Ağlayakta gözden mi olak???

burdaydı, demek ki isleri var gelir birazdan canım

iyiyim canım, kötü düşünceler aklına gelirse kötü rüyalarda görürsün iyi düşünki iyi olsun canımın içi

bazen güzel düşünüyorsun da bazen öyle olmuyor canom hele o doğumu düşündükçeee

neyse en iyisi hiç açmamak bu konuyu

sedomun soyledigi her kelimeye katiliyorummmmmm

Çokkk tatlısınız canlarrrrrr

bugün kimseler yok herkes biyerde nasıl gidim belki yarın belkide akşam erken kaçıp...
lizooo kızmaaa angarayı hiççç sevmiyorummm hep soğukkk itici geliyo banaa
benim kuzimde öğretmen elmadağa gidip geliyodu çankayaya uyu uyuuu bi hal oluyodu kkızcağız şehirlerarası resmen
şimdi bebişi oldu bu sene gitmiyo dayımda batıkentte

ayy kıyamam. aman tatlım sende dikkat et kendine. üşütme sakın.beslenmene falan dikkat et.bol bol meyve ye

dayın batıkentin neresinde canım.belki komşuyuzdur ha ne dersin :))

bende dogumu dusundukce icimde tarifsiz duygular yer aliyor.. ama eminim Rabbim onunda kuvvetini verecektirr..

inşallah ayşem, canıımmm , hesap derken kan değerine göre mi

evet mutlaka sabır kuvvet verecek rabbim ama insanın elinde olsa :18:

neyse biz seninle güle oynaya çatır çatır doğururuz öyle düşünelim en iyisi

hislerim kuvvetlidir...

neyse yine de sağol canm, sende öylesin

kızarım fundoşumm
biz ankaranın soğuğunda kocişimle donduk, titreye titreye ellerimizi ısıttık, biraz fazla görebilmek için binanın önüne kadar geldide o uzak mesafeler yüzünden otobüslerin bittiği saatte evine gidemedi kocişkomm sevgili eldiveni ördürttü bana o keskin soğuk sırf elim cebimde değil sefkilimin ellerinde olsun diyeee ayyyy nasıl duygulandım ben yeniden sevgili olmak istiyorum

dayın batıkentin neresinde canım.belki komşuyuzdur ha ne dersin :))

Aaaaa sendemi ordasın yaa böle heryer sitee başka bişey yok çok sıkıcı biyer
dayımla eşi memur emeklisi evlendiklerinden beri ordalar bri turizm bakanlığından biri sivil savunma bakanlığından emekli tanırsın belki

Hayırlı sabahlar topik. İşlerden çok bunalmış durumdayım. İşyerindeki insanlarla uğraşmaktan işime odaklanamıyorum. Dün eve gittiğimde saat 20.30'du. 21.00'de yemek yedik.
Mutfağı topla, ortalığı düzelt derken saat 00.00 oldu bile. Sabah yine bir koşuşturmaca içersinde evden çıktık.
Bu yıl eşim için de benim için de koşuşturmacayla ve yoğunlukla geçti. Beraber sadece bir hafta izin yapabildik.
Önümüzdeki sene üç hafta yapalım diyoruz ama nasip... Elhamdulillah iki senedir beklediğimiz evimizin inşaatına başlandı. 2014 sonuna doğru teslim edilmesi planlanıyor.:81: Merak içersindeyim; bakalım yeni sene bizim için ne sürprizler hazırlıyor.:119:

Siz ne zamandır bebek planlıyorsunuz ezo? Bir yıl oldu mu? Ümitsizlik yok. 2014'ten ümitliyiz.

Günaydınn herkese

Günaydın!

bazen güzel düşünüyorsun da bazen öyle olmuyor canom hele o doğumu düşündükçeee

neyse en iyisi hiç açmamak bu konuyu

Boşver şimdiden doğumu düşünme bence. Hamileliğin tadını çıkar. :81:

hislerim kuvvetlidir...

neyse yine de sağol canm, sende öylesin

ayyy senin tribini yerimmmmm sedommm

işte bu yüzden ankarayı seviyosun senin için özellll
ne aşkmış beee süperrrr

Nişan vermek üstüne görme yanii lizimcanım umarım bizim bebişde komşularımı uyandırır aşağımdaki komşununda var bebişii entelkedi 1 yıl oldu canım ne çabuk geçti anlamadım geçen yıl bu zamanlar hemen olucak sanıyorduk günaydın ayşenurum eşimle koklaştık oynaştık savdım onu geldim buraya geçmiş olsuna ne götürsem tatlı olarak helva yapmasını bilmiyorum kara helva gider burda yeni doğum yapana:44:

günaydın entelim, inşallah herşey gönlündeki gibi olur, 2014 te bide bebek gelirse ooo değme keyfine o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…