Ağlayakta gözden mi olak???

Valla canim bilmiyorum ki iste hormon degerlerinde bi sorun cikmazsa hemen yaparlar ama cikarsa dondururlar tabi du bakalim o asamalara bi geleydik hayirlisiyla :)

Yelizim mehtabımsabom çok sağolunnn
tüpten önce kıkması iyi oldu dr ameliyat sonrası 3 ay cinsel ilişki yasak demiş sonrası doğal yoldan olur demuş
tüple olabilir demiş isterseniz bi imzalim raporu deneyin dedi kafama takılıyo arada bi denesektemi yapsak diye

Saboo eşin ameliyat olduktan ne kadar zaman sonra hamile kaldın canımm

Yelizim inşallah hayırlısııyla güzel haberlerini alacaz yumurtalar güzel gelişiyo istenen boyuta gelsin inş.ve sorunsuz tamamlansın tedavin sonrada heyecanlı bekleyiş ve pozitif sonuç canıgönülden istiyorum Allah yardımcın olsun canım güzel haberi verde biraz gülsün yüzümüz yter olumsuzluklar yaşadığımız
çok zor şeyler yaşadık artık bizde bi rahat nefes alalım ....

3 ay iliski mi yasakkk aaaa neden ki acepp
Fundam kafani karistirma simdi eger dollenme falan olmaz yada bi sorun cikarsa kotu olur hem zaten senin bunyen hassas oyle isterseniz deneyelim olayi seni yorar cunku yumurtaliklarin asiri uyariliyo onca hormon vs deger mi degmez mi iyi dusunmek lazim
İnsallah fundos yaa ben de cok istiyorum cok da korkuyorum nekadar cok negatif sonuc alan da var
Bugun kizin biri varyaa cocuk gibi çöktü yere hungur hungur agladi ben de agladim onu gorunce cok uzuldum
Bide bu igneler varyaaa oyle bir hormon tavan yaptiriyo ki anlatamam surekli aglama ve sinir harbi
Bugun esime diyorum bu halima ragmen yumlar buyuduyse bana daha bisey olmaz :)

Haklısın canım bisürü hormon alıp sonra yıkılmak çok kötü zaten yeterince aldım
eşimede susuyodum ama demin patladım hızlandıralım zaten beklencek demiş dr hemen randevu alıp ult. Ve eski test sonuçları ile gez bi fikir al dedim tamam diyip geçiyo
bende dayanamadım yaa söylendim
hemen atıldı
Araştırma hast. Bi tanesinde prof. Boştu aldık hemen salıya ptsi çok yoğun oluyo
bakalım o ne dicek.. bi kaç kişiyle görüşsün hele

evett ben muayenedeykendebi kadına git dinlen gelme bisürü iğne yaptın bi yumurta yok dedi öle baka kaldı sustu dr hemsireler oda sepsessiz kız ayakta dondu kaldı napcam ben dedi ağladı benim gözler doldu hemen
Napalım bunlarıda yasıycakmısız hep tecrübe iste
Çok sükür büyüyolar kız en kötü opu olsun transfer olmasın dondurulsun

Fundosum en azindan artik sebepsiz degil ve cozumu var cok sukur tupe bile gerek kalmayacak insallah
Yelom sen nasilsin insallah senin yumlarda bi sorun cikmayacak pazartesi guzel haberler alacaksin

Fundosum en azindan artik sebepsiz degil ve cozumu var cok sukur tupe bile gerek kalmayacak insallah
Yelom sen nasilsin insallah senin yumlarda bi sorun cikmayacak pazartesi guzel haberler alacaksin

Canomm sevindim bi yandan aslında kafamda kuruyodum hep sperm yumurta yanyana nasıl olmaz diye ya yum. Da bişey var ya spermde ve a sınıfı sıfır yazıyo yani sperm baş kısmı buda demek oluyki yumurtayı döllemiyo bunca zamanı hormonları stresi düşününce çok üzülüyorummm
Olan oldu ve ameliyatmı ilaçmı her neyse ondan sonra çözülcek diyede heyecanlıyım ama yine aylar gecicek

Merto nasıl kızzzzz

Bence de en azindan fikir almak icin bile olsa biran once gezmeye baslamali bikac doktoru.O doppler ve doktorun varikosel tanisi koydugu evrak falan var demi.
Bakarsin baska bi tedavi uygularkar hic belli olmaz bilion birden fazla doktor ayni durumu farkli yorumlayabiliyor
Hadi hayirlisi fundos bakalim bizi nasil bi yol bekliyo biz kosa kosa gidiyoz da :)

Sosi insallah canimm
Bakalim artik pazartesi catlatma ignesi gunu verilir zannediyorum insallah kucuk yumlar da bi ziplama yaparlar :)

Olan oldu fundos artik gelecege bak hem o kadar cok surecegini sanmiyorum cok fazla bekletmeyecek bebisin seni
Insallah yelo konus yumlarinla buyuyun lan de
Mertin bugun kontrolu vardi kizlar hersey iyi cok sukur kalca cikikligi yok yalniz soyle bi durum var uyurken supurge sesiyle uyuyor o biraz sinir bozucu bende artik supurge sesi olmadan uyuyamiyorum
Bu arada fundos misafirlerin gitti mi

Supurge sesi miii
Kizz ben duyuyodum onu ama keske alistirmasaydinizz nasil olcak geceleri pekiii

Günaydın canlarr

Yelom sen stres yapma herşey güzel olacak inanıyoruz..

Funda eşin bencede bi an önce gitsin ki günler geçmesin 3 ay uzun gibi görünsede çabuk geçiyo kız üzülme

Sosim süpürge sesi mi
Anam telden mi dinletiyonuz napıyonuz zor yaw bizim topiğin bebeleri de alengirli

Selam canlarrr

Süpürge sesi anne karnındakiseslee benziyomuş görümcem dedi ondan bizim bebiş uyurkende açıyoz uyanmıyoo
burdalar daha sosim yarın eşi ve kayınbabam gelcekler

Benoş döktürmüştür yineee

Yaa ne ilginc ama alistirmamak lazim anne karni geride kaldi gercek hayata uyum saglamali diyerekten :)
Sabah 9 da kalktim 10 a kadar oyalandim ignemi yaptim 10 da.Baktim olacagi yok geri yataga :) 1 de uyandim :)))
Sabah yine 5.30 da kalkicam hadi hayirlisii

2 gundur kulubu aciorum bi turlu yazamadim
Herkese selamm
sosim supurge sesini hepsi sevio. Benimde cok isime gelio. Rahat rahat supurgemi aciorum:),2 aylik oldi dimi merdooo

Yelizim o sesle uyumazsa mememde uyuyor yani yataga koydugumda kendi kendine uyumuyor bende mecbur kaliyorum
Fundos sana kolay gelsin
Aysemm evet 2 aylik olduk
Benos attin mi kiz resim

Ee öle uyuyosa yapacak bişi yok kuzum napacan uyusunda artık varsın elektirk süpürgesi olsun

He attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…