burdaydı, demek ki isleri var gelir birazdan canım
iyiyim canım, kötü düşünceler aklına gelirse kötü rüyalarda görürsün iyi düşünki iyi olsun canımın içi
nee kadar guzel bi kalbin var sureyyacim, mesajini okurken bile oyle yogun hissettiyorsunki o duygulari.. Rabbim en kisa zamanda seninde gonlune gore versin insallah canimm
bazen güzel düşünüyorsun da bazen öyle olmuyor canomhele o doğumu düşündükçeee
neyse en iyisi hiç açmamak bu konuyu
fundooşş , gül güzelii :103:
bugün ne zaman gidiyosun sonucu göstermeye ,
hiç anlamam ki bir yorum yapayım ama kızların çoğunluğu iyi olduğunu yazmış içim rahat
güzel olacak sende yüreğini ferah tutaralık ayı :)
sedomun soyledigi her kelimeye katiliyorummmmmm
aysenin dediği gibi kötü düşünmeki kötü rüyalar görme herşey güzel olacak pembe gözlükleri takıyoruzzz :103:
bu arada benim göbüşüme bişey olmadı
wallahi çatır çatır çatlıyoruz soğuktan. sabah otobüsle yapay gölün yanından geçiyoruz buz tutmuş ördekler buzun üstünde kalmış
aysenin dediği gibi kötü düşünmeki kötü rüyalar görme herşey güzel olacak pembe gözlükleri takıyoruzzz :103:
bu arada benim göbüşüme bişey olmadı
wallahi çatır çatır çatlıyoruz soğuktan. sabah otobüsle yapay gölün yanından geçiyoruz buz tutmuş ördekler buzun üstünde kalmış
Çokkk tatlısınız canlarrrrrr
bugün kimseler yok herkes biyerde nasıl gidim belki yarın belkide akşam erken kaçıp...
lizooo kızmaaa angarayı hiççç sevmiyorummm hep soğukkk itici geliyo banaa
benim kuzimde öğretmen elmadağa gidip geliyodu çankayaya uyu uyuuu bi hal oluyodu kkızcağız şehirlerarası resmen
şimdi bebişi oldu bu sene gitmiyodayımda batıkentte
bana hic oyle olmadi cnm. ama baska topiklerden gobek deliginin acidigini soyleyenleri duydum
bulanti gece olmadi,simdide yok. sadece bas donmesi,uyku hali,yorgunluk..
sende yarinn bebisini gorursun insallahh sedommm, sonrada pit pitlarii
bende hesaplamalarima gore haftaya persembe keseyi gorebilecem,tabi gidersem
tamam fundammm sen bak islerinee, Allah yardimcin olsunnnn
bende dogumu dusundukce icimde tarifsiz duygular yer aliyor.. ama eminim Rabbim onunda kuvvetini verecektirr..
bugün kimseler yok herkes biyerde nasıl gidim belki yarın belkide akşam erken kaçıp...
benim kuzimde öğretmen elmadağa gidip geliyodu çankayaya uyu uyuuu bi hal oluyodu kkızcağız şehirlerarası resmen
günaydın kızlar geçmişi okuyacam diye anca yazabiliyorum nasılsınız bugün bebişler nasıl
dayın batıkentin neresinde canım.belki komşuyuzdur ha ne dersin :))
Ne güzel güldürüyorum sizi iştebugün yandaki komşunun bebek sesine uyandım ağladım içim bi tuhaf oldu daha öncedende söylemiştim bizden çok sonra bebek istemişlerdi o ay kalmıştı kıskandığımdan değil ama üzülüyorumm günaydınn bu arada
Günaydınn herkese
bazen güzel düşünüyorsun da bazen öyle olmuyor canomhele o doğumu düşündükçeee
neyse en iyisi hiç açmamak bu konuyu
hislerim kuvvetlidir...
neyse yine de sağol canm, sende öylesin
kızarım fundoşumm
biz ankaranın soğuğunda kocişimle donduk, titreye titreye ellerimizi ısıttık, biraz fazla görebilmek için binanın önüne kadar geldide o uzak mesafeler yüzünden otobüslerin bittiği saatte evine gidemedi kocişkommsevgili eldiveni ördürttü bana o keskin soğuk sırf elim cebimde değil sefkilimin ellerinde olsun diyeee ayyyy nasıl duygulandım ben yeniden sevgili olmak istiyorum
bilmiyorum ki yapsam mı ki :44:hoş geldin kuzum bi test mi yapsan haaa
şimdi iyiyim uykusuzluk dışında sende hemen beni topa tutmuşsun fundacımkocam bunları yapıyo da sonra oyunu hakettim diyo alıyo eline bilgisayarı hadi oynama de bakalım diyebiliyosan
Kızlaaar burdaki herkes ne iyi yürekli, ne güzel destek oluyo herkes birbirine, Allahım inşallah komşuları sizin bebeklerinizin sesiyle uyandırsın
ezocum canımmmm
gunaydin canlarimmm
fundosummmsakin canini sikma, esine kurlere baslariz hemen. hem bakalim doktor ne diyecek. bence o sonuclar iyii ve sende guzel haberlerlle geleceksinnn
saboroyy sende bi doktora git istersen,bu ay herkesin adeti boyle basladi, adetler bile gelmek istemiyor artikk
lizoo gecmis olsunnn, psikolojik canim o kokular. ablamada oluyordu.
sedd,sosyal,ezoo gunaydinnnniyisinizdir insallahh
Hayırlı sabahlar topik. İşlerden çok bunalmış durumdayım.İşyerindeki insanlarla uğraşmaktan işime odaklanamıyorum. Dün eve gittiğimde saat 20.30'du. 21.00'de yemek yedik.
Mutfağı topla, ortalığı düzelt derken saat 00.00 oldu bile. Sabah yine bir koşuşturmaca içersinde evden çıktık.
Bu yıl eşim için de benim için de koşuşturmacayla ve yoğunlukla geçti. Beraber sadece bir hafta izin yapabildik.
Önümüzdeki sene üç hafta yapalım diyoruz ama nasip... Elhamdulillah iki senedir beklediğimiz evimizin inşaatına başlandı. 2014 sonuna doğru teslim edilmesi planlanıyor.:81: Merak içersindeyim; bakalım yeni sene bizim için ne sürprizler hazırlıyor.:119:
Siz ne zamandır bebek planlıyorsunuz ezo? Bir yıl oldu mu? Ümitsizlik yok.2014'ten ümitliyiz.
Günaydın!
Boşver şimdiden doğumu düşünme bence. Hamileliğin tadını çıkar. :81:
bilmiyorum ki yapsam mı ki :44:
test almadım daha canım kocişime söyledim alsın diyesen bilirsin güloo, bende ısrar yok, hatırlatma var
test almadım daha canım kocişime söyledim alsın diyebugün alır inşallah ben işten çıkana kadar kapanıyo eczaneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?