Show tvde ikizler burcunu söylüyor yokmu ikizlerr
merhaba arkadaşım beni hatırladınmı hamilelik haberimi vermiştim ama 7 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için
merhaba arkadaşım beni hatırladınmı hamilelik haberimi vermiştim ama 7 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için
ben varım ne diyo kıs
Aaaaa sendemi ordasın yaa böle heryer sitee başka bişey yok çok sıkıcı biyer
dayımla eşi memur emeklisi evlendiklerinden beri ordalar bri turizm bakanlığından biri sivil savunma bakanlığından emekli tanırsın belki
Ben aktarıyım bi sürü sıkıntı geçirdiler ama artık rahatlar sıkıntıları yook diyorr doğru valla bu ay rahatım sıkıntılarımdan kurtuldum birazz süprizlerde olacakmışşş beklenmedik heyecanlı olaylarr olacakmışş hadi inş bebiştir oo
yengeçleri dinle kuzummm
hatırladım canım, Rabbim sabır versin, hepimizin başından öyle yada böyle bazı tecrübeler geçiyor , kimilerinden ders çıkarıyoruz, kimilerinden acı hatıralar kalıyor, inşallah bu olay hayatında acı bir hatıra olarak kalır, geleceğe bak, pozitif düşün, bi kez hamile kaldın geriside gelecek buna emin ol
inş canım kısa mı geçti acaba bende o kısmına yetiştim sen der demez açtım
Cnm rabbim yaşamasını isteseydi hiç bişey olmazdı üzülme olacak sağlıklı bebiş
Bir ikizler kadını bin tane kadına bedelmişşş bemde ikizlerimmşeytan tüyü varmış hiç yaşlanmaz çocuk ruhluymuş arkadaşları çok severmiş doğrumu kızlarrr ne diyorsunuz
inşallah ayşem, canıımmm , hesap derken kan değerine göre mi
evet mutlaka sabır kuvvet verecek rabbim ama insanın elinde olsa :18:
neyse biz seninle güle oynaya çatır çatır doğururuz öyle düşünelim en iyisi
Cnm rabbim yaşamasını isteseydi hiç bişey olmazdı üzülme olacak sağlıklı bebiş
Bir ikizler kadını bin tane kadına bedelmişşş bemde ikizlerimmşeytan tüyü varmış hiç yaşlanmaz çocuk ruhluymuş arkadaşları çok severmiş doğrumu kızlarrr ne diyorsunuz
dün yazdık ya ne kadar tatlı olduğunu
bennnnnn.ne diyo canım aktarıver sana zahmet
benim hatun ayın 18 kadar süt izni kullanıcak ben geri geldim o yüzden giriyorum böle hemen bi günde özlemişim sizi valla
öyde deme canım ya.site olması daha iyi işte güvenilir.ben çok seviyorum batıkenti.hem sen en son ne zaman geldinki. 2 yıl önce falan avm yapıldı batıkente. atlantis avm.bayağı bi renk kattı buraya.havası güzel,ulaşımı kolay,suları kesilmiyo daha ne olsunki :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?