yok kız sabahtan beri bi damla bile gelmedi pede silindikçe kahverengi geliyor hiç böyle olmazdı benim şimdi felaketim karın ağrısından ölüyorum ilk düşüğüm böleydi aklıma kötü şeyler getirmek istemiom ama
bende normalde çok üşüyorum ama bugünlerde iyiyimbu arada kızlar geçenlerde polar bi pijama aldım ne kadar sıcak tutuyor anlatamam fırın gibi
Umarım öle bişey değildir cnm
Evet biliyorum bendede var
Menüde ne var kızlarrr
bu ay soğan suyu yaptın mı canım sen :44:
yok canım yapmadım ben soğanı yiyemiyorum bile suyunu hiç içemem heraldesabahtan beri sökülmesi gerekmiyor muydu sabah
06.30 silinince geldi akşam oldu daha yok hala silindilçe kahve bide afedersiniz
hamişler olduğu için yazamıyoruz
Menü derken ovu testi gelmişti akşam üstü ona bakıyordumm eşim msj attı ne var akşam yemeğinde diye bende patates salatası yazacvama patates testi yiyecez yazmışımkaafayı test bebiş bozmuştum o ara:26:
yok canım yapmadım ben soğanı yiyemiyorum bile suyunu hiç içemem heraldesabahtan beri sökülmesi gerekmiyor muydu sabah
06.30 silinince geldi akşam oldu daha yok hala silindilçe kahve bide afedersiniz
kızzz ben hatırladım bu muhabbeti bende ne diyorum şimdi anladımmm
bende yemeğin adı patetes testi
testi kebabı gibi bişey sanmıştım hahahayyy şimdi anladım
saboşşşş bu ayda tutmazsa dene derim zorda olsa canım bak bende yara vardı
dr baktı çaktırmadım ona ama tertemiz bak diye ultrasonda gezerken gösteriyo ya hayret ettim soğandan eminim buna
kahverengi akıntı arada hala geliyor çünkü kötü ne varsa söktü yani canım
canım troid ilacı falan kullanıyorum ya kürde uygulayıp ikisi birden ters teper diye korkuyorum ssz
hee onu bilmiyodum canım
inşallah gerek olmadan kalırsın bu ay belkide hamişsinnnn
bi test yapmadın gitti haa
kızzz ben hatırladım bu muhabbeti bende ne diyorum şimdi anladımmm
bende yemeğin adı patetes testi
testi kebabı gibi bişey sanmıştım hahahayyy şimdi anladım
saboşşşş bu ayda tutmazsa dene derim zorda olsa canım bak bende yara vardı
dr baktı çaktırmadım ona ama tertemiz bak diye ultrasonda gezerken gösteriyo ya hayret ettim soğandan eminim buna
kahverengi akıntı arada hala geliyor çünkü kötü ne varsa söktü yani canım
canım sabah yapıcaktım işte akşam giderken almıştım silinince baktım geldi bende boşuna yapmıyim dedim
Yok cnm ovu testini ilk aldım okuyordum öle msj atınca yazıvermişim
hadi bakalım başladımı şimdi azmı geliyor
kafayı yedik valla
gelmiyo canım silindikçe kahve geliyor sadece olsada kurtulsam
Selammm herkese.. Almış gitmişsiniz yine
Sosyalcim o polar pijamalardan bende aldım bi kaç tane evde onun dışımda bişi giymez oldum :) çok raht ve güzeller..
Bu arada yoğurt tarifi veren sevgili arkadaşıma da ayrıca tşk ediyorum (ismini hatırlayamadım bağışlasın beni ) bende çatalca tarafından gelen süt siparişi verdim cuma gelecek ilk defa yoğurt yapacaktım isabet oldu :) deniycem mutlaka..
kızlar çok fena sıkıştımmm ama wc gitmeye üşeniyorum sizdede oluyormu
haa bu arada ben dün gelmedim yaa hastayım diye çok kötü üşütmüş havasındayım boğazımda şal görseniz halimi
bende fena sıkıştımda olduğum yeri bırakıp gidemiyorum kimseciklerde gelmiyor yapıcam altıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?