Ağlayakta gözden mi olak???

iyiyim ayşecim sende iyisindir inşallah canm :109:
günaydın şekermi şeker bebişin şeker annesi.nasılsın canım.nasıl gidiyo hamilelik.
sana da günaydınn bitanemm, iyiyim seni burada gördükçe daha iyi oluyorum

şimdilik herşey yolunda gibi ama yarın Dr.a gittikten sonra daha iyi olacağım :)

günaydın, hoş geldin canım

şimdilik herşey yolunda gibi ama yarın Dr.a gittikten sonra daha iyi olacağım :)

bende iyiyim bitanem. kasik agrim gecti. bas donmesi ve yorgunlukla devam ediyorum yoluma

sende nasil belirtiler kaldii

işler yoğun canım.fırsat buldukça yanınızda olmaya çalışıyorum.

yerim ben o miniği. yarın kendini gösterecek dimi.güzel haberlerle gel inşallah canım

canıım yaa bir test yapsana
günaydın canımmm
sana da günaydın sosyalcann :109: nasılsın iyisindir inşallah
Ben korkmuyorum da sıkılıyorum, bunalıyorum, özlüyorum
Sen neden uyuyamadın sedocanım rahatsızmıydınn:44:
anaam ben çok korkarım , ne güzel korkmuyorsun

canım kötü rüya gördüm sonra uyuyamadım, bütün kötü düşünceler de hep gece geliyor aklıma

hosbuldukk sosyalcim canimmmm

fundosss nerde kiiii

burdaydı, demek ki isleri var gelir birazdan canım

iyiyim canım, kötü düşünceler aklına gelirse kötü rüyalarda görürsün iyi düşünki iyi olsun canımın içi

işler yoğun canım.fırsat buldukça yanınızda olmaya çalışıyorum.

yerim ben o miniği. yarın kendini gösterecek dimi.güzel haberlerle gel inşallah canım
inşallah canımm güzel haberlerle gelmeyi rabbim hepimize nasip etsin :)

olumsuza da hazırlıklıyım canom , eve gider gitmez hemen yazarım size
bende iyiyim bitanem. kasik agrim gecti. bas donmesi ve yorgunlukla devam ediyorum yoluma

sende nasil belirtiler kaldii

Ayşenur bazen göbek deliğinde çekilme oluyor mu ? Dün ilk defa oldu :44: Lizim sende de olduysa yaz canoom

başım dönüyor bazen ama bulantıyı çok yaşamıyorum...dün kahvaltılık hazırladım eve gittiğimde bir çorba içtim sonra uyumuşum,

halsizim neyse ki hafta sonu geldi

senin bulantıların devam ediyor mu ?

Son düzenleme:
Burdayım ayşem tel susmuyo işler çok karıştı bakıyom ama

bende iyiyim cok sukurr. valla minnos ne alemde hic bilmiyorum daha icim rahat degil zaten. kalbini dinlemedende rahatlayamicam:26:

öyle deme tatlım ya.rahat ol. o minik kalbinin atışını duyacaksın inş.düşünsene pıt pıt pıt. ayy yerim onu ben. düşünmesi bile heyecanlandırıyor insanı.

fundooşş , gül güzelii :103:

bugün ne zaman gidiyosun sonucu göstermeye ,

hiç anlamam ki bir yorum yapayım ama kızların çoğunluğu iyi olduğunu yazmış içim rahat

güzel olacak sende yüreğini ferah tut aralık ayı :)

bana hic oyle olmadi cnm. ama baska topiklerden gobek deliginin acidigini soyleyenleri duydum
bulanti gece olmadi,simdide yok. sadece bas donmesi,uyku hali,yorgunluk..
sende yarinn bebisini gorursun insallahh sedommm, sonrada pit pitlarii
bende hesaplamalarima gore haftaya persembe keseyi gorebilecem,tabi gidersem

tamam fundammm sen bak islerinee, Allah yardimcin olsunnnn

öyle deme tatlım ya.rahat ol. o minik kalbinin atışını duyacaksın inş.düşünsene pıt pıt pıt. ayy yerim onu ben. düşünmesi bile heyecanlandırıyor insanı.

nee kadar guzel bi kalbin var sureyyacim, mesajini okurken bile oyle yogun hissettiyorsunki o duygulari.. Rabbim en kisa zamanda seninde gonlune gore versin insallah canimm

sedomun soyledigi her kelimeye katiliyorummmmmm

aysenin dediği gibi kötü düşünmeki kötü rüyalar görme herşey güzel olacak pembe gözlükleri takıyoruzzz :103:
bu arada benim göbüşüme bişey olmadı

memleket çooookk soğukkkk napcazzzz.

bu arada iyisindir canım inşallah. dikkat et kendine tatlım

wallahi çatır çatır çatlıyoruz soğuktan. sabah otobüsle yapay gölün yanından geçiyoruz buz tutmuş ördekler buzun üstünde kalmış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…