Ağlayakta gözden mi olak???

zaten bizde hic ikiz yok. o yuzden o sansim cok az

sen ikiz istiyordun dimi cnm

2 iz-3 üz artık Allah ne verdiyese tabi hayırlısıyla, eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde olsunda 1 tanede yeter , benim anne tarafında çok canım annem ve teyzem ikizlerini düşük yaptı-diğer 2 teyzemin 2 iz öyle yani, hayırlısı

bizim arkadaşlarında ikizleri var bi kız bi erkek çok tatlılar ya

ayy evet çok tatlı oluyorlar, birbirlerinin sesine korkup ağlıyorlar düşün yani , o kadar tatlılar

Hayırlı cumalar öncelikle. .hastaneden eve çıktım cok şükür. .kan tahlil sonucum çıktı 1670 yükselmiş ptesi tekrar bakılacak degerim dusmezse ameliyat a karar verilecek dedi şuan deli sancılarım yok dayanabilecegim kadar var onun haricinde idare ediyorum..tek tupumu alınmasının sebebini şu şekilde açıklıyor eger tamamini almazsak hasarlı tupu orda bırakmış olacağız suan dis gebelik geçirdiğin için % 15 daha fazla 2.gebeliginde olma ihtimali dis gebeliğin oyizden tüpunu alip tek tuple aza indirmek eger 2.gebelik sag tupte dış gebelik olarak yasanirsa onuda alcacaz ama uzulmek yok tip bu konuda ilerledi tüp bebek altarnatifini degerlendircez tabi bunlar ihtimaller normal gebede kalabilirsin diyolar ki proflar bakiyolar bide tanıdık bulduk sagolsunlar ilgililer cok..bekliyorum simdi p.tesiyi beklemekte çok zor hayırlısı artik

kizlar dun gece esim ruyasinda bebek gormus ama bebegin sadece uc parmagi varmis. netten baktimda pek birsey bulamadim. sizin yorumlarinizi alayim
Rabbim hayirlara cikarsin..

canım siz bence kalp atışını keseyi sağlıklı olup olmayacağını çok düşünüyorsunuz o yüzden psikolojiktir.üzerinde durmayın derim.rabbim sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.

bende yıllardır regl öncesi bir kaç gece rüyamda hep erkek çocuk görürüm.erkek çocuk müjdedir biliyorsun. her seferinde tamam bu defa müjdeyi aldım derim ama sonuç fos çıkar.hatta bu reglimden öncede rüyamda kan testi yaptırmışım sonuç 210 çıkmış.sabah kalktım regl olmamışım sevindim buda müjde diye. ama aradan 1 saat geçmeden regli oldum. kafamızı çok meşgul ediyoruz böyle şeylerle o nedenle rüyada görüyoruz

inşallah kan değerin düşerde hiç operasyona falan gerek kalmaz canım, bencede üzülmek yok tıp gerçekten çok ilerledi, sen şimdi kendine ve eşine moral ver, daha güzel daha sağlıklı gebelikler yaşayacaksın inşallah, bugünleri de ileride hiç mi hiç hatırlamayacaksın

hayırlı cumalar canım.sancın olmamasına sevindim. dualarımız seninle canım inşallah düşecek değerin ve sen tekrar normal yolla sağlıklı bebiş kucağına alacaksın.güzel şeyler düşün tatlım

hayirli cumalar eketencim.. cok gecmis olsun cnm. degerin duser insallah gerci diger secenektete cozum yollari varmis.. buda senin imtihaninmis,sabirla yoluna devam edeceksin yine.. Rabbim kucagini bos birakmayacak insallah.. biz hep senin yanindayizz vee seni cook ozledikk

hadii yaaa Allahim dogumdaki kadinada yardim etsin:18:

sen simdi is yerinde misin fundamm

çıkınca gidersin , hem keşke orada bekleseydin doğum çabuk gerçekleşiyor sonuçta :44:

