyat oldu mart 7 de hamile olduğumu öğrendim kimyasal oldu 2-3ay korunduk sonra ekimde tekrar hamile kaldım bu seferde gelişmedi ama bizde morfoloji sorunuda vardı canım

Bide fundoşum 3ay çok uzun değil mi biz o kadar beklemedik sanki bikaç doktora daha gidin sonuçta ameliyat bu geri dönüşü yok
İyiyim benoş sen nasılsın
Ben bidaha hastalandım bittim bile kızlar düşükten hormon yediğimden böyle oldu galiba çok çabuk geldi

İyi seneler kızlar kaç gündür hiç uğramamış kimse buralara nerelerdesiniz

Sabomm bikaç dr a gitti eşim ameliyata gerek yok dediler kaliteyi artıryeter demiş

ne yapsak rapor beklemede ürolog imzalim bi deneyin diyor
sence tutarmı ((

Sabomm bikaç dr a gitti eşim ameliyata gerek yok dediler kaliteyi artıryeter demiş

ne yapsak rapor beklemede ürolog imzalim bi deneyin diyor
sence tutarmı ((
Kalitesi için çok güzel ilaçlar var canım biz faydasını görmüştük benim eşimde biraz boşa ameliyat oldu gibi oldu şimdiki teknolojiye göre eşimin sperm sayısı çokta kötü değildi sınırdaydı ileri harekette biraz sorun vardı onda da biraz iyileşme oldu
Niye tutmasın canım tutar tabi kalitesi iyi olursa sonuçta tüpte sayıdan çok kalite önemli azosperm olanlarda bile bikaç kaliteli spermle hamile kalıyo

Kızzzz ağzından bal damlıyooo yerimm seniii
ya eşimin elinde 6 tane spermiogram var hiçbirinde anlaşılmıyo yani değerler normal o yüzden bizimkinin anlaşılması çok zor doppler çeekilince çıktı ama işte aneliyatlık değil dedi 2 dr da

O zaman çakşır havuş keçiboynuzu ve e vitaminine
başlayalım

Canım yeliz bugün transferi oldu
benimde misafirlerim vardı eşimin ailesi dün gitttiler
Benoş rahatsız diğer iki hanımda anne malum :)))

Sbry sana da güzel yıllar canım..

Rahatsızım ben birZ ağrılı geçiyo regl..

Artık eskisi gibide girmiyoruz malesef

Ayy buraya yazmayi ozlemisimmmm, 4 kardesim var su anda bu sayfa sayesinde, o yuzden kulubun yeri bende hep ayri olacakkk.
Samimi,gercek dostluklarla yeni mekanimizdan sevinclerimizi,uzuntulerimizi,heyecanlarimizi paylasmaya devam edioruzzz. Iyiki varsinizz canlarimmmm

Iyi geceler kizlar gorusmeyeli cok uzun zaman oldu hepinizi cok özledim. Inanin hep aklimdaydiniz ama girip yazamadim bi turlu sizi seviyorum kendinize dikkat edin :)

bizde seni sosim yaa ne zaman geliyor telefonun ?
aldığına alacağına pişman etti seni
valla olmuyor böle şikayet edin firmayı

Sosimmm benatommm yelommmm aysemmmm sizi cooook seviyorummmm iyiki varsiniz ve hep olun tamammiiii
Iyi gunde kotu gunde varliginizi hissetmek cok guzel.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…