Valla canim bilmiyorum ki iste hormon degerlerinde bi sorun cikmazsa hemen yaparlar ama cikarsa dondururlar tabi du bakalim o asamalara bi geleydik hayirlisiyla :)Bi sorun olmamasına sevindim canım az olsun kaliteli olsun pazartesi kontrolünden sonra opu gününede karar verirsiniz heralde dondurulucak mı hemen transfer mi edilicek az kaldı seninde canım insan sona yaklaştıkça daha çok heycanlanıyo
Gelir canım o günlerde bi bakmışsın bebeğin göbüşündeValla canim bilmiyorum ki iste hormon degerlerinde bi sorun cikmazsa hemen yaparlar ama cikarsa dondururlar tabi du bakalim o asamalara bi geleydik hayirlisiyla :)
3 ay iliski mi yasakkk aaaa neden ki aceppYelizim mehtabımsabom çok sağolunnn
tüpten önce kıkması iyi oldu dr ameliyat sonrası 3 ay cinsel ilişki yasak demiş sonrası doğal yoldan olur demuş
tüple olabilir demiş isterseniz bi imzalim raporu deneyin dedi kafama takılıyo arada bi denesektemi yapsak diye
Saboo eşin ameliyat olduktan ne kadar zaman sonra hamile kaldın canımm
Yelizim inşallah hayırlısııyla güzel haberlerini alacaz yumurtalar güzel gelişiyo istenen boyuta gelsin inş.ve sorunsuz tamamlansın tedavin sonrada heyecanlı bekleyiş ve pozitif sonuç canıgönülden istiyorum Allah yardımcın olsun canım güzel haberi verde biraz gülsün yüzümüz yter olumsuzluklar yaşadığımız
çok zor şeyler yaşadık artık bizde bi rahat nefes alalım ....
3 ay iliski mi yasakkk aaaa neden ki acepp
Fundam kafani karistirma simdi eger dollenme falan olmaz yada bi sorun cikarsa kotu olur hem zaten senin bunyen hassas oyle isterseniz deneyelim olayi seni yorar cunku yumurtaliklarin asiri uyariliyo onca hormon vs deger mi degmez mi iyi dusunmek lazim
İnsallah fundos yaa ben de cok istiyorum cok da korkuyorum nekadar cok negatif sonuc alan da var
Bugun kizin biri varyaa cocuk gibi çöktü yere hungur hungur agladi ben de agladim onu gorunce cok uzuldum
Bide bu igneler varyaaa oyle bir hormon tavan yaptiriyo ki anlatamam surekli aglama ve sinir harbi
Bugun esime diyorum bu halima ragmen yumlar buyuduyse bana daha bisey olmaz :)
Fundosum en azindan artik sebepsiz degil ve cozumu var cok sukur tupe bile gerek kalmayacak insallah
Yelom sen nasilsin insallah senin yumlarda bi sorun cikmayacak pazartesi guzel haberler alacaksin
Supurge sesi miiiOlan oldu fundos artik gelecege bak hem o kadar cok surecegini sanmiyorum cok fazla bekletmeyecek bebisin seni
Insallah yelo konus yumlarinla buyuyun lan de
Mertin bugun kontrolu vardi kizlar hersey iyi cok sukur kalca cikikligi yok yalniz soyle bi durum var uyurken supurge sesiyle uyuyor o biraz sinir bozucu bende artik supurge sesi olmadan uyuyamiyorum
Bu arada fundos misafirlerin gitti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?