ne guzel ya bu halaylardan burdaki herkes icin cekilsin insallah bizler icinde
hosbuldum canimAmin cnm hosgeldin
Günaydın cnm
amin canım inşallah dua ediyorum sizetebriklerrrrrrrrrr sagsalim kucagina al insallahhhhhhhhhhhh
darisi bizlere
sıra sizde artık evet bekliyoruzGünaydın herkeseeeee
Fundacım hadi gözün aydın canım sonuçlarına sevindim sıra bebekte canım inşAllah
Fatmacım tebrik ediyorum seni bencede hamilesin.. Yaşasın bir hamile daha sıra bize de geliyo inşAllah..
Teeeyyyy teeeyyyy
bu arada benaycım bu yazdıklarını rüyamda görmüştüm sanki tüylerim diken diken olduGünaydın cnm
tamam canım benim akşam haber ederim
Fatmacim cok sevindim meraklandim simdi kan testini bekliyoz cnm bnm Rabbim tamamına erdirsin
tabi ki sizde varsınız canım sıra sizde artıkhosbuldum canim
ne guzel hergun bir hamile haberi geliyor bizde varmiyiz bu gunlerde acaba
insallah bizde hamileyimmmmmmmmmmmmmm
yazariz buraya
savunun biz geliyoruz hamile hamile ardinizdanamin canım inşallah dua ediyorum size
sıra sizde artık evet bekliyoruz
bu arada benaycım bu yazdıklarını rüyamda görmüştüm sanki tüylerim diken diken oldu
tabi ki sizde varsınız canım sıra sizde artık
Selam canlarim
Fatmacim tebrik ederim ins kandan da guzel haberler alirsin
Fundos sonuclarin temiz ciktigina cok sevindim ama klomene gerek kalmicak bak gorursun
Bu arada sn ne cabuk yumurtluyosun yaa daha yeni adet olmustunzamanmi cabuk geciyor yoksa :44:
hosbuldum canim
ne guzel hergun bir hamile haberi geliyor bizde varmiyiz bu gunlerde acaba
insallah bizde hamileyimmmmmmmmmmmmmm
yazariz buraya
bu topik gerçekten çok uğurlu hepiniz çok iyisiniz çok tatlısınız iyi ki varsınız seviyorum sizi
amin canım inşallah dua ediyorum size
sıra sizde artık evet bekliyoruz
bu arada benaycım bu yazdıklarını rüyamda görmüştüm sanki tüylerim diken diken oldu
tabi ki sizde varsınız canım sıra sizde artık
Canım benim ben ayrıca mutlu oldum.. Dejavu deler ki severim o anları nedense.. Diğer topikleri bilmem ama burası çok güzel iyiki vrsınız
Bu topik ne güzelmiş böyle her ay en az bir hamile. :))))gerçekten dejavu gibiydi ben bu anı yaşamıştım önceden gibi bişey oldu
al canım benim yada kocişine aldır hemen yap inşallah seninde güzel haberlerini alırızevde test olaydı bende yapsaydım yaf
al canım benim yada kocişine aldır hemen yap inşallah seninde güzel haberlerini alırız
cnm kociş cıktı arkdslarla buluscak cıkıcam evden 1 -2 saate kadar nobetcı eczanedn alıyım
bize haber etmeyi unutma sakınbende işten çıkınca hastaneye gidip kan testi yapıracam ama vakit geçmek bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?