Slm kizlar yaa biz isteyken ne de guzel yazmissiniz yas benim dun cok akintim oldu yumurtluyom sanirim dedim iliskide bulunduk kocamla ama bugunde akintim coktu kocama dedim bugun yapmayalim yatin yapalim dedi muhtemelen cok yorgun oldugumdan ole dedi ya kacirirsam yumurtlamami korkuyorum
canım benim bugün reglin 20. günü hala geliyor ,anlamadım bu işten en iyisi gün aşırı devam etmen ben öyle yaptım senin kaçıncı günü bugün reglinin...inşallah tuttururuz kıız
Aaa kizlar unuttum bide ben yumurtlama gunune kdr hergun 2 kahvaltidan sonra 2 aksam yemekten sonra incir yedim. İncir cok faydaliymis. Sizde yeyin.
Slm kizlar yaa biz isteyken ne de guzel yazmissiniz yas benim dun cok akintim oldu yumurtluyom sanirim dedim iliskide bulunduk kocamla ama bugunde akintim coktu kocama dedim bugun yapmayalim yatin yapalim dedi muhtemelen cok yorgun oldugumdan ole dedi ya kacirirsam yumurtlamami korkuyorum
Canım bu zamanları kaçırma istersen deneyin sonra aklında acaba yapsaydık kalmasıngerçi demesi kolay ama zor oluyo hergünde :26:
Ahh canim sorma bugün 15. Gün benim gun asiri yapiyoruz iste reglim bittiginden beri insallah tuttururuz
Bu ay bnmde oyle cok akintim oldu 3 gun fln surdu en akintiyi gordugun ilk gun iliskiye grdim baktim erteside var yine girdim sonra bigun ara verdim bida girdim
en iyisini yapmışsın canıım, ben 16. gününden sonra pes ettim , tükendiim
inşallaaaah tuttururuz birde şöyle birşey var o akıntı geldiğinde , ya o gün ya da ertesi günü çalışabilirsiniz diyorlar yani dün gördüysen bugün mutlaka çalışma olsun :112:
Sedommmm benimkide bugun cok istekli ama daha var heralde napsamki bugun olsun bide ctesi pazarmi yapsak
yoksa full mu 4 gun
Bu geceyle beraber 4 gece full kankaaaa
Durmak yok funda bebeğe devam
iyi akşamlar arkadaşlar bende yarını sabırsızlıkla bekliyorum .aslında batım kasım 8 idi.test yaptım negatif çıktı.yarın tam 1 hafta olacak ve ben hala adet olmadım.eşim bugün test aldı.sabah yapacağım inşallah hakkımızda hayırlısı olur.ama hiç gögüs hassasiyeti falan hissetmiyorum.ama başım çok ağrıyor???
iyi akşamlar arkadaşlar bende yarını sabırsızlıkla bekliyorum .aslında batım kasım 8 idi.test yaptım negatif çıktı.yarın tam 1 hafta olacak ve ben hala adet olmadım.eşim bugün test aldı.sabah yapacağım inşallah hakkımızda hayırlısı olur.ama hiç gögüs hassasiyeti falan hissetmiyorum.ama başım çok ağrıyor???
Aysenurrum unuttunmu sana demistim senin burcundada var hamilelik hani esimde yengec yaa onla benim 17 sinde yaxiyor kizzzz yoksa biz ayni gunmu yumurtlayacaz
Kizzz test yaptimmm gene hicbisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?