Ağlayakta gözden mi olak???

test yaptın mı
yapmadim sosyalim ya dun eczaneye gitmisdik esimle almak istedim sonra neyapicam ya testi dedim zaten adetim gelicek dedim
eve geldim sanci gibi birssey oldu karnimin altinda akintim biraz artdi dedimki heralde geliyor gelmedi
test yapmak istemiyorum canim bu ayda olmadi bence

a.s canım, lekelenme gelen gün adetin ilk günü olarak kabul ediliyor kuzum

sen bilirsin test yapmak en azından kafayı rahatlatıyor , yani hamile olmadığını anlayınca adetini bekliyorsun

hep bilincalti zaten tatlim

hep dua ediyorum sizler icin canim, aralik ayinin sonlarina dogru daha civil civil olacak bu topik, hamilelerr cogalacakk,muhabbetler daha farkli olacakk herkes bebisi icin birseyler ogrenmeye calisacak hamile izdihami yasanacakkk

teşekkür ederim inşallah canlarım gecicek insallah..boyle oldum diye topigi terketmem zaten sizin bebis haberlerinizi okuyup mutlu olacağım çünkü rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese

canımm bizde senin yeniden bebiş haberini alıp halaylar çekicez Hayatta her şey bizim için iyisiyle kötüsüyle, yaşarken yıpranıyoruz işte , eski yaşadığın skıntıları düşün , onlar geçti, şuanda canını acıtmıyor....buda geçecek , bu zamanlara da bebişlerinle beraber bakacaksın Allahın izniyle

Güzel günler göreceğiz ,güneşli günler

o genelde havuçlu cevizli tarçınlı olur ama neysee cadııı

inşaat teknikeriyim canım sen:13:

İnşaatci bayanlari hep takdir etmişimdir :)) Ben de insaat muhendisiyim.Şantiyeye falan gittigine gore sen de benim gibi işin en guzel kısmını seviyosun demekki imalat kismini :)) hele de bayanlar yapamaz diyenlerin aksine inadina cok zevkli oluyor :)

Nasıl unuttummmm kızzzz
jelll dünnnn, icad edenden Allah razı olsunnnn

Ayşemm rüyanı Allah hayır etsin canımm

parmağın anlamı güzel ama bilinçaltı bir rüya da olabilir

Benim için rüyalar çook önemlidir, çok fazla görürüm ve çoğu gördüklerimi yaşamışımdır da

inşaat demeyin bana yapı statiği ve mukavemetten çektiğim kadar hiç bir şeyden çekmedimmm

Ben imalatın ince kısmını seviyorum kabası bitince yani alçı sıva boya, alçıpan, kapı, pencere, vitrifiye, döşeme vs.
canım bu ara işler çok durgun büyük proje yok elimizde o yüzden hiçççç zevk almıyorummm

elini kime çarpsan hamile mi olacak kız şimdii burada

cok rahat dimi
valla aynenn Allah razi olsun. insanlik icin kucuk belki ama bizim gibi sikinti cekenler icin cok buyuk bi buluş

he yaaaa çok kısa sürdü işkence gibi oluyodu bazen
çooooooook büyük çokkkkkkkkkkkk

a.s canım, lekelenme gelen gün adetin ilk günü olarak kabul ediliyor kuzum

sen bilirsin test yapmak en azından kafayı rahatlatıyor , yani hamile olmadığını anlayınca adetini bekliyorsun
aslinda dogru soyluyorsun canim
ama ben umutsuz vakayim
bu ayda gelicek diyorum ve hic test yapmak istemiyorum
bekliyim 8 ne kadar insallah adet olmam sosyalim bende hamileyim diye yazarim sende bundan yapistirirsin onume

aslinda dogru soyluyorsun canim
ama ben umutsuz vakayim
bu ayda gelicek diyorum ve hic test yapmak istemiyorum
bekliyim 8 ne kadar insallah adet olmam sosyalim bende hamileyim diye yazarim sende bundan yapistirirsin onume

bekliyoruz kuzum inşallah güzel haberler vereceksinnn

insallah hhhhhhhhhhh aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…