Aslında kara helvayı yemek programlarında yapmışlardı burda adettendir cnm yeni doğum yapana sıcacık helva götürülür çokda güzel olur helede cevizli oldumu

ben cevizi hic sevmemm simdi bile zorla yiyorumm

aminnnn canım
he kız işteyim inşaata bakıcam dedim kontrole gidiyom ya arada gitmişken vınnn yakın burda kaytardım yaniii ama okadarda bekleyemezdimki

kızzzzzzzz canım çektiii hemde cevizliiii ımmmm :125:

ayşemmm ben çok seviyom kekini çok yaparım cevizli
inciri aç içine koy çokkk güzel oluyorrrr

bende boşsun sandım

Ayşemmm eşinin rüyası hayır olsun inşallaaaaaah bence güzel bi anlama geliyor.

Eketenim Allah yardımcın olsun canım

teşekkür ederim inşallah canlarım gecicek insallah..boyle oldum diye topigi terketmem zaten sizin bebis haberlerinizi okuyup mutlu olacağım çünkü rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese

teşekkür ederim inşallah canlarım gecicek insallah..boyle oldum diye topigi terketmem zaten sizin bebis haberlerinizi okuyup mutlu olacağım çünkü rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese

tabloda hala hamişsin ona göre , çok geçmeyecek tekrar hamiş haberi vereceksin bize çünkü

cok haklisin cnm, ben su anda akisina biraktim aslinda. hamile oldugumu ogreneli 1 hafta oldu. daha hic muayeneye gitmedim mesela esim herseyi en ince ayrintiya kadar dusunur ve her seferinde en kotu halinde dusunur. hatta kotuyu cagirma diye kizarim ona. huy iste,elden birsey gelmiyor. o yuzden boyle bir ruya gordu sanirim:26:

Canim gecmis olsun sen sakin içini karartma inan bu cok yasanan bi durum her an hepimizin başina gelebilecek birşey.Bu durumu benim eşimin kizkardeşi de yaşadi cok uzuldu kahroldu ama operasyondan 4 ay sonra tek tup tek yumurtayla tek yumurta ikizlerine hamile kaldi.Kaynanasi ona;iki tane varken doguramiyodun simdi hayatta doguramazsin falan diyordu gerizekali :) normal yolla kaldi h de .Allah okadar buyukki sen bunu yaşadiysan boşuna degil senin icin mutlaka hayirli olan budur onu düşün hayirli kismini sen bu sikintilari atlattiktan sonra goreceksin hicbirsey bosuna degil sen yeter ki icini karartma ve inancini yitirme sana bunu yaşatan Allaha da daima şukret ve ona guven hersey duzelecek İnsallah.

neyse o zaman arada kacarsin yine fundosumm
cevizi tek sevmeyen benim heralde
ben havuclu,findikli,tarcinli keki cok seviyorumm

Canim bu benim Oss'ye girmeye yakin her gece ruyada hep kalemimi silgimi evde unutup sinavda bisey yapamadigini gormem gibi olmuş :) bi anlami oldugundan degil inan ki sadece bilincaltindaki endişelerden dolayi gormuştur o ruyalari sonucta hamile kaldiktan sonra senin ustune duşen sagligina beslenmene dikkat etmek.Sen bunlari yaptiktam sonra gerisi Allahin takdirine kalmiş.Rabbim saglikla sihhatle kucaginiza almayi nasip etsin insallah.Bize de dua et kizz :)

Fundagun meslektaşiz sanirimm :)

bunları okuduktan sonra gerçekten yalnız değiliz diyorum kendi kendime, çok güzel bir paylaşımdı tşk ederim, Rabbim sen çok büyüksün

ayrıca o kaynanaya çok sinir oldummm

kizlar ya ben dun adet gelicekmis gibi hiss etdim kendimi ama halen gelmedi zamanina var heralde
bir sey sorucam
ben gecen ay ayin 8 zi lekelenmeyle adet gordum 9-10 leke oldu 11-12 si birazcik artdi
yoksa ben 7-8 erkenmi demisim adet gunumu
sizce leke geldigi gunumu saymaliyim yoksa artigi gunumu?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…