neyse o zaman arada kacarsin yine fundosumm
cevizi tek sevmeyen benim heralde
ben havuclu,findikli,tarcinli keki cok seviyorumm
Fundagun meslektaşiz sanirimm :)
yapmadim sosyalim ya dun eczaneye gitmisdik esimle almak istedim sonra neyapicam ya testi dedimtest yaptın mı
kizlar ya ben dun adet gelicekmis gibi hiss etdim kendimi ama halen gelmedi zamanina var heralde
bir sey sorucam
ben gecen ay ayin 8 zi lekelenmeyle adet gordum 9-10 leke oldu 11-12 si birazcik artdi
yoksa ben 7-8 erkenmi demisim adet gunumu
sizce leke geldigi gunumu saymaliyim yoksa artigi gunumu?:26:
yapmadim sosyalim ya dun eczaneye gitmisdik esimle almak istedim sonra neyapicam ya testi dedimzaten adetim gelicek dedim
eve geldim sanci gibi birssey oldu karnimin altinda akintim biraz artdi dedimki heralde geliyor gelmedi
test yapmak istemiyorum canim bu ayda olmadi bence
Canim bu benim Oss'ye girmeye yakin her gece ruyada hep kalemimi silgimi evde unutup sinavda bisey yapamadigini gormem gibi olmuş :) bi anlami oldugundan degil inan ki sadece bilincaltindaki endişelerden dolayi gormuştur o ruyalari sonucta hamile kaldiktan sonra senin ustune duşen sagligina beslenmene dikkat etmek.Sen bunlari yaptiktam sonra gerisi Allahin takdirine kalmiş.Rabbim saglikla sihhatle kucaginiza almayi nasip etsin insallah.Bize de dua et kizz :)
teşekkür ederim inşallah canlarım gecicek insallah..boyle oldum diye topigi terketmem zaten sizin bebis haberlerinizi okuyup mutlu olacağım çünkü rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese
o genelde havuçlu cevizli tarçınlı olur ama neysee cadııı
inşaat teknikeriyim canım sen:13:
İnşaatci bayanlari hep takdir etmişimdir :)) Ben de insaat muhendisiyim.Şantiyeye falan gittigine gore sen de benim gibi işin en guzel kısmını seviyosun demekki imalat kismini :)) hele de bayanlar yapamaz diyenlerin aksine inadina cok zevkli oluyor :)
İnşaatci bayanlari hep takdir etmişimdir :)) Ben de insaat muhendisiyim.Şantiyeye falan gittigine gore sen de benim gibi işin en guzel kısmını seviyosun demekki imalat kismini :)) hele de bayanlar yapamaz diyenlerin aksine inadina cok zevkli oluyor :)
Nasıl unuttummmm kızzzz
jelll dünnnn, icad edenden Allah razı olsunnnn
hep bilincalti zaten tatlim
hep dua ediyorum sizler icin canim, aralik ayinin sonlarina dogru daha civil civil olacak bu topik, hamilelerr cogalacakk,muhabbetler daha farkli olacakkherkes bebisi icin birseyler ogrenmeye calisacak hamile izdihami yasanacakkk
cok rahat dimi
valla aynenn Allah razi olsun. insanlik icin kucuk belki ama bizim gibi sikinti cekenler icin cok buyuk bi buluş
aslinda dogru soyluyorsun canima.s canım, lekelenme gelen gün adetin ilk günü olarak kabul ediliyor kuzum
sen bilirsin test yapmak en azından kafayı rahatlatıyor , yani hamile olmadığını anlayınca adetini bekliyorsun
cok rahat dimi
valla aynenn Allah razi olsun. insanlik icin kucuk belki ama bizim gibi sikinti cekenler icin cok buyuk bi buluş
sedoskooo sen nerelerdeydinn
fundosko ben o keki degistirdimm,cunku oyle daha guzel oluyor
elini kime çarpsan hamile mi olacak kız şimdii burada
aslinda dogru soyluyorsun canim
ama ben umutsuz vakayim
bu ayda gelicek diyorum ve hic test yapmak istemiyorum
bekliyim 8 ne kadar insallah adet olmam sosyalim bende hamileyim diye yazarim sende bundan yapistirirsin onume
insallah hhhhhhhhhhh aminnnnnnnnnnnnnnnnnhep bilincalti zaten tatlim
hep dua ediyorum sizler icin canim, aralik ayinin sonlarina dogru daha civil civil olacak bu topik, hamilelerr cogalacakk,muhabbetler daha farkli olacakkherkes bebisi icin birseyler ogrenmeye calisacak hamile izdihami yasanacakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?