aminnnn canım
he kız işteyim inşaata bakıcam dedim kontrole gidiyom ya arada gitmişken vınnnyakın burda kaytardım yaniii ama okadarda bekleyemezdimki
kızzzzzzzz canım çektiii hemde cevizliiiiımmmm :125:
ayşemmm ben çok seviyom kekini çok yaparım cevizli
inciri aç içine koy çokkk güzel oluyorrrr
jell varr sikinti yok
beton yiyen ilk defa duyuyorummbunye meselesi iste:26:
Cnm sadece un şeker yağdan oluyor bildiğiniz un helvası can çekilse bile 5 dk lık bişey o yüzden yazdım yani herkesin evinde olan malzeme
ananem derdiki,caniniz birsey cekince avcunuzu yalayin gogsunuze surun. o zaman birsey olmuyormus
ama benim canim beton cekti simdi
kız sen beni çıldırtacaksıniş yerinde nasıl yapayım ahanda hamileyim ve canım çekti ne olacak
ananem derdiki,caniniz birsey cekince avcunuzu yalayin gogsunuze surun. o zaman birsey olmuyormus
ama benim canim beton cekti simdi
valla ilaç gibi geldi derler yaa aynen öleee kocişte çok sevdi
ezooooo evde varr vardaaa biz işteyiz yeavrummmm ayşem hadi bi ihtimal yaptı ya sedomm ya lizom
ayşemmm annemde öle der heppp
hay aksi nerden bulacaz şimdi sana betonheryerdee inşaat zor olmasa gerek istanbulda
Tamamda eve gidince yemek yapıyosunuz mecburen ee mesela çorba kaynarken unu kavuruverr sosyalcaan işten gidince ozamana kadarda dayan artıkkhepimiz aynı apartmanda olsak valla yapardım hepinize
ne güzel olurdu
Eve gidince yap fundacan ozamannaptın dr a gidiyorum demiştin
Tamamda eve gidince yemek yapıyosunuz mecburen ee mesela çorba kaynarken unu kavuruverr sosyalcaan işten gidince ozamana kadarda dayan artıkkhepimiz aynı apartmanda olsak valla yapardım hepinize
ne güzel olurdu
:84: ezoooo :85: gittim ama doğuma girmişti bekleyemedim 45 dk sürer en az dedi
benim canım çekmedide misal diyorum
eve gitmemize 3-4 saat var en azından :93:
valla ilaç gibi geldi derler yaa aynen öleee kocişte çok sevdi
ezooooo evde varr vardaaa biz işteyiz yeavrummmm ayşem hadi bi ihtimal yaptı ya sedomm ya lizom
ayşemmm annemde öle der heppp
hay aksi nerden bulacaz şimdi sana betonheryerdee inşaat zor olmasa gerek istanbulda
ne muhabbetler dönüyo bakıyim yine burda
Evet ya ne güzel olurdu ben yanlızım pek kafamı saran yok apartmanda 2 tane var onlarda kv le oturuyorlar sıkılıyorum bi çıkıp kahve içip dertleşecem kimse yok
Sosyalcan sen benden 1 hafta sonra evlenmişin demi sanırım öle
JELLL EVETT SENİN İHTİYACIN YOK HANFENDİ EN ESKİ EVLİMİZ AMA EN RAHATI
beton kokusumuuuuuuu iğrençççç pislik kokusu resmen
toprak kokusu çimen kokusu tamammm bende hastayımdaa beton kokusu çok iğrenç kız
piiss cadıı ,
nerden biliyosun kız rahat olduğumu belki en çilekeşi benimdir
aşk olsun biz varız yaa:126: al sana kahveeee
24 ağustos nikah, 31 ağustos kendi memleketimde düğün, 2 eylül eşimin memleketinde düğün
söylemeyiz çok gizli
benim canımda bişeyler istiyoda ne istiyo bulamıyom oluyom bazen böle
Hmm bizim nikah 9 ağustos düğün 26 ağustos eşimin doğum günüde 25 i ona hediye oldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?