Bizede demişti doktor ya ameliyat ya da tüp bebek ama varikosel ilerlerse sizi ileride rahatsız eder ağrı falan yapmaya başlar demişti bizde o yüzden olduk canım ameliyat ağustos 20de eşim ameliyat oldu mart 7 de hamile olduğumu öğrendim kimyasal oldu 2-3ay korunduk sonra ekimde tekrar hamile kaldım bu seferde gelişmedi ama bizde morfoloji sorunuda vardı canımYelizim mehtabımsabom çok sağolunnn
tüpten önce kıkması iyi oldu dr ameliyat sonrası 3 ay cinsel ilişki yasak demiş sonrası doğal yoldan olur demuş
tüple olabilir demiş isterseniz bi imzalim raporu deneyin dedi kafama takılıyo arada bi denesektemi yapsak diye
Saboo eşin ameliyat olduktan ne kadar zaman sonra hamile kaldın canımm
Yelizim inşallah hayırlısııyla güzel haberlerini alacaz yumurtalar güzel gelişiyo istenen boyuta gelsin inş.ve sorunsuz tamamlansın tedavin sonrada heyecanlı bekleyiş ve pozitif sonuç canıgönülden istiyorum Allah yardımcın olsun canım güzel haberi verde biraz gülsün yüzümüz yter olumsuzluklar yaşadığımız
çok zor şeyler yaşadık artık bizde bi rahat nefes alalım ....
Kalitesi için çok güzel ilaçlar var canım biz faydasını görmüştük benim eşimde biraz boşa ameliyat oldu gibi oldu şimdiki teknolojiye göre eşimin sperm sayısı çokta kötü değildi sınırdaydı ileri harekette biraz sorun vardı onda da biraz iyileşme olduSabomm bikaç dr a gitti eşim ameliyata gerek yok dediler kaliteyi artıryeter demiş
ne yapsak rapor beklemede ürolog imzalim bi deneyin diyor
sence tutarmı((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?