Ağlayakta gözden mi olak???

evet cnm onu ihmal etme, ins bu ay hamis olursunn

Peşin peşin yazayım o cadıya Günaydınn Kıız Fundacan :109:

Fundoooş , koş hadi kooooşş

Fıstıklar taşınıyoz öbür ofise gidince girerim artık ama çok yazışmayın yaaa takip etmek zor oluyo hızınıza yetişemiyomn
ne zor geldi güne sizsiz başlamak yahu

arkadaşlar sabah test yaptım yine negatif çıktı yani hamile değilmişim.hayırlısı olsun ama ben şeyi merak ediyorum boş gebelik falan deniyorya eğer öle bişey olsaydı teste hamile çıkardı sınradan anlaşılıyor değilmi o yada kimyasal gebelik falan deniyorya o olabilirmi bu konularda pek bilgim yoksa.bilen vrmı??

Fıstıklar taşınıyoz öbür ofise gidince girerim artık ama çok yazışmayın yaaa takip etmek zor oluyo hızınıza yetişemiyomn
ne zor geldi güne sizsiz başlamak yahu

kolay gelsin cnmm :)) hadi çabuk taşının, bitir işlerini uç gel hemen

ayşenurr bu sabahta içemedim yaaa çok fire verdim çok
kız kesin biz pazar yumurtlayacaz haaa bak görürsün
burcumuzda bile diyo 17 kasımda 17 kasım

hakkında hayırlısı olsun canım , boş gebelik olsa da çıkar diye biliyorum , ama neden öyle bir düşünceye kapıldın ki çok mu geçti reglin

hakkında hayırlısı olsun canım , boş gebelik olsa da çıkar diye biliyorum , ama neden öyle bir düşünceye kapıldın ki çok mu geçti reglin

benim bir hafta geçti reglim.sanırım 1 sene önce olduğum kürtajın korkusu var hala .yani ozaman hamile idim ama bebek gelişemedi .şimdide öle bişey değildir inşallah diye korktum(

Az önce kendi masamdan kalktım sistem masasına geçtim oturduğum anda başım döndü, 3 sn gibi kısa bi süre, sanırım kendimde sallandım o sırada.
kızlaaar noluyo bana
Allahım nolur belirti olsun

benim bir hafta geçti reglim.sanırım 1 sene önce olduğum kürtajın korkusu var hala .yani ozaman hamile idim ama bebek gelişemedi .şimdide öle bişey değildir inşallah diye korktum(

oyy canım ya kıyamam, ama geriye dönüp bakma bitanem, kendini üzme böyle... dilerim kısa zaman da halay çeke çeke gelip hamişiiiimm diye bağırırsın :109: eğer için rahat değilse dr. git emin ol cnm

Az önce kendi masamdan kalktım sistem masasına geçtim oturduğum anda başım döndü, 3 sn gibi kısa bi süre, sanırım kendimde sallandım o sırada.
kızlaaar noluyo bana

inşallah canımm , bak bizi de çok heyecanlandırma

saol canım moral oldun:) ama ne yapalım stres yapma diyorlar kolay değil.can tatlı:)erkeklere göre hava hoş.biz bebek istiyoruz bir yandanda olmumsuz şeyler olabiliyor.tekrar kendimizi toparladığımızda yeniden bebek düşünüyoruz demekki bence yürekten istiyoruz.Allah kısa zamanda hayırlısı ile sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...

bizde ki duygusallık erkeklerde olsaydı, mümkün değil altından kalkamazlardı ki hiç birşeyin yok stres yapmaycğm derken bile stres yapıyoruz :) amiin canım inşallah kısa zaman da

ayşenurr bu sabahta içemedim yaaa çok fire verdim çok
kız kesin biz pazar yumurtlayacaz haaa bak görürsün
burcumuzda bile diyo 17 kasımda 17 kasım

Gunayfin tatlimm

Kalbimizi bozmayalim. İctiklerinin faydasi olur ins tatlim. Pazar gunu evden cikmayalim ztn

Hemen tasin gel cnmm. Seni bekliyoruzz

Hah şöylee söz dinleyin biraz :93: :93:

Biz hep seni dinleriz zaten sed

kızlaaar noluyo bana

Had bakalimm. İns belirtidir cnmmm. Gogus ucunda sizlma var mi?

Sende canini hic sikma canim. Rahatlat icini. Bebislerimiz zamanini bekliyorr

Allah sanada en hayirl zamanda vrsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…