Ağlayakta gözden mi olak???

sedoskooo sen nerelerdeydinn

fundosko ben o keki degistirdimm,cunku oyle daha guzel oluyor

inşaat demeyin bana yapı statiği ve mukavemetten çektiğim kadar hiç bir şeyden çekmedimmm

fındıklıda çok güzelll canım :125:

sedommm ben rüya hiççç hatırlamam çok nadir

mukavemeti çok seviyodum ben

fındıklıda çok güzelll canım :125:

sedommm ben rüya hiççç hatırlamam çok nadir

mukavemeti çok seviyodum ben

nefret ediyorummm o derstennn

insallah amin 19 ayllik hasretim biterde benimde yuzum guler
insallah sizlerinde yuzu guler en kisa surede

güzel dileklerin için tşk ederimmm canım benimmm seninde yüzün gülecek tabi kii

neye özendiriyolar bunlar :26:

söylediklerinize anlam vermeye çalışıyorum fundoşş jel mel

jel olayı kızzz

bunları okuduktan sonra gerçekten yalnız değiliz diyorum kendi kendime, çok güzel bir paylaşımdı tşk ederim, Rabbim sen çok büyüksün

ayrıca o kaynanaya çok sinir oldummm

Hic sormaa burda kaynanalar cok fenaa ben de bazenn konusurken ilk cocugum kiz olur insallah diyorum kaynanam kalp krizi gecirecek nerdeyse :)) Allah korusun oyle deme ilk cocuk erkek olsun da sonra kiz olursa olsun diyo :) kafayi yemişlerr valla ben daha 6 aylik evliyim ama gittigim her ortamda kısır muamelesi gormeye başladim şimdiden :)) bakma onlarin inadina gidecek olsam nerdeyse bir iki sene daha kalmayayim da şoyle kudursunlar diyesim geliyo :)) ama kocamla ben cok istiyoruz oyizden Allah biran once nasip eder insallah :)

neredesin ki canım sen :26:

Canimm ben dee boyle beton aşamasi demirler kalip işleri falan o kismi seviyorum hele o beton kokusuuu hayatta en sevdigim koku :) deli diyeceksiniz ama cocukluktan gelen toprak yeme alişkanligim bu meslegi edinmem itibariyle beton yemeye dönüştü ve epeydir gitmiyorum nasil canim cekiyor anlatamam evdeki beton kirintilarina sardim 1 aydir :) yani deli demeyin elimde degil :))

neye özendiriyolar bunlar :26:

söylediklerinize anlam vermeye çalışıyorum fundoşş jel mel

JELLL EVETT SENİN İHTİYACIN YOK HANFENDİ EN ESKİ EVLİMİZ AMA EN RAHATI

beton kokusumuuuuuuu iğrençççç pislik kokusu resmen
toprak kokusu çimen kokusu tamammm bende hastayımdaa beton kokusu çok iğrenç kız

Ayy damak tadi işte hihihihi

jell varr sikinti yok
beton yiyen ilk defa duyuyorumm bunye meselesi iste:26:

Cnm sadece un şeker yağdan oluyor bildiğiniz un helvası can çekilse bile 5 dk lık bişey o yüzden yazdım yani herkesin evinde olan malzeme

ananem derdiki,caniniz birsey cekince avcunuzu yalayin gogsunuze surun. o zaman birsey olmuyormus

ama benim canim beton cekti simdi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…