kusura bakma cnm. gerci belkide Allah soyletmistirr
test yapmayi dusunuyor musunn cnm
seddd beni bulamaz kiii:124:
Günaydınn şekerleriyisinizdir inşallah
Allah dün sana bence sen hamilesin dedirtmişti
test yapsam çıkmaz ki daha çok erken sabredebilirsem adet günümü 1 gün geçtikten sonra yapmayı düşünüyorum.
Ama öyle zorki dayanmak bide bu ağrı hem korkuttu hemde ya hamilelik belirtisiyse dedirtti
Bir kuş cıvıltısı duydum sanki
ins bebiss agrisirr. sen kac aydir deniyorsun cnm?
Allah dün sana bence sen hamilesin dedirtmişti
test yapsam çıkmaz ki daha çok erken sabredebilirsem adet günümü 1 gün geçtikten sonra yapmayı düşünüyorum.
Ama öyle zorki dayanmak bide bu ağrı hem korkuttu hemde ya hamilelik belirtisiyse dedirtti
günaydın canıım ben sizi bu ara çok takip edemiyorum o kadar yoğunki işler akşam telefondan girip okuyabildiğim kadar takip ediyorum. Hepiniz yum dönemindesiniz inş hep beraber sırayla halaya tutturcaz bebişleri
ins bebiss agrisirr. sen kac aydir deniyorsun cnm?
iyiyiz sed sen nasilsin
senin kacinci gunun olduu
bu 2. aydı adet döngüm 35 gün beklemesi uzun ve zorr
senin kaçıncı denemendi doktora gittin mi herşey normal değilmi
günaydın canlarrr
ne var ne yok bakalım ben bugün pek uğrayamıcam galiba altta açık kalıcak ama takiptesiniz ona görebensiz bişey yapmak yok sonra en son ben öğreniyorum bebiş haberlerini
İnşallah canıım ilk önce sen verirsin o muhteşem haberi :109: ağrı nasıl canım ya benim de arada bir oluyor dün sanki iğne batırıyorlar gibi garip bir ağrı , Test yapmanı sabırsızlıkla bekliyoruz :13:
canımm ben çok uykusuzum ,eşim 2 gündür hasta gece çok ateşi çıktı, onun dışında iyiyim :))
Benim bugün 21. gün ( 29 günde bir oluyorum bazen 30) senin ayşem
İnşallah canıım ilk önce sen verirsin o muhteşem haberi :109: ağrı nasıl canım ya benim de arada bir oluyor dün sanki iğne batırıyorlar gibi garip bir ağrı , Test yapmanı sabırsızlıkla bekliyoruz :13:
canımm ben çok uykusuzum ,eşim 2 gündür hasta gece çok ateşi çıktı, onun dışında iyiyim :))
Benim bugün 21. gün ( 29 günde bir oluyorum bazen 30) senin ayşem
anladim cnm. bizde 3. denemelere basladik. gerci ilk ay duzenli iliski olmadi. gecen ay daha duzenli olmustu. bakalim bu ay nasil olacak
doktora gittim cnm yumurtalarda sorun yok. sadece iltihap var dedi. onun icinde krem ve antibiyotik verdi. onlari kullandim ama birdaha kontrole gitmedim. o yuzden bu ayda sogan suyu iciyorum. iltihap kalmissa yok etsin diye
yaa hani adet olunacağı zaman kasıklara yanma tarzında hafif bi ağrı girerya öyle yürüdükçe ani hareketlerde batar gibi oluyo. Ama geçen ayda bi hafta öncesinden böle olmuştu :18: hamilelikteki ağrılarla adetteki ağrılar tıpatıp aynı mı oluyormuş ki
ben soğan suyu içtikten sonra gittim doktora çok akıntım vardı demekki pek etkilememiş yada akıntıyla attım bilmiyorum fitil verdi doktor kullanmadım ama yum dönemimdi
kiz sen daha 2 aylik evlisinn. anam taze gelin
ne bu bebek aski hemen
hadi yaa, cok gecmis olsun cnm
oo senin az kalmiss sedilk hayirli haberi sen vereceksin:))
benim bugun 11. gunum. dun birsey yapmadik. bu aksam faal gececek
yaa hani adet olunacağı zaman kasıklara yanma tarzında hafif bi ağrı girerya öyle yürüdükçe ani hareketlerde batar gibi oluyo. Ama geçen ayda bi hafta öncesinden böle olmuştu :18: hamilelikteki ağrılarla adetteki ağrılar tıpatıp aynı mı oluyormuş ki
fitili iltihap oldugu icin mi verdi cnm. fitili kullan ama o onemli. demekki onu gerek gordu doktor. iltihap gebe kalmayi buyuk olcude etkiliyor.
sağol canım...İnşallah benden önce lizim var, 5 günü varmışçift çizgiyi görmüştün , kız sen gün aşırı çalışmıyor musun ?
biz dun sabah basladik iste cnm. 2 gunde bir devam edecez insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?