Ağlayakta gözden mi olak???

Bnde izliyorm valla ozeti cok sürüyor yaff
Bide yeni izlemeye basladim bugunun saraylisi diye bir dizi o da guzel

canım benim 2 tane dizim var biri muhteşem yüzyıl biri aramızda kalsın başka izlemiyorum, aslında ben çok tv izlemeyi sevmiyorum, muhteşemi tarihe meraklıyım ondan, aramızda kalsında da gülüyorum ondan izliyorum yani, genelde yabancı dizi izlerim ben

Hbuldk cnm cok uyuyamadim tatlim 1 saat falan.annem aradi uyandim
Tam bir uykucuyum ben ya

Hoş geldin canım bende inanılmaz uyku manyağıyım

Hakkat canım yaa bu soğuklarda çekilmiyo ama napacan mecburr gidiyoruz

Hoş geldin canım bende inanılmaz uyku manyağıyım

Hakkat canım yaa bu soğuklarda çekilmiyo ama napacan mecburr gidiyoruz
hafta sonu bende gideyim diyorum, özel bölge çok acıyor

Slm kizlaaar nasilsiniz bakalim ben de eve anca geldim ozledim sizleri

canım sende çok yoruluyorsun değil mi, işin zor Allah kolaylık versinbizde seni özledik gün içinde yazamıyorsun ya, ben iyiyim takılıyorum

Slm kizlaaar nasilsiniz bakalim ben de eve anca geldim ozledim sizleri

Hoş geldin canım nasılsın.. İş hayatı zor malesef (

canım sende çok yoruluyorsun değil mi, işin zor Allah kolaylık versinbizde seni özledik gün içinde yazamıyorsun ya, ben iyiyim takılıyorum

Git git ihmal etme sonra orman olursun :)) ben pek beceremiyorum bu işi bak :) elimden her iş geliyo ama bi bu epilasyon işi gelmiyo..

Evet cnm yaa butun gun ayaktayim bide maalum guc sarfediyorum Bide wifi yok yaa ben sogan suyunu sabah ac karnina ve yatmafan once iciyorum fayda eder mi ki

Evet cnm yaa butun gun ayaktayim bide maalum guc sarfediyorum Bide wifi yok yaa ben sogan suyunu sabah ac karnina ve yatmafan once iciyorum fayda eder mi ki

Eder mutlaka canım funda ve ayşenur çok memnun oldukar.. Tadını beğendin mi nasıl ?

Git git ihmal etme sonra orman olursun :)) ben pek beceremiyorum bu işi bak :) elimden her iş geliyo ama bi bu epilasyon işi gelmiyo..

Calismak zor ama guzel de ben lazere gidiyodum biraktim bir turlu bitmedi tuyler

valla orman olunca daha zor oluyor daha çok acıyor kız ben hiç beceremiyorum, her tarafıma bulaştırıyorum

Allah kolaylık versin valla işin zor, soğan suyunu genelde öyle içiyorlar zaten canım , sorun olmaz öyle devam et bence

Yrn da ovu testlerime baslicam arada incir de yiyorum bakalim artikim

Bende ya sinir bozucu bi işlem bende bacak ve koktuk altı için gittim lazere bayaa iyice oldu ama devam etmedim fırsat bulamadım normal yola devrm dedim :))

Tadina bakmiyorum cnm burnumu tikayip iciyorum sunu anladim puf nokta koklamamak

Allah sabır versin ben beceremem herhalde normalde soğan kokusunu elimde hidsettiğimde tiksiniyorum.. Eldiven kullanıyorum düşünün artık :9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…