gunaydin canlarimmm
fundosummmsakin canini sikma, esine kurlere baslariz hemen. hem bakalim doktor ne diyecek. bence o sonuclar iyii ve sende guzel haberlerlle geleceksinnn
saboroyy sende bi doktora git istersen,bu ay herkesin adeti boyle basladi, adetler bile gelmek istemiyor artikk
lizoo gecmis olsunnn, psikolojik canim o kokular. ablamada oluyordu.
sedd,sosyal,ezoo gunaydinnnniyisinizdir insallahh
sana da günaydınn bitanemm, iyiyim seni burada gördükçe daha iyi oluyorumgünaydın şekermi şeker bebişin şeker annesi.nasılsın canım.nasıl gidiyo hamilelik.
günaydın canlarrrrr, hayırlı cumalar.
gunaydin canlarimmm
fundosummmsakin canini sikma, esine kurlere baslariz hemen. hem bakalim doktor ne diyecek. bence o sonuclar iyii ve sende guzel haberlerlle geleceksinnn
saboroyy sende bi doktora git istersen,bu ay herkesin adeti boyle basladi, adetler bile gelmek istemiyor artikk
lizoo gecmis olsunnn, psikolojik canim o kokular. ablamada oluyordu.
sedd,sosyal,ezoo gunaydinnnniyisinizdir insallahh
günaydın canlarrrrr, hayırlı cumalar.
iyiyim ayşecim sende iyisindir inşallah canm :109:
sana da günaydınn bitanemm, iyiyim seni burada gördükçe daha iyi oluyorum
şimdilik herşey yolunda gibi ama yarın Dr.a gittikten sonra daha iyi olacağım :)
iyiyim ayşecim sende iyisindir inşallah canm :109:
sana da günaydınn bitanemm, iyiyim seni burada gördükçe daha iyi oluyorum
şimdilik herşey yolunda gibi ama yarın Dr.a gittikten sonra daha iyi olacağım :)
gunaydın sureyyacan memleketlimmm hayırlı cumalar olsun
kızlar bide bişey sorucam benim adetin bugün 3.günü ama daha olamadım daha doğrusu ilk günü biliyosunuz hep silindikçe
kahverengi geldi dünde avuç içinden az geldi bi tek tuvaletimi yaparken akıyo biraz idrarımla bugünde gidiyo gibi sanki hiç ped koymadım günlük pedlerle idare ettim olmadı çünkü neden olabilir yarın dr gitsem mi acaba:26:
sana da günaydın sosyalcann :109: nasılsın iyisindir inşallahgünaydın canımmm
anaam ben çok korkarım , ne güzel korkmuyorsunBen korkmuyorum da sıkılıyorum, bunalıyorum, özlüyorum
Sen neden uyuyamadın sedocanım rahatsızmıydınn:44:
gunaydin surreyacanimm,sanada hayirli cumalarr
nasilsinn
iyiyim canımcığım sen nasılsın.miniş nasıl.
hosbuldukk sosyalcim canimmmm
fundosss nerde kiiii
canıım yaa bir test yapsana
sana da günaydın sosyalcann :109: nasılsın iyisindir inşallah
anaam ben çok korkarım , ne güzel korkmuyorsun
canım kötü rüya gördüm sonra uyuyamadım, bütün kötü düşünceler de hep gece geliyor aklıma
inşallah canımm güzel haberlerle gelmeyi rabbim hepimize nasip etsin :)işler yoğun canım.fırsat buldukça yanınızda olmaya çalışıyorum.
yerim ben o miniği. yarın kendini gösterecek dimi.güzel haberlerle gel inşallah canım
bende iyiyim bitanem. kasik agrim gecti. bas donmesi ve yorgunlukla devam ediyorum yoluma
sende nasil belirtiler kaldii
gunaydın sureyyacan memleketlimmm hayırlı cumalar olsun
bende iyiyim cok sukurr. valla minnos ne alemde hic bilmiyorumdaha icim rahat degil zaten. kalbini dinlemedende rahatlayamicam:26:
Burdayım ayşem tel susmuyo işler çok karıştı bakıyom ama
inşallah canımm güzel haberlerle gelmeyi rabbim hepimize nasip etsin :)
olumsuza da hazırlıklıyım canom , eve gider gitmez hemen yazarım size
Ayşenur bazen göbek deliğinde çekilme oluyor mu ? Dün ilk defa oldu :44: Lizim sende de olduysa yaz canoom
başım dönüyor bazen ama bulantıyı çok yaşamıyorum...dün kahvaltılık hazırladım eve gittiğimde bir çorba içtim sonra uyumuşum,
halsizim neyse ki hafta sonu geldi
senin bulantıların devam ediyor mu ?
Burdayım ayşem tel susmuyo işler çok karıştı bakıyom ama
öyle deme tatlım ya.rahat ol. o minik kalbinin atışını duyacaksın inş.düşünsene pıt pıt pıt. ayy yerim onu ben. düşünmesi bile heyecanlandırıyor insanı.
fundooşş , gül güzelii :103:
bugün ne zaman gidiyosun sonucu göstermeye ,
hiç anlamam ki bir yorum yapayım ama kızların çoğunluğu iyi olduğunu yazmış içim rahat
güzel olacak sende yüreğini ferah tutaralık ayı :)
aysenin dediği gibi kötü düşünmeki kötü rüyalar görme herşey güzel olacak pembe gözlükleri takıyoruzzz :103:canıım yaa bir test yapsana
sana da günaydın sosyalcann :109: nasılsın iyisindir inşallah
anaam ben çok korkarım , ne güzel korkmuyorsun
canım kötü rüya gördüm sonra uyuyamadım, bütün kötü düşünceler de hep gece geliyor aklıma
memleket çooookk soğukkkk napcazzzz.
bu arada iyisindir canım inşallah. dikkat et kendine tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?