yum dönemiydiya ilişki yasak oldugundan değerlendirip öyle başlarım dedim. şimdide hamileysem zararı olur diye başlamıyorum. adetten hemenn sonra başlıcam arkadaşımda söyledi ben o fitili kullandıktan hemen sonra hamile kaldım diye
biz dun sabah basladik iste cnm. 2 gunde bir devam edecez insallah
Hiç değilse önemli üç gün full çek, 2 günde bir , ya kaçarsa bebiş
cnm zaten daha testte silik. benim haftasonu onemli bence hatta pazar gunu en degerliisii
fundayla aynısınız yani :)) birazdan gelirim cnm öpüyorum
Peşin peşin yazayım o cadıya Günaydınn Kıız Fundacan :109:
Fundoooş , koş hadi kooooşş
Fıstıklar taşınıyoz öbür ofise gidince girerim artık ama çok yazışmayın yaaa takip etmek zor oluyo hızınıza yetişemiyomn
ne zor geldi güne sizsiz başlamak yahu
arkadaşlar sabah test yaptım yine negatif çıktı yani hamile değilmişim.hayırlısı olsun ama ben şeyi merak ediyorum boş gebelik falan deniyorya eğer öle bişey olsaydı teste hamile çıkardı sınradan anlaşılıyor değilmi o yada kimyasal gebelik falan deniyorya o olabilirmi bu konularda pek bilgim yoksa.bilen vrmı??
kolay gelsin cnmm :)) hadi çabuk taşının, bitir işlerini uç gel hemen
hakkında hayırlısı olsun canım , boş gebelik olsa da çıkar diye biliyorum , ama neden öyle bir düşünceye kapıldın ki çok mu geçti reglin
tamam seker
Tamammm
:13:
benim bir hafta geçti reglim.sanırım 1 sene önce olduğum kürtajın korkusu var hala .yani ozaman hamile idim ama bebek gelişemedi .şimdide öle bişey değildir inşallah diye korktum(
Az önce kendi masamdan kalktım sistem masasına geçtim oturduğum anda başım döndü, 3 sn gibi kısa bi süre, sanırım kendimde sallandım o sırada.
kızlaaar noluyo bana
Allahım nolur belirti olsun
oyy canım ya kıyamam, ama geriye dönüp bakma bitanem, kendini üzme böyle... dilerim kısa zaman da halay çeke çeke gelip hamişiiiimm diye bağırırsın :109: eğer için rahat değilse dr. git emin ol cnm
inşallah canımm , bak bizi de çok heyecanlandırma
saol canım moral oldun:) ama ne yapalım stres yapma diyorlar kolay değil.can tatlı:)erkeklere göre hava hoş.biz bebek istiyoruz bir yandanda olmumsuz şeyler olabiliyor.tekrar kendimizi toparladığımızda yeniden bebek düşünüyoruz demekki bence yürekten istiyoruz.Allah kısa zamanda hayırlısı ile sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...
ayşenurr bu sabahta içemedim yaaa çok fire verdim çok
kız kesin biz pazar yumurtlayacaz haaa bak görürsün
burcumuzda bile diyo 17 kasımda 17 kasım
Hah şöylee söz dinleyin biraz:93: :93:
Az önce kendi masamdan kalktım sistem masasına geçtim oturduğum anda başım döndü, 3 sn gibi kısa bi süre, sanırım kendimde sallandım o sırada.
kızlaaar noluyo bana
Allahım nolur belirti olsun
saol canım moral oldun:) ama ne yapalım stres yapma diyorlar kolay değil.can tatlı:)erkeklere göre hava hoş.biz bebek istiyoruz bir yandanda olmumsuz şeyler olabiliyor.tekrar kendimizi toparladığımızda yeniden bebek düşünüyoruz demekki bence yürekten istiyoruz.Allah kısa zamanda hayırlısı ile sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?