aşk olsun biz varız yaa:126: al sana kahveeee
24 ağustos nikah, 31 ağustos kendi memleketimde düğün, 2 eylül eşimin memleketinde düğün
söylemeyiz çok gizli
piiss cadıı ,
nerden biliyosun kız rahat olduğumu belki en çilekeşi benimdir
nolduu fundosummmm, ben sizin icin dedimm is sikintisinaa cok az kaldi diyeeama senin nasil anladigini tahmin ettimm tabiki oyle birsey dusunmemm
O beton değilde kil cnm annemde yemişti kardeşime hamileyken demir eksikliği olanların vücudu istiyormuş nası yiyorlar bende anlamıyorum
kızz benimde 1 hafta arayla nikahım izmirde ardından eğlence, düğünüm istanbulda oldu iki defa güzel oluyo ama yorucu
heee kesin öledir sedoşşşş anladın seeeeeeeeen
ayşemmm ben yarında çalışıyom yaaaaaaaaa kızzzz
nolduu fundosummmm, ben sizin icin dedimm is sikintisinaa cok az kaldi diyeeama senin nasil anladigini tahmin ettimm tabiki oyle birsey dusunmemm
kızz benimde 1 hafta arayla nikahım izmirde ardından eğlence, düğünüm istanbulda oldu iki defa güzel oluyo ama yorucu
un helvası iyiymiş çok severim ben ama beton almıyimValla cnm düğün dernek un helvası beton konuşuyoruz
henüz gelen giden yok ama belim kopacak gibi ağrıyorne yapalım uğraşıyoruz, sen ne yapıyorsun gelen giden var mı :26:
un helvası iyiymiş çok severim ben ama beton almıyim
henüz gelen giden yok ama belim kopacak gibi ağrıyor
yarında çalışıyor kız yarasına tuz bastın
oyyy yerim senii fundoşumm
noluur tahmin ettiğin neydi ayşemm söylesennee:82:
bende sey dusundumhani mesainize 2 saat kaldi diyip halay cektim yaa sanki siz gidince sevinecekmisim gibi birsey cikti sandimm birde halay cekmisim yaa
tabi ki çok yorucuydu, hatırlamak bile istemiyorum
yarında çalışıyor kız yarasına tuz bastın
oyyy yerim senii fundoşumm
seenn var yaaa:87:
bende yarın çalıyorum canım hemde 5e kadar
senn çok tatlı bişeysin yaa
biliyordum komik bir şey olduğunu o yüzden sordum
:82:
ama yinede bunu araştırmam lazım
acaba biz gittiğimizde sevincinden halay çekiyor musun :82:
bu yüzden cumartesiden nefret ediyorummmmmmm
o zaman halayimi siz varken cekeyim berii
kızlaar selaaammm duvarları aşıp geldim.. işyerinden yasaklamışlar bu siteyi neler neler yaptım ama en sonunda girdim
şimdi size bişiler söylücem bana hemen cevap verin :)
bat 13 Aralık benim şimdi... 2-3 gündür bi kasık ağrım var çok değil ama kendini hissettiren cinsten
birde bugün sol göğsüme ince ince bi sızı geliyo.. hani desem ki regl yaklaşıyo ondan öyle olsa ikisi birden sızlamaz ağrırdı ama bu tek taraflı ve sızı sizce bu nedir ??
kızlaar selaaammm duvarları aşıp geldim.. işyerinden yasaklamışlar bu siteyi neler neler yaptım ama en sonunda girdim
şimdi size bişiler söylücem bana hemen cevap verin :)
bat 13 Aralık benim şimdi... 2-3 gündür bi kasık ağrım var çok değil ama kendini hissettiren cinsten
birde bugün sol göğsüme ince ince bi sızı geliyo.. hani desem ki regl yaklaşıyo ondan öyle olsa ikisi birden sızlamaz ağrırdı ama bu tek taraflı ve sızı sizce bu nedir ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?