Hbuldk cnm cok uyuyamadim tatlim 1 saat falan.annem aradi uyandim
Tam bir uykucuyum ben ya
bende uykuyu çok seviyorum bıraksalar hep uyurum
Sorma tatlim kociste cok kiskaniyo bu halimi onun uykusu cok hafiftr
benimkide öyleydi, nişanlıyken ne zaman arasa uyuyor olurdum o uykuyu hiç sevmezdi ama onu öyle bi alıştırdım ki benden önce uyuyup benden sonra kalkıyor
Ben daha alistiramadim kocise :)
Muhtesem yüzyıl i izliyomusunz kizlar
tabi ki favorii dizimm
Bnde izliyorm valla ozeti cok sürüyor yaff
Bide yeni izlemeye basladim bugunun saraylisi diye bir dizi o da guzel
Hbuldk cnm cok uyuyamadim tatlim 1 saat falan.annem aradi uyandim
Tam bir uykucuyum ben ya
ayy benimde gitmem lazım ama soğuktan gidemiyorum:18:
benim bi yeteneğim yok canım yıllarca araştırdım araştırdım ama bulamadım, ne güzel ya sizin gibi insanlara hayranım aslında el işçiliği çok zor bir şey, gıptayla bakıyorum sizlere
hoş geldin uyandın mı kızzzz
hafta sonu bende gideyim diyorum, özel bölge çok acıyorHoş geldin canım bende inanılmaz uyku manyağıyım
Hakkat canım yaa bu soğuklarda çekilmiyo ama napacan mecburr gidiyoruz
Slm kizlaaar nasilsiniz bakalim ben de eve anca geldim ozledim sizleri
Slm kizlaaar nasilsiniz bakalim ben de eve anca geldim ozledim sizleri
hafta sonu bende gideyim diyorum, özel bölge çok acıyor
canım sende çok yoruluyorsun değil mi, işin zor Allah kolaylık versinbizde seni özledik gün içinde yazamıyorsun ya, ben iyiyim takılıyorum
hafta sonu bende gideyim diyorum, özel bölge çok acıyor
canım sende çok yoruluyorsun değil mi, işin zor Allah kolaylık versinbizde seni özledik gün içinde yazamıyorsun ya, ben iyiyim takılıyorum
Evet cnm yaa butun gun ayaktayim bide maalum guc sarfediyorum Bide wifi yok yaa ben sogan suyunu sabah ac karnina ve yatmafan once iciyorum fayda eder mi ki
Hoş geldin canım nasılsın.. İş hayatı zor malesef(
Git git ihmal etme sonra orman olursun :)) ben pek beceremiyorum bu işi bak :) elimden her iş geliyo ama bi bu epilasyon işi gelmiyo..
Hoş geldin canım nasılsın.. İş hayatı zor malesef(
Git git ihmal etme sonra orman olursun :)) ben pek beceremiyorum bu işi bak :) elimden her iş geliyo ama bi bu epilasyon işi gelmiyo..
Evet cnm yaa butun gun ayaktayim bide maalum guc sarfediyorum Bide wifi yok yaa ben sogan suyunu sabah ac karnina ve yatmafan once iciyorum fayda eder mi ki
Eder mutlaka canım funda ve ayşenur çok memnun oldukar.. Tadını beğendin mi nasıl ?
valla orman olunca daha zor oluyor daha çok acıyorkız ben hiç beceremiyorum, her tarafıma bulaştırıyorum
Allah kolaylık versin valla işin zor, soğan suyunu genelde öyle içiyorlar zaten canım , sorun olmaz öyle devam et bence
Calismak zor ama guzel de ben lazere gidiyodum biraktim bir turlu bitmedi tuyler
valla orman olunca daha zor oluyor daha çok acıyorkız ben hiç beceremiyorum, her tarafıma bulaştırıyorum
Allah kolaylık versin valla işin zor, soğan suyunu genelde öyle içiyorlar zaten canım , sorun olmaz öyle devam et bence
Tadina bakmiyorum cnm burnumu tikayip iciyorum sunu anladim puf nokta koklamamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?