Ağlayakta gözden mi olak???

Ben aktarıyım bi sürü sıkıntı geçirdiler ama artık rahatlar sıkıntıları yook diyorr doğru valla bu ay rahatım sıkıntılarımdan kurtuldum birazz süprizlerde olacakmışşş beklenmedik heyecanlı olaylarr olacakmışş hadi inş bebiştir oo

Show tvde ikizler burcunu söylüyor yokmu ikizlerr

yengeçleri dinle kuzummm

merhaba arkadaşım beni hatırladınmı hamilelik haberimi vermiştim ama 7 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için

hatırladım canım, Rabbim sabır versin, hepimizin başından öyle yada böyle bazı tecrübeler geçiyor , kimilerinden ders çıkarıyoruz, kimilerinden acı hatıralar kalıyor, inşallah bu olay hayatında acı bir hatıra olarak kalır, geleceğe bak, pozitif düşün, bi kez hamile kaldın geriside gelecek buna emin ol

merhaba arkadaşım beni hatırladınmı hamilelik haberimi vermiştim ama 7 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için

Cnm rabbim yaşamasını isteseydi hiç bişey olmazdı üzülme olacak sağlıklı bebiş

ben varım ne diyo kıs

Bir ikizler kadını bin tane kadına bedelmişşş bemde ikizlerimm şeytan tüyü varmış hiç yaşlanmaz çocuk ruhluymuş arkadaşları çok severmiş doğrumu kızlarrr ne diyorsunuz

öyde deme canım ya.site olması daha iyi işte güvenilir.ben çok seviyorum batıkenti.hem sen en son ne zaman geldinki. 2 yıl önce falan avm yapıldı batıkente. atlantis avm.bayağı bi renk kattı buraya.havası güzel,ulaşımı kolay,suları kesilmiyo daha ne olsunki :)))

inş canım kısa mı geçti acaba bende o kısmına yetiştim sen der demez açtım

Ben sonradan açtım sölerse hemen aktarıyım karışık sölüyo

dün yazdık ya ne kadar tatlı olduğunu

kan degerine gore hesap yaptim sedom saglik ocagindaki doktorda tahmini 10 gun sonra gorursun demisti. sali gunu gittigimde.

seviyoruz seni

benim hatun ayın 18 kadar süt izni kullanıcak ben geri geldim o yüzden giriyorum böle hemen bi günde özlemişim sizi valla

oğlakda dinle ezoooooooooo

bende sitede oturuyorum canom öle memnunum valla ama orası çok ıssız gbiydi
aynen 2 yıl oldu kuzi evlendinde
annemlerde sevdiler yaa site içi önemli ortamıda güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…