zaten bizde hic ikiz yok. o yuzden o sansim cok az
sen ikiz istiyordun dimi cnm
bizim arkadaşlarında ikizleri var bi kız bi erkek çok tatlılar ya
kizlar dun gece esim ruyasinda bebek gormus ama bebegin sadece uc parmagi varmis. netten baktimda pek birsey bulamadim. sizin yorumlarinizi alayim
Rabbim hayirlara cikarsin..
Hayırlı cumalar öncelikle. .hastaneden eve çıktım cok şükür. .kan tahlil sonucum çıktı 1670 yükselmiş ptesi tekrar bakılacak degerim dusmezse ameliyat a karar verilecek dedi şuan deli sancılarım yok dayanabilecegim kadar var onun haricinde idare ediyorum..tek tupumu alınmasının sebebini şu şekilde açıklıyor eger tamamini almazsak hasarlı tupu orda bırakmış olacağız suan dis gebelik geçirdiğin için % 15 daha fazla 2.gebeliginde olma ihtimali dis gebeliğin oyizden tüpunu alip tek tuple aza indirmek eger 2.gebelik sag tupte dış gebelik olarak yasanirsa onuda alcacaz ama uzulmek yok tip bu konuda ilerledi tüp bebek altarnatifini degerlendircez tabi bunlar ihtimaller normal gebede kalabilirsin diyolar ki proflar bakiyolar bide tanıdık bulduk sagolsunlar ilgililer cok..bekliyorum simdi p.tesiyi beklemekte çok zor hayırlısı artik
Hayırlı cumalar öncelikle. .hastaneden eve çıktım cok şükür. .kan tahlil sonucum çıktı 1670 yükselmiş ptesi tekrar bakılacak degerim dusmezse ameliyat a karar verilecek dedi şuan deli sancılarım yok dayanabilecegim kadar var onun haricinde idare ediyorum..tek tupumu alınmasının sebebini şu şekilde açıklıyor eger tamamini almazsak hasarlı tupu orda bırakmış olacağız suan dis gebelik geçirdiğin için % 15 daha fazla 2.gebeliginde olma ihtimali dis gebeliğin oyizden tüpunu alip tek tuple aza indirmek eger 2.gebelik sag tupte dış gebelik olarak yasanirsa onuda alcacaz ama uzulmek yok tip bu konuda ilerledi tüp bebek altarnatifini degerlendircez tabi bunlar ihtimaller normal gebede kalabilirsin diyolar ki proflar bakiyolar bide tanıdık bulduk sagolsunlar ilgililer cok..bekliyorum simdi p.tesiyi beklemekte çok zor hayırlısı artik
hadii yaaa Allahim dogumdaki kadinada yardim etsin:18:
sen simdi is yerinde misin fundamm
çıkınca gidersin , hem keşke orada bekleseydin doğum çabuk gerçekleşiyor sonuçta :44:
Aslında kara helvayı yemek programlarında yapmışlardı burda adettendir cnm yeni doğum yapana sıcacık helva götürülür çokda güzel olur helede cevizli oldumu
ben cevizi hic sevmemmsimdi bile zorla yiyorumm
aminnnn canım
he kız işteyim inşaata bakıcam dedim kontrole gidiyom ya arada gitmişken vınnnyakın burda kaytardım yaniii ama okadarda bekleyemezdimki
kızzzzzzzz canım çektiii hemde cevizliiiiımmmm :125:
ayşemmm ben çok seviyom kekini çok yaparım cevizli
inciri aç içine koy çokkk güzel oluyorrrr
teşekkür ederim inşallah canlarım gecicek insallah..boyle oldum diye topigi terketmem zaten sizin bebis haberlerinizi okuyup mutlu olacağım çünkü rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese
canım siz bence kalp atışını keseyi sağlıklı olup olmayacağını çok düşünüyorsunuz o yüzden psikolojiktir.üzerinde durmayın derim.rabbim sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.
bende yıllardır regl öncesi bir kaç gece rüyamda hep erkek çocuk görürüm.erkek çocuk müjdedir biliyorsun. her seferinde tamam bu defa müjdeyi aldım derim ama sonuç fos çıkar.hatta bu reglimden öncede rüyamda kan testi yaptırmışım sonuç 210 çıkmış.sabah kalktım regl olmamışım sevindim buda müjde diye. ama aradan 1 saat geçmeden regli oldum. kafamızı çok meşgul ediyoruz böyle şeylerle o nedenle rüyada görüyoruz
aminnnn canım
he kız işteyim inşaata bakıcam dedim kontrole gidiyom ya arada gitmişken vınnnyakın burda kaytardım yaniii ama okadarda bekleyemezdimki
cok haklisin cnm, ben su anda akisina biraktim aslinda. hamile oldugumu ogreneli 1 hafta oldu. daha hic muayeneye gitmedim meselaesim herseyi en ince ayrintiya kadar dusunur ve her seferinde en kotu halinde dusunur. hatta kotuyu cagirma diye kizarim ona. huy iste,elden birsey gelmiyor. o yuzden boyle bir ruya gordu sanirim:26:
aminnnn canım
Canim gecmis olsun sen sakin içini karartma inan bu cok yasanan bi durum her an hepimizin başina gelebilecek birşey.Bu durumu benim eşimin kizkardeşi de yaşadi cok uzuldu kahroldu ama operasyondan 4 ay sonra tek tup tek yumurtayla tek yumurta ikizlerine hamile kaldi.Kaynanasi ona;iki tane varken doguramiyodun simdi hayatta doguramazsin falan diyordu gerizekali :) normal yolla kaldi h de .Allah okadar buyukki sen bunu yaşadiysan boşuna degil senin icin mutlaka hayirli olan budur onu düşün hayirli kismini sen bu sikintilari atlattiktan sonra goreceksin hicbirsey bosuna degil sen yeter ki icini karartma ve inancini yitirme sana bunu yaşatan Allaha da daima şukret ve ona guven hersey duzelecek İnsallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?