Ağlayakta gözden mi olak???

Eve gidince yap fundacan ozaman naptın dr a gidiyorum demiştin

jell varr sikinti yok
beton yiyen ilk defa duyuyorumm bunye meselesi iste:26:

Cnm sadece un şeker yağdan oluyor bildiğiniz un helvası can çekilse bile 5 dk lık bişey o yüzden yazdım yani herkesin evinde olan malzeme

ananem derdiki,caniniz birsey cekince avcunuzu yalayin gogsunuze surun. o zaman birsey olmuyormus

ama benim canim beton cekti simdi

valla ilaç gibi geldi derler yaa aynen öleee kocişte çok sevdi
ezooooo evde varr vardaaa biz işteyiz yeavrummmm ayşem hadi bi ihtimal yaptı ya sedomm ya lizom
ayşemmm annemde öle der heppp
hay aksi nerden bulacaz şimdi sana beton heryerdee inşaat zor olmasa gerek istanbulda

kız sen beni çıldırtacaksın iş yerinde nasıl yapayım ahanda hamileyim ve canım çekti ne olacak

ananem derdiki,caniniz birsey cekince avcunuzu yalayin gogsunuze surun. o zaman birsey olmuyormus

ama benim canim beton cekti simdi

Tamamda eve gidince yemek yapıyosunuz mecburen ee mesela çorba kaynarken unu kavuruverr sosyalcaan işten gidince ozamana kadarda dayan artıkk hepimiz aynı apartmanda olsak valla yapardım hepinize

Eve gidince yap fundacan ozaman naptın dr a gidiyorum demiştin

Tamamda eve gidince yemek yapıyosunuz mecburen ee mesela çorba kaynarken unu kavuruverr sosyalcaan işten gidince ozamana kadarda dayan artıkk hepimiz aynı apartmanda olsak valla yapardım hepinize

:84: ezoooo :85: gittim ama doğuma girmişti bekleyemedim 45 dk sürer en az dedi

benim canım çekmedide misal diyorum

eve gitmemize 3-4 saat var en azından :93:

gule gule kullanin sekerimm
evt yaa ist da adim basi insaat. birde yol calismalari yok muu

benim canımda bişeyler istiyoda ne istiyo bulamıyom oluyom bazen böle

Son düzenleme:
Evet ya ne güzel olurdu ben yanlızım pek kafamı saran yok apartmanda 2 tane var onlarda kv le oturuyorlar sıkılıyorum bi çıkıp kahve içip dertleşecem kimse yok

aşk olsun biz varız yaa:126: al sana kahveeee
Sosyalcan sen benden 1 hafta sonra evlenmişin demi sanırım öle

24 ağustos nikah, 31 ağustos kendi memleketimde düğün, 2 eylül eşimin memleketinde düğün
ne muhabbetler dönüyo bakıyim yine burda

söylemeyiz çok gizli

piiss cadıı ,

nerden biliyosun kız rahat olduğumu belki en çilekeşi benimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…