:93: bırdıyım
:82: araştırmam gereken casuslar vardı :82: iz peşindeydim :126:
sedoskooo sen nerelerdeydinn
fundosko ben o keki degistirdimm,cunku oyle daha guzel oluyor
Ayşemm rüyanı Allah hayır etsin canımm
parmağın anlamı güzelama bilinçaltı bir rüya da olabilir
Benim için rüyalar çook önemlidir, çok fazla görürüm ve çoğu gördüklerimi yaşamışımdır da
inşaat demeyin bana yapı statiği ve mukavemetten çektiğim kadar hiç bir şeyden çekmedimmm
insallah amin 19 ayllik hasretim biterde benimde yuzum gulerbekliyoruz kuzum inşallah güzel haberler vereceksinnn
ayy sosyalcimm benden cok yasayacaksinn, bende aynen o cumleyi yazacaktimm
:93: Bırdıyım
:82: Araştırmam gereken casuslar vardı :82: Iz peşindeydim :126:
özendirmeyinnn kızzzzz
gene ne karıştırıyon cadıııııııııııı :112:
fındıklıda çok güzelll canım :125:
sedommm ben rüya hiççç hatırlamam çok nadir
mukavemeti çok seviyodum ben
insallah amin 19 ayllik hasretim biterde benimde yuzum guler
insallah sizlerinde yuzu guler en kisa surede
neye özendiriyolar bunlar :26:
söylediklerinize anlam vermeye çalışıyorum fundoşş jel mel
bunları okuduktan sonra gerçekten yalnız değiliz diyorum kendi kendime, çok güzel bir paylaşımdı tşk ederim, Rabbim sen çok büyüksün
ayrıca o kaynanaya çok sinir oldummm
Hic sormaa burda kaynanalar cok fenaa ben de bazenn konusurken ilk cocugum kiz olur insallah diyorum kaynanam kalp krizi gecirecek nerdeyse :)) Allah korusun oyle deme ilk cocuk erkek olsun da sonra kiz olursa olsun diyo :) kafayi yemişlerr valla ben daha 6 aylik evliyim ama gittigim her ortamda kısır muamelesi gormeye başladim şimdiden :)) bakma onlarin inadina gidecek olsam nerdeyse bir iki sene daha kalmayayim da şoyle kudursunlar diyesim geliyo :)) ama kocamla ben cok istiyoruz oyizden Allah biran once nasip eder insallah :)
Ben imalatın ince kısmını seviyorum kabası bitince yani alçı sıva boya, alçıpan, kapı, pencere, vitrifiye, döşeme vs.
canım bu ara işler çok durgun büyük proje yok elimizde o yüzden hiçççç zevk almıyorummm
neye özendiriyolar bunlar :26:
söylediklerinize anlam vermeye çalışıyorum fundoşş jel mel
Canimm ben dee boyle beton aşamasi demirler kalip işleri falan o kismi seviyorum hele o beton kokusuuu hayatta en sevdigim koku :) deli diyeceksiniz ama cocukluktan gelen toprak yeme alişkanligim bu meslegi edinmem itibariyle beton yemeye dönüştü ve epeydir gitmiyorum nasil canim cekiyor anlatamam evdeki beton kirintilarina sardim 1 aydir :) yani deli demeyin elimde degil :))
JELLL EVETT SENİN İHTİYACIN YOK HANFENDİ EN ESKİ EVLİMİZ AMA EN RAHATI
beton kokusumuuuuuuu iğrençççç pislik kokusu resmen
toprak kokusu çimen kokusu tamammm bende hastayımdaa beton kokusu çok iğrenç kız
neredesin ki canım sen :26:
Ağrıdayım canim eşim burali normalde Ankarada yaşiyordu ama iş dolayisiyla buraya geldik :)
Ayy damak tadi işte hihihihi
Ağrıdayım canim eşim burali normalde Ankarada yaşiyordu ama iş dolayisiyla buraya geldik :)
JELLL EVETT SENİN İHTİYACIN YOK HANFENDİ EN ESKİ EVLİMİZ AMA EN RAHATI
beton kokusumuuuuuuu iğrençççç pislik kokusu resmen
toprak kokusu çimen kokusu tamammm bende hastayımdaa beton kokusu çok iğrenç kız
kız benim bile canım çekti şimdi, yazma kuzum yazma hamileler var
jell varr sikinti yok
beton yiyen ilk defa duyuyorummbunye meselesi iste:26:
Cnm sadece un şeker yağdan oluyor bildiğiniz un helvası can çekilse bile 5 dk lık bişey o yüzden yazdım yani herkesin evinde olan malzeme
Cnm sadece un şeker yağdan oluyor bildiğiniz un helvası can çekilse bile 5 dk lık bişey o yüzden yazdım yani herkesin evinde olan malzeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?